Fuerte έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 21:23
Ειλικρινά τώρα μ, το περίμενε κανείς; Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα.
Πίστευα γύρω στο 3,5%.
Πλέον αν ανατραπεί και μπει θα είναι μέγα εκπληξη.
Εγώ έβλεπα γύρω στο 4 με 4,5%. Αν τη δίνει η singular logic εκτός δε νομίζω να αλλάξει το αποτέλεσμα, όταν έπεσε μέσα ακόμα και στο 2,99% του Βαρουφάκη στις ευρωεκλογές.
Κατά 99% πλεον θεωρώ ότι είναι εξω.
Έστω και για λίγο θα είναι εκτός.
Nero έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 20:52
Μπορεί και να μπει για καμιά δεκαριά ψήφους αλλά τι τα θες? Τους πέρασε και ο ελλαδέμπορας. Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε
Golden Age: θα ψάξεις δουλειά?
Μην βιάζεσαι βρε, δώσε χρόνο να είμαστε σίγουροι και μετά το γλεντάμε!
Τί θα λες αν τα καταφέρουν;
sorry, δεν μπορώ να κρατηθώ. Είναι δυνατόν να μην πανηγυρίσουμε που ξεφορτωνόμαστε τις εγκληματικές κουράδες με το τεράστιο που μας είχαν πρήξει τα παπάρια με την μυστική εκλογική τους δύναμη?
Ευχάριστο το γεγονός. Νομίζω ότι οι περιφέρειες που παραδοσιακά έχουν αργή ενσωμάτωση δεν ευνοούν την ΧΑ. Φαίνεται λοιπόν ότι θα μείνει έξω. Για την επταετία του θηρίου μπορούμε να απευθυνθούμε στην Αποκάλυψη.
Nero έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 20:52
Μπορεί και να μπει για καμιά δεκαριά ψήφους αλλά οι τι τα θες? Τους πέρασε και ο ελλαδέμπορας. Να ζήσουμε να τους θυμόμαστε
Golden Age: θα ψάξεις δουλειά?
Μην βιάζεσαι βρε, δώσε χρόνο να είμαστε σίγουροι και μετά το γλεντάμε!
Τί θα λες αν τα καταφέρουν;
Δεν μπαίνουν με τίποτα. Στις καλύτερες περιοχές για αυτούς το ποσοστό καταμέτρησης των ψήφων είναι υψηλότερο από την επικράτεια
Πίστευα γύρω στο 3,5%.
Πλέον αν ανατραπεί και μπει θα είναι μέγα εκπληξη.
Εγώ έβλεπα γύρω στο 4 με 4,5%. Αν τη δίνει η singular logic εκτός δε νομίζω να αλλάξει το αποτέλεσμα, όταν έπεσε μέσα ακόμα και στο 2,99% του Βαρουφάκη στις ευρωεκλογές.
Κατά 99% πλεον θεωρώ ότι είναι εξω.
Έστω και για λίγο θα είναι εκτός.