Γιατι ο Μητσοτακης ειναι ο γκομενος που η καθε γυναικα θα προτιμουσε αν ειχε να επιλεξει αναμεσα σε αυτον και τον Τσιπρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναλυσις
Re: Αναλυσις
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ευκολάκι ήτανε ο Τσίπρας για τον Κυριάκο, και τους στρατηγούς του. Τον τελευταίο μήνα παιζόταν η μπάλα στην περιοχή του Αλέξη και 11 παίχτες διώχνανε, χωρίς ούτε μια επικίνδυνη φάση να κάμουν. Αναμενόμενο. Όταν κάνεις πλάτες στους πολακισμούς επειδή δεν έχεις άλλον να βάλεις στο Υγείας...
Ordem e Progresso.
- Μαυροβασίλης
καλή η ανάλυση ρόδα-τσάντα και ασφαλώς προτιμότερος ο Κυριάκος του πίκου αλλά οι πραγματικοί ηγέτες εντός και εκτός πολιτικής είναι άλφα ολ δε γουεη, φίλε αντερ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Περα απο τις μαλακιες σου,ειναι φανερο οτι οι Πρεσπες ειχαν μεγαλυτερη επιρροη απο τους φορους.foscilis έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:10 Ναι αλλά επειδή η Μακεδονία είναι τέσσερις φορές λιγότεροι μαλάκες με όρους μονίμων κατοικων το τελικό αποτέλεσμα είναι αμελητέο στην επικράτεια.
![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Τον Κυριακο οσοι αντιπαλοι του τον υποτιμησαν μεχρι τωρα το μετανιωσαν φιλε.Μαυροβασίλης έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:14 καλή η ανάλυση ρόδα-τσάντα και ασφαλώς προτιμότερος ο Κυριάκος του πίκου αλλά οι πραγματικοί ηγέτες εντός και εκτός πολιτικής είναι άλφα ολ δε γουεη, φίλε αντερ
Μα οι ίδιοι οι ζαιοι το γράψανε εδώ.
Αν δεν υπήρχαν οι Πρέσπες θα κρατούσαν.
Έτσι να πονάει
Έτσι να πονάει
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Northern Spirit
Ο τσιπρας μετα τις ευροεκλογες δηλωσε οτι εχασε επειδη δεν στηριξανε την μεσαια ταξη..Lugozzi έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:21 Μα οι ίδιοι οι ζαιοι το γράψανε εδώ.
Έτσι να πονάει
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Αντρέας δεν είναι πάντως.under έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:21Τον Κυριακο οσοι αντιπαλοι του τον υποτιμησαν μεχρι τωρα το μετανιωσαν φιλε.Μαυροβασίλης έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:14 καλή η ανάλυση ρόδα-τσάντα και ασφαλώς προτιμότερος ο Κυριάκος του πίκου αλλά οι πραγματικοί ηγέτες εντός και εκτός πολιτικής είναι άλφα ολ δε γουεη, φίλε αντερ
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Μακάρι να τα πάει καλά, δεν μας παίρνει για πολλά πολλά μάγκες να ξέρετε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγω παντως δεν μπορω να φανταστω τον Μητσοτακη να τρωει 8 στο κεφαλι και να πανηγυριζει.
- Μαυροβασίλης
ναι κι αν θυμάσαι από τις έσω ούλο το οξφορδσηαρ έριξε σουαγκ Κυριάκο, να δούμε λοιπόν από αύριο γιατί ο ζυμαρούλης δήλωσε ανένδοτο και παρά πόδαunder έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:21 Τον Κυριακο οσοι αντιπαλοι του τον υποτιμησαν μεχρι τωρα το μετανιωσαν φιλε.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ πάλι πιστεύω πως οι πρέσπες ήταν άλλο ένα καρφί στην πολιτική τους κάσα (λίγο ίσως μεγαλύτερο από τα δεκάδες άλλα, λίγο όμως)Lugozzi έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:21 Μα οι ίδιοι οι ζαιοι το γράψανε εδώ.
Έτσι να πονάει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ολα εξαρτωνται απο τον Κυριακο.Ο πικος ειναι τοσο ανεπαρκης που δεν μπορει ουτε να αντιληφθει ουτε αυτο το απλο.Μαυροβασίλης έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:32ναι κι αν θυμάσαι από τις έσω ούλο το οξφορδσηαρ έριξε σουαγκ Κυριάκο, να δούμε λοιπόν από αύριο γιατί ο ζυμαρούλης δήλωσε ανένδοτο και παρά πόδαunder έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:21 Τον Κυριακο οσοι αντιπαλοι του τον υποτιμησαν μεχρι τωρα το μετανιωσαν φιλε.
Ο κοσμος δεν ζηταει θαυματα απο τον Κυριακο.Σοβαροτητα ζηταει και αποτελεσματικοτητα.
Μια χαρά τα πήγαν οι ζαίοι ρε, ποιο καρφί, δεδομένου του τι έχει συμβεί σχεδόν αλώβητοι βγήκαν.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:33εγώ πάλι πιστεύω πως οι πρέσπες ήταν άλλο ένα καρφί στην πολιτική τους κάσα (λίγο ίσως μεγαλύτερο από τα δεκάδες άλλα, λίγο όμως)Lugozzi έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 22:21 Μα οι ίδιοι οι ζαιοι το γράψανε εδώ.
Έτσι να πονάει
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.