!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς νιωσατε;
- Otto Weininger
Re: Πώς νιωσατε;
Albrecht έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 19:13Δεν ξέρω αν διάβασες το ποστ του κ. Μαρινάκη αλλα έλεγε πολλές αλήθειες και δεν ανέφερε πουθενά τον Θρύλο.

μαρινακης τζούνιορ πριν λίγο
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Πετσιτης θα λεμε κ θα κλαιμε...Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 19:49 Το αληταριό ξαναβγηκε στην εξουσία. Άντε να δούμε τι μας περιμένει από τους απατεωνες και πόσα σκάνδαλα θα φορτωθούμε πάλι.
Τωρα αναλαμβανουν παλι οι επαγγελματιες
Κατι ενδιαφερον πρεπει να λεει ο νεολαιος τουBeria έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 18:22
Ο Σάββας είναι μεγάλη φιγούρα. Ψυχίατρος, τροτσκας (αυτό μας τα χαλάει λίγο), Εβραίος και σπουδαίος συγγραφέας.
Ήταν το αποκουμπι μου να μην ξυπνάω ιδρωμένος τα βράδια και να λέω τι ψήφισα ο μαλακας;
Επίσης παντα σκέφτομαι ότι κοιτάει τα αποτελέσματα και λέει "ποιος διαλος με ψήφισε στο 937 εκλογικό τμήμα;' και συγκινείται

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Ξεκίνησε να σας γλεντάει και ο μιλτιαδάκος. Σύντομα ακόμα και τα άλογα σας θα σας ρίξουν μία ξεγυρισμένη κλωτσιά, και θα γυρίσετε στη στέππα με τα πόδια.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Λίνο Βεντούρα
ΑπελπισίαDrexler έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 09:50Κατι ενδιαφερον πρεπει να λεει ο νεολαιος τουBeria έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 18:22
Ο Σάββας είναι μεγάλη φιγούρα. Ψυχίατρος, τροτσκας (αυτό μας τα χαλάει λίγο), Εβραίος και σπουδαίος συγγραφέας.
Ήταν το αποκουμπι μου να μην ξυπνάω ιδρωμένος τα βράδια και να λέω τι ψήφισα ο μαλακας;
Επίσης παντα σκέφτομαι ότι κοιτάει τα αποτελέσματα και λέει "ποιος διαλος με ψήφισε στο 937 εκλογικό τμήμα;' και συγκινείται![]()
![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Υδράργυρος
Πάντα αναρωτιόμουν τι είναι αυτός με το περίεργο όνομα Μάτσας Σαμπετάι του Μπενάκη.Beria έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 18:22Ο Σάββας είναι μεγάλη φιγούρα. Ψυχίατρος, τροτσκας (αυτό μας τα χαλάει λίγο), Εβραίος και σπουδαίος συγγραφέας.
Επίσης παντα σκέφτομαι ότι κοιτάει τα αποτελέσματα και λέει "ποιος διαλος με ψήφισε στο 937 εκλογικό τμήμα;' και συγκινείται
Βέβαια βγαίνει και ένα λαβράκι οτι το όνομα Μπενάκης είνια εβραϊκό