Ζενίθεδρος έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 08:33
Athina__P έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 07:41
Ζενίθεδρος έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 23:04
Έλα ντε. Αυτο το αγγούρι θα είναι ο αρχηγός της ελληνικής διπλωματίας;
Όταν το λιμενικό υπαγόταν στο υπουργείο του, κανεις δεν αναρωτιόταν για τα θαλάσσια σύνορα, δεν θυμάσαι;
Έχει λιγότερο θεατρινίστικο στυλ από τους περισσότερους, αυτό τον κάνει αγγούρι;
Ομολογουμένως υπήρχαν ζόρια επι υπουργίας του, ποιος θα τα είχε καταφέρει καλύτερα; Και με ποιον τρόπο;
Βιογραφικό έχεις δει;
Επί υπουργίας του δραπετευαν όλοι οι βαρυποινιτες σαν να είχε σύμβαση με ελικόπτερα. Εκτός αυτού μου είναι αντιπαθής φάτσα.
Άρα συναίσθημα. Πολλοί αξιολογούν έτσι αυτούς που κυβερνούν. Ειδικά πρόσφατα. Απλά δεν ξέρω, αυτό το πρόσωπο μου αρέσει ο λόγος του.
Επίσης: O Άδωνις είναι homo universalis, έξυπνος και από όσο άκουσα δεν άφησε άσχημο έργο στο Ναυτιλίας... Αντικειμενικά, δεν είναι τεχνοκράτης σε τεχνοκρατικό υπουργείο, αλλά ελίσσεται, είναι έξυπνος και θα χρειαστεί τεχνοκρατικό τημ.
Θα ήθελα ανάπτυξη, δουλειές για τους νέους, τι σχέδιο υπάρχει επ αυτού; Πέρα από τα συναισθήματα και τις συμπάθειες.
Επίσης, σε άλλο τομέα, λύσεις για κοινωνικά θέματα, για όσους έχουν πραγματικά ανάγκη και όχι απο επάγγελμα. Κατά διαστήματα πρόσφατα είδαμε ανθρώπους στους δρόμους τόσους που δεν είχαν φανεί ποτέ και άκουγες εδώ στο φόρουμ από δηλωμένους συριζαίους, o χρήστης heavy metal είχε εκφράσει άποψη, ότι η λύση ήταν να φέρνουν οι ΜΚΟ περισσότερες κουβέρτες.
Και γενικά είναι μήπως η στιγμή να ανεβεί λίγο το επίπεδο της πολιτικής κουβέντας από το δεν μου αρέσουν τα ματάκια του, είναι γουρλωτά, η γυναίκα του έχει καλό πλαστικό ή δεν έχει;