!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφισατε;
Re: Ψηφισατε;

Ευτυχώς που ο κόσμος δεν πάει καλά. Θα ήταν ανυπόφορο να τα πήγαινα άσχημα σ’ έναν κόσμο που θα τα πήγαινε καλά!
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Βολίνσκι, σκιτσογράφος
Όταν υποφέρεις, να κοιτάς τον πόνο καταπρόσωπο. Θα σε παρηγορήσει ο ίδιος, και θα σου μάθει και κάτι.
Αλ Δουμάς
Στα σχολεία της Γκράβας για ετεροδημότες. Το μεσημέρι. Η Πανεπιστημίου κενή από εκεί και επάνω κατεχόμενα.
Στο εκλογικό μου τμήμα δεν περίμενε κανείς, ψήφισα χαλαρά και μου βγήκε η πίστη να επιστρέψω με τις συγκοινωνίες λόγω ζέστης και αγνώστου προέλευσης πλήθους.
Στο εκλογικό μου τμήμα δεν περίμενε κανείς, ψήφισα χαλαρά και μου βγήκε η πίστη να επιστρέψω με τις συγκοινωνίες λόγω ζέστης και αγνώστου προέλευσης πλήθους.
Τμήμα 124 ;Antares έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 17:59 Στα σχολεία της Γκράβας για ετεροδημότες. Το μεσημέρι. Η Πανεπιστημίου κενή από εκεί και επάνω κατεχόμενα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Όχι 121.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
60ό Τμήμα ετεροδημοτών Α Θεσσαλονίκης, δίπλα στο γήπεδο του Πανιωνίου. Από εβδομάδα θα ζητήσω να βγω από τους ετεροδημότες μιας και επέστρεψα Θεσσαλονίκη. Όντως πολλή κίνηση από Πελοπόννησο. Ήδη από τις 9 και κάτι είχε αμαξια. Ήρεμο κλίμα πάντως.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Στο 1ο Δημοτικό;Rakomelofronas έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 18:05 60ό Τμήμα ετεροδημοτών Α Θεσσαλονίκης, δίπλα στο γήπεδο του Πανιωνίου. Από εβδομάδα θα ζητήσω να βγω από τους ετεροδημότες μιας και επέστρεψα Θεσσαλονίκη. Όντως πολλή κίνηση από Πελοπόννησο. Ήδη από τις 9 και κάτι είχε αμαξια. Ήρεμο κλίμα πάντως.
Στο ίδιο σχολείο ψηφίσαμε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Rakomelofronas
Νομίζω ότι ήταν γυμνάσιο. Πάνω στην Αγίου Ανδρέου η είσοδος. Δύο σταντακια ΚΚ, ένα ΣΥΡΙΖΑ.
Για άλλη μια φορά σκέφτηκα ότι άνετα θα ζούσα εκεί τριγύρω.
Σωστά, η ΛΑΝΣ είναι το κέντρο των ετεροδημοτών. Το δημοτικό είναι μεσοτοιχία, στην Κοραή.Rakomelofronas έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 18:08 Νομίζω ότι ήταν γυμνάσιο. Πάνω στην Αγίου Ανδρέου η είσοδος. Δύο σταντακια ΚΚ, ένα ΣΥΡΙΖΑ.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
alamo
Λύκειο αρεννων νέας Σμύρνης την έπινε από τον ΘαλήBeria έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 18:10Σωστά, η ΛΑΝΣ είναι το κέντρο των ετεροδημοτών. Το δημοτικό είναι μεσοτοιχία, στην Κοραή.Rakomelofronas έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 18:08 Νομίζω ότι ήταν γυμνάσιο. Πάνω στην Αγίου Ανδρέου η είσοδος. Δύο σταντακια ΚΚ, ένα ΣΥΡΙΖΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alamo την 07 Ιούλ 2019, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μιλάς για 80 ή 90;alamo έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 18:14Λύκειο αρενων νέας Σμύρνης την έπινε από τον ΘαλήBeria έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 18:10Σωστά, η ΛΑΝΣ είναι το κέντρο των ετεροδημοτών. Το δημοτικό είναι μεσοτοιχία, στην Κοραή.Rakomelofronas έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 18:08 Νομίζω ότι ήταν γυμνάσιο. Πάνω στην Αγίου Ανδρέου η είσοδος. Δύο σταντακια ΚΚ, ένα ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί το 70 μόνο από την Τούμπα έχασε
- Rakomelofronas
Όλοι οι Βορειοελλαδιτες ετεροδημοτες πλάι πλάι. Μύρισε ο τόπος μπουγάτσα και αλοιφές
Ωραία η γραμματέας μας, μας έφτιαξε ο δικ αντιπρ. Εφορευτικη ουτε ενας στις 10 παρα.
Ωραία η γραμματέας μας, μας έφτιαξε ο δικ αντιπρ. Εφορευτικη ουτε ενας στις 10 παρα.
Ας πρόσεχες.taliban έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 17:12 Πήγα ψήφισα.
Στις προηγούμενες που με είχαν εφορευτική η δικαστικός ήταν γρια.
Τώρα που δεν με είχαν και η δικαστικός και η δικηγόρος πιπινια τρελα.![]()
Τον έριξα...τον ψηφο...με βαριά καρδιά.
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πήξε ζαιε. Λίγες ώρες έμειναν για το χαστούκι του αιώνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση