!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το γελαστό (χαζοχαρούμενο) παιδί!
Re: Το γελαστό (χαζοχαρούμενο) παιδί!
Αν βγει ο Κυριάκος εύχομαι κανείς να μην αρρωστήσει και να χρειαστεί κάτι. Ειλικρινά. Ζήτω που την πούτσισε.
Ordem e Progresso.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
'
Θα πέσουν λοιμοί, λιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί, μετεωρίτες, Αρμαγεδδών!
.
Θα πέσουν λοιμοί, λιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί, μετεωρίτες, Αρμαγεδδών!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δεν θα πέσει τίποτα. Θα πέσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για ιδιωτική Υγεία, και όποιος δεν έχει λεφτά και Ασφάλεια, θα πεθαίνει.
Ordem e Progresso.
Cavaliere έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 20:27 Αν βγει ο Κυριάκος εύχομαι κανείς να μην αρρωστήσει και να χρειαστεί κάτι. Ειλικρινά. Ζήτω που την πούτσισε.
Πες και για τις αυτοκτονίες.
Καλά, καλά, μετά θα σας φταίνε οι Γερμανοί. ΟΙ Σύροι, οι μουσουλμάνοι...
Ordem e Progresso.
Ενώ τώρα...Cavaliere έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 20:40 Δεν θα πέσει τίποτα. Θα πέσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για ιδιωτική Υγεία, και όποιος δεν έχει λεφτά και Ασφάλεια, θα πεθαίνει.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν

Κυριάκος Τόμπρας-Λεωνίδας Στάμος
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Ιδιωτική ασφάλιση θέλουμε μόνοCavaliere έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 20:40 Δεν θα πέσει τίποτα. Θα πέσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για ιδιωτική Υγεία, και όποιος δεν έχει λεφτά και Ασφάλεια, θα πεθαίνει.
Να μην είναι υποχρεωτική η δημόσια
Με 3000 το εξάμηνο σουίτα και ελικόπτερο θα είχαμε κουφάλες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Και στην Αμερική να φύγετε, δημόσια θα έχετε σε δυο χρόνια κουφαλες.Lugozzi έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 21:52Ιδιωτική ασφάλιση θέλουμε μόνοCavaliere έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 20:40 Δεν θα πέσει τίποτα. Θα πέσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για ιδιωτική Υγεία, και όποιος δεν έχει λεφτά και Ασφάλεια, θα πεθαίνει.
-
Ορέστης 35
Ειχα εγω ιδιωτικη μια εποχη, ουτε γυψο στο χερι δε μου βαλανε οταν το εσπασα.Lugozzi έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 21:52Ιδιωτική ασφάλιση θέλουμε μόνοCavaliere έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 20:40 Δεν θα πέσει τίποτα. Θα πέσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για ιδιωτική Υγεία, και όποιος δεν έχει λεφτά και Ασφάλεια, θα πεθαίνει.
Πληρωνες 3 χιλιάρικα το εξάμηνο?Ορέστης 35 έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 22:23Ειχα εγω ιδιωτικη μια εποχη, ουτε γυψο στο χερι δε μου βαλανε οταν το εσπασα.Lugozzi έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 21:52Ιδιωτική ασφάλιση θέλουμε μόνοCavaliere έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 20:40 Δεν θα πέσει τίποτα. Θα πέσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για ιδιωτική Υγεία, και όποιος δεν έχει λεφτά και Ασφάλεια, θα πεθαίνει.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Τι λες μωρέ?Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 22:17Και στην Αμερική να φύγετε, δημόσια θα έχετε σε δυο χρόνια κουφαλες.Lugozzi έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 21:52Ιδιωτική ασφάλιση θέλουμε μόνοCavaliere έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 20:40 Δεν θα πέσει τίποτα. Θα πέσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για ιδιωτική Υγεία, και όποιος δεν έχει λεφτά και Ασφάλεια, θα πεθαίνει.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άμα ξεμείνεις πέρνα από το κοινωνικό παντοπωλείο να σε βολέψουμε ρε. Θα κεράσω και φρέντο.Lugozzi έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 21:52Ιδιωτική ασφάλιση θέλουμε μόνοCavaliere έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 20:40 Δεν θα πέσει τίποτα. Θα πέσει το πρόγραμμα της Ν.Δ. για ιδιωτική Υγεία, και όποιος δεν έχει λεφτά και Ασφάλεια, θα πεθαίνει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Ορέστης 35
Και ενα εκατομμυριο να τους πληρωνα παλι δε θα μου εβαζαν γυψο, μεγιστοποιηση του κερδους σε χωρα ιατρικης ασυδοσιας.Lugozzi έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 23:52Πληρωνες 3 χιλιάρικα το εξάμηνο?Ορέστης 35 έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 22:23Ειχα εγω ιδιωτικη μια εποχη, ουτε γυψο στο χερι δε μου βαλανε οταν το εσπασα.Lugozzi έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 21:52
Ιδιωτική ασφάλιση θέλουμε μόνο
ΝομίζειςΟρέστης 35 έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 10:07Και ενα εκατομμυριο να τους πληρωνα παλι δε θα μου εβαζαν γυψο, μεγιστοποιηση του κερδους σε χωρα ιατρικης ασυδοσιας.Lugozzi έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 23:52Πληρωνες 3 χιλιάρικα το εξάμηνο?Ορέστης 35 έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 22:23
Ειχα εγω ιδιωτικη μια εποχη, ουτε γυψο στο χερι δε μου βαλανε οταν το εσπασα.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση