!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στοιχηματα
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Στοιχηματα
Ποτε θα κανει την πρωτη μεγαλη μαλακια η νδ?
Re: Στοιχηματα
Την μέρα που θα ορκιστεί κυβέρνηση. Αν ορκιστεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
Διευκρίνισε τι εννοείς μεγάλη μαλακία γιατί είσαι ζαίος. Μπορεί να θεωρείς μαλακία ότι δεν θα τζογάρει με τη θέση μας στην ΕΕ πχ 
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
fixedNaida έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 11:00 Την μέρα που θα ορκιστεί κυβέρνηση. Αν ορκιστεί. φερει περιεργο νομοσχεδιο για ψηφιση
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Προσδιορίζω την μαλακία στη γεννησή της.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
δεν μπορει να ειναι ολα τα νομοσχεδια μαπα ομως
σωπα μωρε στην πραγματικοτητα τωρα αρχιζει η πλακα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
Nero
Δεν καταλαβαίνω γιατί βρίσκεις αστείο το ενδεχόμενο να τα σκατώσουν.alekhine έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 11:07δεν μπορει να ειναι ολα τα νομοσχεδια μαπα ομως
σωπα μωρε στην πραγματικοτητα τωρα αρχιζει η πλακα![]()
γι'αυτό λέω ότι είστε χολωμένοι. Δεν είναι καλή η πίκρα....
- perseus
Δεν ειμαι ζαιος απλα δεν ειμαι κοπριτης σαν και εσενα και ξερω τι εστι νεα δημοκρατια.Nero έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 11:01 Διευκρίνισε τι εννοείς μεγάλη μαλακία γιατί είσαι ζαίος. Μπορεί να θεωρείς μαλακία ότι δεν θα τζογάρει με τη θέση μας στην ΕΕ πχ![]()
Πόσο βλακας πρεπει να εισαι για να αποκαλεις ζαιο εναν οπαδο του Παπαδοπουλου (τι ρωταω τωρα)
Η αλήθεια είναι ότι μου τη δίνει αφάνταστα αλλά είναι αναγκαίο κακό.
Μιλάμε για ΝΔ και εξουσία. Βλέπω να επιστρέφει ο Χριστοφοράκος για υπουργοποιηση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
Δεν είμαι ζαίος, είμαι χουντάλας είναι ίσως η πιο αξιολύπητη δικαιολογία που έχω ακούσει ποτέ. Λες και το ένα αποκλείει το άλλοperseus έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 11:13Δεν ειμαι ζαιος απλα δεν ειμαι κοπριτης σαν και εσενα και ξερω τι εστι νεα δημοκρατια.Nero έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 11:01 Διευκρίνισε τι εννοείς μεγάλη μαλακία γιατί είσαι ζαίος. Μπορεί να θεωρείς μαλακία ότι δεν θα τζογάρει με τη θέση μας στην ΕΕ πχ![]()
Πόσο βλακας πρεπει να εισαι για να αποκαλεις ζαιο εναν οπαδο του Παπαδοπουλου (τι ρωταω τωρα)
κάτι κατάλαβα. Πες μου όμως γιατί να είναι χολωμένος κάποιος που θα πάνε σπίτι τους οι Καρανίκες και τα βύσματα του Παπά?
Γιατί Μητσοτάκης, Άδωνις, Βορίδης, Σαμαράς κάποιο διαμάντι πρέπει να μου διαφεύγει.Nero έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 11:19Δεν είμαι ζαίος, είμαι χουντάλας είναι ίσως η πιο αξιολύπητη δικαιολογία που έχω ακούσει ποτέ. Λες και το ένα αποκλείει το άλλοperseus έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 11:13Δεν ειμαι ζαιος απλα δεν ειμαι κοπριτης σαν και εσενα και ξερω τι εστι νεα δημοκρατια.Nero έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 11:01 Διευκρίνισε τι εννοείς μεγάλη μαλακία γιατί είσαι ζαίος. Μπορεί να θεωρείς μαλακία ότι δεν θα τζογάρει με τη θέση μας στην ΕΕ πχ![]()
κάτι κατάλαβα. Πες μου όμως γιατί να είναι χολωμένος κάποιος που θα πάνε σπίτι τους οι Καρανίκες και τα βύσματα του Παπά?![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
Δικαιολογια μπορει να ειναι για σενα που δεν σου καιγεται καρφακι που σε αποκαλουν νεοδημοκρατη κλεφτη.
Ναι βρε μικροαπατεωνα το ενα αποκλειει το αλλο,για παπαδοπουλο μιλαμε οχι για νεοδημοκρατικα τσωλια
Ναι βρε μικροαπατεωνα το ενα αποκλειει το αλλο,για παπαδοπουλο μιλαμε οχι για νεοδημοκρατικα τσωλια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 07 Ιούλ 2019, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
fagano3
Nero έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 11:19
κάτι κατάλαβα. Πες μου όμως γιατί να είναι χολωμένος κάποιος που θα πάνε σπίτι τους οι Καρανίκες και τα βύσματα του Παπά?![]()
Αμα ο Καρανικας ηταν γυναικα θα το παιζαμε στο στοιχημα με αποδοση 1.05 οτι ειναι η Ναιδα
-
Nero
για λύπηση είσαι ζαιογχουντικό γοριλλάκι, για λύπησηperseus έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 11:22 Δικαιολογια μπορει να ειναι για σενα που δεν σου καιγεται καρφακι που σε αποκαλουν νεοδημοκρατη κλεφτη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 153 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος