Εσύ που εξαφανίστηκες;-71 έγραψε: 26 Μάιος 2019, 16:16Καλό θα ήταν να σκεφτείς ότι θα έπρεπε να πληρώνονται και τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής.lonelyrider έγραψε: 26 Μάιος 2019, 15:57 Ψήφισα. Από τα 8 μέλη εφορευτικής που ήταν να παρουσιαστούν στο εκλογικό τμήμα μου, δεν παρουσιάστηκε κανένας. Και έμεινε μόνο ο δικαστικός αντιπρόσωπος με 2 γραμματείς να βγάλουνε όλη τη δουλειά για λίστα 1500 ψηφοφόρων περίπου.
Ο ΝεοΕλ δε βάζει μυαλό με τίποτα.
Να νομοθετηθεί άμεσα πρόστιμο σ όσους δεν παρουσιάζονται εφορευτική (η υφιστάμενη ποινή φυλάκισης δεν εφαρμόζεται σχεδόν ποτέ καθώς είναι too much) και εφόσον δεν πληρώνεται το πρόστιμο να πάει εφορία και καπάκι σε αυτόματη δέσμευση του ποσού από το λογαριασμό τραπέζης του παραβάτη.
Αρκετά με την ανευθυνότητα σ αυτόν τον τόπο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφισατε;
Re: Ψηφισατε;
Υπεράνω όλων η πατρίς
Ε ναιΠήγε ο ΓΑΠ να ψηφίσει και το σχολείο ήταν… κλειστό
Μπερδεύτηκε ο πρώην πρωθυπουργός και πήγε να ψηφίσει στο κλειστό σχολείο παρά τις ενημερώσεις.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Λοιπόν πρώτη φορά πήγα τέτοια ώρα να ψηφίσω, συνήθως πάω κατά τις 4-5
Είχε πάρα πολύ κόσμο, παρ' όλη τη ζέστη.
Επιμένω σε αυτό που έγραψα χθες: ΝΔ 40%
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Δημοκράτης
-
Δημοκράτης
Lugozzi έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 13:04 Λοιπόν πρώτη φορά πήγα τέτοια ώρα να ψηφίσω, συνήθως πάω κατά τις 4-5
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Όχι ακόμα. Γύρω στις 6.30 σταθερά ΧΑ.
Θα τσεκάρω και τον κάδο φυσικά.
Αναμένω ισχυρή συμπίεση, θα είμαι ευχαριστημένος με ποσοστό με 5 μπροστά.
Βλεπω ισχυρό μόνο κομματισμο με ΝΔ κοντά στο 40 και απλυτους ζαιους κάτω από 23.
Βλεπω ισχυρό μόνο κομματισμο με ΝΔ κοντά στο 40 και απλυτους ζαιους κάτω από 23.
- metaxoskolikas
με 4,9 % στις ευρωεκλογές και τη νδ να ανεβαίνει τώρα στο 40%, καλό αποτέλεσμα είναι η είσοδος στη βουλή, την οποία θεωρούσα απίθανη μέχρι πριν 2 εβδομάδες. αλλά με χαρά βλέπω ότι η χα μάλλον κράτησε.Φρούραρχος έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 13:26 Όχι ακόμα. Γύρω στις 6.30 σταθερά ΧΑ.
Ξεκούραστα, πάνω πάνω με έβαλαν το ψηφοδέλτιο του Λαικού Συνδέσμου, βγαίνοντας κρατούσα επιδεικτικά ΝΔ & Σύριζα, στα παπάρια τους βέβαια, ζωντανούς θα μας θάψουν
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- metaxoskolikas
δεν κατάφερα να πείσω τον αδερφό μου να μην ψηφίσει ΝΔ. τουλάχιστον τον έπεισα να μην σταυρώσει τον μπογδάνο, αλλά μόνο τον πλεύρη.
όταν θα εγκαινιάζει το τζαμί ο μητσοτάκης θα του ρίχνω φάσκελα.
-
alamo
Ο καβουρμάς είναι εκλεκτός μεζές, και θα σκυλοβρωμισει, ως το βράδυ, εκτός και αν εννοείς καβρουμά που δεν μυρίζει αλλά δεν τον βρίσκεις εύκολα. Παρεκτός και δεν έχεις ιδέα τι εννοείς, το πιο πιθανο.
-
Δημοκράτης
Η μαλάκια που παίχτηκε ήταν που ξέχασα να βάλω στο κινητό να παίζει το Μακεδονία ξακουστη (στον τσιπρα έχωσες καυλι)
Σε καταλαβαίνω.metaxoskolikas έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 13:48 δεν κατάφερα να πείσω τον αδερφό μου να μην ψηφίσει ΝΔ. τουλάχιστον τον έπεισα να μην σταυρώσει τον μπογδάνο, αλλά μόνο τον πλεύρη.
Ο κόσμος μάλλον δεν ξέρει ότι οι πολιτικοί έχουν καλπονοθευτικά συστήματα και ψηφίζουν με πάθος τον τετραετή δικτάτορα σαν μπορούσε να τον ανατρέψει στην επόμενη Εκκλησία του Δήμου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πλάκα θα είχε αν και δεν συνέβηΔημοκράτης έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 13:53 Η μαλάκια που παίχτηκε ήταν που ξέχασα να βάλω στο κινητό να παίζει το Μακεδονία ξακουστη (στον τσιπρα έχωσες καυλι)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση