είναι να μην θεωρείς πρόβλημα το βασικότερο πρόβλημα που έχεις ως επαναστάτρια:

Ο γιος σου ειναι φυσιολογικός. Αφου γυφτους εφερνε στις συγκεντρώσεις του ο λεχριτης, ψέματα να πει το παιδι?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 15:00 Καμιά φορά ακούω τον μικρό μου να λέει: Ο Αλέξης Ο τσιπούρας που έφερε τους γύφτους στη συγκέντρωσή του και σκέφτομαι, εγώ το έκανα αυτό; Εγώ με τον τρόπο μου, με αυτά που είπα βλέποντας ειδήσεις, θα κάνω τον γιο μου δεξιό ή αριστερό; Και ντρέπομαι. Και λέω στον γιο μου: Ναι, αλλά σίγουρα θα έχει κάνει και άλλα, καλά πράγματα. Ή τουλάχιστον, μπορεί να μη δωροδοκήθηκε, μπορεί να είναι τίμιος. Θα μεγαλώσεις και μόνος σου θα επιλέξεις την ιδεολογία σου.
Πόσο θλιβερό να παραγεμίζεις το μυαλό του παιδιού σου με αυτά που πιστεύεις. Ή που κατέληξες να λες ότι πιστεύεις μέσα από συγκυρίες, ευκαιρίες, επιτυχίες ή αποτυχίες σου.

foscilis έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 15:06 είναι ένα μεγάλο παρεάκι στα σόσιαλ και μη μίντια, κυρίως βλάχοι και ΒΠ που τριανταρίζει, σαρανταρίζει, ενίοτε πενηνταρίζει και ακόμα δεν έχουν ουσιαστικά φύγει από το σπίτι. Και ταυτόχρονα πουλάνε εφηβικό επαναστατιλίκι αλλά με όρους δεκαετίας του '70 και του '80 γιατί αυτούς έμαθαν από τους γονείς τους. Ο Τζιμάκος (τόσο ο Πανούσης όσο και ο Μόρισον), ο Τσε, ο Άσημος, Εξάρχεια, το κάπνισμα, ο Βελουχιώτης, το ελεύθερο κάμπινγκ ΑΑΑΑΑΑ ΣΚΑΣΤΕ. ΣΚΑ-ΣΤΕ.
Eμένα δε με νοιάζει αν τσακώθηκε με αυτόν τον φλώρο. Ούτε βέβαια η συγκεκριμένη σαν άτομο αν και ήταν η ανακάλυψη ότι ο μπαμπάς εκλεγόταν Ιωάννινα που με έκανε να καταλάβω σε τι βαθμό είναι μπλεγμένο με την εξουσία σχεδόν όλο το αριστερόστροφο timeline.
Μαυροβασίλης έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 01:29πράξατε τα δέοντα εσείς οι δύο για να αποκατασταθεί το αυτονόητο σε κυρίαρχο κράτος μονοπώλιο βιας ή καυλαντίζετε αφ' υψηλού από το μοραλ γκραουντ;
ξαναρωτώ, λοιπόν: και τί έκανες εσύ γιαυτό, φος;foscilis έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 15:06 είναι ένα μεγάλο παρεάκι στα σόσιαλ και μη μίντια, κυρίως βλάχοι και ΒΠ που τριανταρίζει, σαρανταρίζει, ενίοτε πενηνταρίζει και ακόμα δεν έχουν ουσιαστικά φύγει από το σπίτι. Και ταυτόχρονα πουλάνε εφηβικό επαναστατιλίκι αλλά με όρους δεκαετίας του '70 και του '80 γιατί αυτούς έμαθαν από τους γονείς τους. Ο Τζιμάκος (τόσο ο Πανούσης όσο και ο Μόρισον), ο Τσε, ο Άσημος, Εξάρχεια, το κάπνισμα, ο Βελουχιώτης, το ελεύθερο κάμπινγκ ΑΑΑΑΑΑ ΣΚΑΣΤΕ. ΣΚΑ-ΣΤΕ.
Δεν στέκει λογικά και μαθηματικά αυτό.foscilis έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 14:20 όταν το βασικότερο πρόβλημα που έχεις ως επαναστάτρια
είναι να μην θεωρείς πρόβλημα το βασικότερο πρόβλημα που έχεις ως επαναστάτρια:
+1