!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πρώτο νομοσχέδιο Κυριάκου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποιό θα θέλατε να είναι το πρώτο νομοσχέδιο του Κυριάκου ;

Μείωση φόρων
8
28%
Κατάργηση συμφωνιας των Πρεσπών
9
31%
Συγκρότηση εθνικών τμημάτων πυρασφάλειας γιατί οι ζαίοι θα ξαμοληθούν στα δάση
2
7%
Κλείσιμο ΕΡΤ
10
34%

Σύνολο ψήφων: 29

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Re: Πρώτο νομοσχέδιο Κυριάκου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

ρε τον Έθνι......
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 17:16 κομμουνιστιλα μυρισε

καποιοι προσπαθουν υπουλα να πανε την συζητηση αλλου και δεν θελουν την χωρα να απογειωθει αναπτυξιακα

χατζηδακη ξερεις
Όταν γράψεις ένα ποστ που να μην δίνει την αίσθηση ότι έχεις καπνίσει ενα τσουβαλι αλβανικό, θα σου απαντήσω.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 17:06
Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 16:42
Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 16:24

Σου είπα ότι έχει ήδη ψηφιστεί από το 2016. Αλλά είσαι άσχετος, όπως σε όλα.

Πλέον έχω κάνει όλες τις ενέργειες μου. Ίσα που του βάζω φωτιά και αράζω αν χρειαστεί.

Αλήθεια, τι ψήφισες;
Μην το παίζεις παλικαράς και κάνε λίγη υπομονή. Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι και πάλι θα κλαίγεσαι.
Καταρχάς δεν κλαιγομουν. Έβριζα. Και πιο πολύ μεταξύ φορουμιτων για τις παπαριες που έλεγαν και όχι τόσο για τα μέτρα. Δικαιώθηκα σε όλα.

Όπως και να έχει, έχω καλυμμένο κωλο πλέον. Όποιος δεν πήρε μαθήματα από το 2014 και 2015, κακο του κεφαλιού του.

Εσύ όμως. Εσύ που είσαι θρασύδειλο ανθρωπάκι, που κρύβεται και κράζει μόνο χωρίς να παίρνει θέση, εσύ που περιμένεις αν θα γαμηθει η δουλειά ή όχι κάποιου, είσαι πουθενάς.

Και τέτοιος θα είσαι πάντα. Έμενα με ξέρουν πολλοί από δω μέσα. Ξέρουν που και πως δραστηριοποίουμαι επαγγελματικά και σε ποιες χώρες.

Θα σου πω αυτό που λέω πάντα σε όσους εδω μεσα μου επιτίθενται παρακαλώντας απλά να γαμηθω οικονομικά:

1.Έχω. Και πολλά.
2.Εύχομαι και για σένα το ίδιο. Να έχεις.
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ήδη έχεις αρχίσει και κλαίγεσαι. Βλέπω ότι το επόμενο βήμα θα είναι να βρίσεις ακόμη περισσότερο και ύστερα να κλαφτείς σε κανένα συντονιστή όπως έκανες και χθες.

Πάμε παρακάτω. Όπως και εσένα έτσι και εμένα με ενδιαφέρει η καλοπέραση μου. Από τη στιγμή που ο δικός σου πλούτος βασίζεται στο ολιγοπώλιο της μεταπράτησης φαρμάκων αδιάφορο μου είναι αν γαμηθεί η δουλειά σου. Ο ανταγωνισμός θα ρίξει τις τιμές και αυτό σημαίνει κέρδος για τον καταναλωτή και την ανάπτυξη.

Ευχαριστώ για τις ευχές σου και να ξέρεις ότι έχω αρκετά και χωρίς να έχω σε βάρος άλλων. Αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα μπορείς να πιστεύεις ότι δεν έχω. Αν δεν υπήρχαν οι συντεχνίες φυσικά θα είχα ακόμα περισσότερα όπως και θα είχαν την ευκαιρία να έχουν και οι άλλοι. Γιατί όμως το κράτος να μου απαγορεύει να μπορώ να ανοίξω ένα φαρμακείο ή ταξί, ή συμβολαιογραφείο για να μην χάνουν την πελατεία τους μερικοί;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 17:25

Μην το παίζεις παλικαράς και κάνε λίγη υπομονή. Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι και πάλι θα κλαίγεσαι.
Καταρχάς δεν κλαιγομουν. Έβριζα. Και πιο πολύ μεταξύ φορουμιτων για τις παπαριες που έλεγαν και όχι τόσο για τα μέτρα. Δικαιώθηκα σε όλα.

Όπως και να έχει, έχω καλυμμένο κωλο πλέον. Όποιος δεν πήρε μαθήματα από το 2014 και 2015, κακο του κεφαλιού του.

Εσύ όμως. Εσύ που είσαι θρασύδειλο ανθρωπάκι, που κρύβεται και κράζει μόνο χωρίς να παίρνει θέση, εσύ που περιμένεις αν θα γαμηθει η δουλειά ή όχι κάποιου, είσαι πουθενάς.

Και τέτοιος θα είσαι πάντα. Έμενα με ξέρουν πολλοί από δω μέσα. Ξέρουν που και πως δραστηριοποίουμαι επαγγελματικά και σε ποιες χώρες.

Θα σου πω αυτό που λέω πάντα σε όσους εδω μεσα μου επιτίθενται παρακαλώντας απλά να γαμηθω οικονομικά:

1.Έχω. Και πολλά.
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ήδη έχεις αρχίσει και κλαίγεσαι. Βλέπω ότι το επόμενο βήμα θα είναι να βρίσεις ακόμη περισσότερο και ύστερα να κλαφτείς σε κανένα συντονιστή όπως έκανες και χθες.

Πάμε παρακάτω. Όπως και εσένα έτσι και εμένα με ενδιαφέρει η καλοπέραση μου. Από τη στιγμή που ο δικός σου πλούτος βασίζεται στο ολιγοπώλιο της μεταπράτησης φαρμάκων αδιάφορο μου είναι αν γαμηθεί η δουλειά σου. Ο ανταγωνισμός θα ρίξει τις τιμές και αυτό σημαίνει κέρδος για τον καταναλωτή και την ανάπτυξη.

Ευχαριστώ για τις ευχές σου και να ξέρεις ότι έχω αρκετά και χωρίς να έχω σε βάρος άλλων. Αν σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα μπορείς να πιστεύεις ότι δεν έχω. Αν δεν υπήρχαν οι συντεχνίες φυσικά θα είχα ακόμα περισσότερα όπως και θα είχαν την ευκαιρία να έχουν και οι άλλοι. Γιατί όμως το κράτος να μου απαγορεύει να μπορώ να ανοίξω ένα φαρμακείο ή ταξί, ή συμβολαιογραφείο για να μην χάνουν την πελατεία τους μερικοί;
1. Δεν κλαφτηκα σε κανένα συντονιστή. Από χθες λς ς την ίδια μαλάκια σε όλους.

2. Εξήγησα πολλές φορές στο παρελθόν ότι κανένας ανταγωνισμός δεν μπορεί να υπάρξει στο φάρμακο. Το λεει ο ΠΟΥ, τον λεει ο ΟΟΣΑ, το λεει καθε ινστιτουτο υγειας στην ευρωπη. Σας είπα ότι οι τιμές στην Ελλάδα μόνο προς τα πάνω μπορούν να πάνε γιατί είναι προβληματικά χαμηλές. Ήδη τα ΜΗΣΥΦΑ αυξήθηκαν κατακόρυφα και θα αυξηθούν και άλλο. Ακολουθούν και τα συνταγογραφουμενα.
Πίστευε ότι θες απο κει και πέρα.

3. Κανείς δεν σου απαγορεύει να ανοίξεις φαρμακείο. Από το 2010 και μετά άνοιξαν πάνω από χίλια καινούργια φαρμακεία. Πουθενά αλλού στην Ευρώπη δεν έγινε αυτό. Και ούτε θα γίνει.

4. Μπράβο που έχεις φράγκα. Καλό για σένα. Τα αρχίδια μη μας πρήζεις γιατί κάπου βαρεθήκαμε να σας ακούμε σαν έντομα που βουίζουν.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 17:25

1.Έχω. Και πολλά.

:+1: :goodpost: :bravo:
Λοιπον εσυ και ο Εθνικοκοινωνιστής ζωγραφιζετε εδω μεσα.Με την σειρα μου θα πω οτι και οι δυο εχετε δικιο.Ειδικα οι φαρμακοτριφτες και οι καθε λογης ελευθεροι επαγγελματιες εχουν καταντησει αηδια και αυτοι ειναι που εδωσαν την αυτοδυναμια στον Μητσοτο.Ποσα πας στοιχημα οτι η νουδουλα δεν θα τους πειραξει ουτε μια τριχα απο τα @@?Αποτελεσμα θα ειναι εσυ κι εγω να πληρωνουμε με επιπλεον μνημονια και φορους τα γαμησιατικα των συντεχνιων συμφωνεις? :wave:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Άλλος για χαρτζιλίκι;

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 14:51
Awesomatic έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 14:17 Συμβολικά θα ήθελα να δω την ΕΡΤ να κλείνει. Επι τέσσερα χρόνια μια σειρά από βολεμένους λακέδες μας φλόμωσαν στο ψέμα και την προπαγάνδα κάνοντας πάρτι με τα λεφτά μας ενώ μας έβριζαν. Το κλείσιμο της ΕΡΤ θα σηματοδοτήσει την θέληση για εξυγίανση και το τέλος με το άρρωστο παρελθόν.

Βέβαια δεν τρέφω αυταπάτες, ο μόνος πρωθυπουργός που τόλμησε να χτυπήσει την σφηκοφωλιά με πυγμή ήταν ο Σαμαράς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί ακριβώς όπως οι σφήκες, τα λαμόγια επιτίθενται συντονισμένα και με μεγάλους αριθμούς...
Αν φέρει ρεβανσισμό δεν ξαναπαίρνει αυτοδυναμία, οπότε σκέψου αν είναι ο λόφος που θέλεις να πεθάνεις.
:+1:
μλκ μου έχουν λαλήσει, δεν πανε καλά. Καημός και φετιχισμός τους ειναι να κλείσει η ερτ και να ξανα ανοιξει ως νεριτ ή πουτσιρίτ ή KoulisTv ή ό,τι αλλο, απ τη στιγμή που ο Κούλης μπορει κάλλιστα και απλούστατα να ταίσει πούλο τους ροζουλί εγκάθετους, αντικαθιστώντας τους με δικούς του,γαλάζιους, και να την διατηρήσει ως έχει,χωρίς να κανει τον παραμικρό ντόρο και περιττές τυμπανοκρουσίες. Αυτή η δουλεια θα γινεται καθε 4 χρόνια που θα αλλαζει η κυβερνηση δηλαδή, θα κλείνει η κρατικη τηλεόραση και θα ξανα ανοιγει με αλλο μπραντ,αναλόγως τις καύλες του εκάστοτε εξουσιαστή.

υγ. Στο ερωτημα του πολ παραπάνω, φυσικά και ψήφισα ακύρωση της Πρεσποσυμφωνίας ΤΩΡΑ και επανακατάκτηση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ απο τουσ προωδωτεσ!!11
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

σοβαρά πιστεύουν όσοι ψήφισαν κούλη οτι θα ακυρώσει τη πιο σημαντική διπλωματική νίκη της Ελλάδας έβερ?

για γέλια είστε φιλενάδες
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 17:56 σοβαρά πιστεύουν όσοι ψήφισαν κούλη οτι θα ακυρώσει τη πιο σημαντική διπλωματική νίκη της Ελλάδας έβερ?

για γέλια είστε φιλενάδες
ναι θα το κάνει γιατι ειναι μάγκας και μπορεί, ο πρόεδρας μας! Θα βαράει τα νταούλια και θα χορεύει το ΝΑΤΟ, θα το δείτε! Και με το καλό οταν ξανακερδίζομε τη Μακεδονίαν μας, θα ακυρώσομε και το σύμφωνο συμβίωσης! Θα δείτε τι θα πάθεται!!!1
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

vantono έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 18:00 ναι θα το κάνει γιατι ειναι μάγκας και μπορεί, ο πρόεδρας μας! Θα βαράει τα νταούλια και θα χορεύει το ΝΑΤΟ, θα το δείτε! Και με το καλό οταν ξανακερδίζομε τη Μακεδονίαν μας, θα ακυρώσομε και το σύμφωνο συμβίωσης! Θα δείτε τι θα πάθεται!!!1
καλά το σύμφωνο συμβίωσης και να θέλει δε μπορεί να το καταργήσει καθώς ήδη ο Άρειος Πάγος από τον Οκτώβριο βρήκε συνταγματική την ψήφιση του.Το θέμα είναι οτι δε θέλει,είχε ψηφίσει κ υπέρ μάλιστα.Η ΝΔ είχε σπάσει τότε στα 3.Μισοί υπερψήφισαν,μισοί καταψήφισαν κ το 1/3 δεν είχε εμφανιστεί καν για τη ψηφοφορία χαχα. Με σχεδόν 200 ψήφους είχε υπερψηφιστεί τότε το σύμφωνο accross the board.

Για τις Πρέσπες αν πραγματικά υπάρχουν ψηφοφόροι που έριξαν στον κούλη για να την ακυρώσει τότε ούτε να τους εκπροσωπεί ο Λεβέντης είναι.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

pal έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 15:53 Υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος από θέσεις εργασίας που χρηματοδοτούνται πλουσιοπάροχα από τον κρατικό προϋπολογισμό και μπορεί κάποιος να βγάζει πολλά χρήματα, να δουλεύει λίγο και να κάνει τον έξυπνο. Αυτές οι θέσεις νομίζω ότι δεν θα καταργηθούν πότε γιατί εκεί τακτοποιεί το πολιτικό σύστημα τα σόγια και τους φίλους του. Το πολιτικό σύστημα, εκτός από αντικρουόμενες παρατάξεις είναι κι ένα συνάφι. Όσο κι αν μαλώνουν σε κάποια πράγματα, όπως αυτό, υπάρχει απόλυτη ομοψυχία. Δεν υπάρχει ελπίδα.
Aπο τα ελάχιστα μνμ ουσίας που εχουν γραφτεί στο φορουμ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Otto Weininger έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 17:08 Δεν είναι ζαια η Νάιδα.
Άσχετη είναι με πολιτικά και απλά επιθυμεί χάος και δραχμή γιατι πιστεύει ότι θα πάει καλά η χώρα.

Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

taliban έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 12:29
ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΥΦΤΗΣ έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 12:27 Κωλοφαρα ρωμιοι ,ψηφισατε αυτους που κυνηγαγατε πριν 5 χρονια ,αυτους που κατέστρεψαν την πατριδα
και λιγα σας εκαναν οι Τουρκοι και οι Γερμανοι
Γεια σου δευτεραντζα...
Πηξε.
Το πχόρουμ έχει καταντήσει χέστρα για τον κάθε βλαμμένο, να μπαίνει να χέζει και να βρίζει όποιον γουστάρει!
Κάτι θα πρέπει να γίνει! Spiros252
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”