Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μάιος 2018, 00:36
- πάνω από 8 αστέρια είναι σίγουρα καλή στο είδος της, αν σου αρέσει το είδος θα σου αρέσει πολύ η ταινία.
Interstellar
Dark Knight Rises
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 05 Μάιος 2018, 23:47
Ποιος άνθρωπος που έχει σώας τας φρένας δίνει σημασία στις βαθμολογίες του IMDB; Όπου το Ιντερστέλαρ έχει μεγαλύτερη βαθμολογία από το Ψυχώ;
Έχει συγκεκριμένα bias αλλά γενικά πολύ καλύτερα να δεις μια βαθμολογία στο IMDB παρά να διαβάσεις ένα κριτικό.
Αν είναι λαλημένος κριτικός, ναι. Φυσικά και θα προτιμούσα να διαβάσω έναν Ρότζερ Ίμπερτ -αιωνία του η μνήμη- από το να δω βαθμολογία στο IMDB. Τουλάχιστον να είναι βαθμολογία στο Metacritic, να πω οκέι (και το rotten tomatoes έχει συγκεκριμένα biases αλλά είναι σαφέστατα καλύτερο από το IMDB).
Χειρότερα από το IMDB, αφού βασίζονται σε κριτικούς.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Ναι, των οποίων η άποψη στο σύνολο είναι 1 δισεκατομμύριο φορές πιο έγκυρη από των χρηστών. Εκτός αν είσαι 12-15, οπότε δεν σε νοιάζει τίποτα. Όλα είναι σούπερ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι κριτικοί ανήκουν σε δύο κατηγορίες, αυτούς που θέλουν να γράψουν ό,τι όλοι οι υπόλοιποι κριτικοί και να εξαφανιστούν μέσα στο μέσο ορο ώστε να μην τους κατηγορήσει κανείς, και αυτούς που θέλουν να γράψουν ακριβώς τα αντιθετα για να ξεχωρίσουν.
Το δεύτερο πρόβλημα το έχουν αρκετοί χρήστες, αλλά το πρώτο σχεδόν εξαφανίζεται.
Με την περιπτωσιολογία δε γίνεται τίποτα παρεπιμπτόντως οπότε δε τη σχολιάζω, it's all about the patterns.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Ένα τυχαίο παράδειγμα έπιασα. Το οποίο δείχνει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα του IMDB.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,