!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παιδικοί σταθμοί

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Παιδικοί σταθμοί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

stargazer έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 22:10
Gherschaagk έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 21:41
Και τι να κάνω εγώ αν ο άλλος, πατέρας ή μανα, αδιαφορεί για το παιδί του
Τίποτα δεν μπορείς να κανεις γιατί η θέση του πατέρα η της μητέρας ειναι αναντικατάστατη. Ο άλλος γονιός, αυτός που δεν αδιαφορεί, ειναι που πρέπει να σκεφτεί τι πήγε στραβά στο κεφάλι του και έκανε παιδί με κάποιον που δεν βλέπει τις ευθύνες του.
Άψογος/η.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Natasha έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 22:01
enterprise-psi έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 21:45 Η μάνα δεν πρέπει να δουλεύει , πρέπει να είναι σπίτι να φιλάει τα παιδιά, όταν θα έρθουν τα Νεφελίμ ποιος θα είναι σπίτι;
Όταν θα έρθουν τα νεφελίμ δεν έχει τότε ουτε σπιτια ουτε παιδιά ουτε τίποτα, όλοι θα είναι επι ποδός για πολεμο εναντίον τους. Οσοι μπορουν, μεσα ΚΑΙ γυναίκες.
Καλοκάγαθοι γίγαντες είναι, γιατί να τους πολεμήσουμε;

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Gherschaagk έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 18:06 Είναι ελάχιστα τα ζευγάρια που συνεννοήθηκαν και όταν γυρνάει ο πατέρας απ' τη δουλειά, φροντίζει τα παιδιά και βγαίνει η μάνα και κοιτάζει τις βιτρίνες πιχί. Ξέρω μόνο μία περίπτωση.
γω τη γυναικα μου δεν την αφηνω λασκα.

να , ας πουμε σημερις θα βγει το βραδυ να παει σε σκυλαδικο, και πρεπει ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ να εχει γυρισει στις 6 το πρωι που θα φυγω για ψαρεμα.

οχι, παιζουμε. ειμαι αυστηρος αντρας εγω. :8)
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Gherschaagk έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 20:27
Αν υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει φροντίσει παιδί ας μας το πει.
guilty as charged.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ασέβαστος έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 09:40
Gherschaagk έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 18:06 Είναι ελάχιστα τα ζευγάρια που συνεννοήθηκαν και όταν γυρνάει ο πατέρας απ' τη δουλειά, φροντίζει τα παιδιά και βγαίνει η μάνα και κοιτάζει τις βιτρίνες πιχί. Ξέρω μόνο μία περίπτωση.
γω τη γυναικα μου δεν την αφηνω λασκα.

να , ας πουμε σημερις θα βγει το βραδυ να παει σε σκυλαδικο, και πρεπει ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ να εχει γυρισει στις 6 το πρωι που θα φυγω για ψαρεμα.

οχι, παιζουμε. ειμαι αυστηρος αντρας εγω. :8)
Πατριαρχικό γουρούνι ντιτέκτεντ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Σιγά μην αφήσω να βγει μόνη της
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Naida έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 22:09
Natasha έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 21:56
Naida έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 21:42

Ρε κορίτσι μου ο άντρας μπορεί να της λέει ότι μας θέλει αστροναύτη θα του κάνουμε την χάρη; Για όνομα δηλαδή. Δεν είμαστε στην υπό του άντρα πλέον. Έλεος 2019 εχουμε.

Ακόμα δεν μου έχεις απαντήσει αυτή η γυναίκα που θα απομείνει μόνη της με παιδιά ,πως θα τα ζήσει και τη ζωή θα τους παρέχει αν του άντρα του καβλώσει να κάνει τη ζωούλα του;
Υπο είναι να μεγαλώσεις άνετα τα παιδιά σου και εκείνος να αναλάβει την δουλειά έξω;

Στο είπα, αλλά δεν το πρόσεξες, ΑΝ χωρίσουν τότε ας κανει η γυναίκα ότι βρει, πχ καθαρίστρια.
Φυσικά και είναι υπό από την στιγμή που έχει άμεση εξάρτηση από τον άντρα για τον βιοπορισμό της.

Ναι και εγώ σε ρώτησα πάλι. Ποιος θα πάρει στη δουλειά του μια γυναίκα που δεν έχει δουλέψει ποτέ της,γύρω στα σαράντα και με κουτσουβελα στο σπίτι;
Εσύ, αν θες να ξεσκίζεσαι στην δουλειά απο το πρωί ως το βραδυ και να μεγαλώνεις και παιδιά, κάντο. Εγώ, ΔΕΝ θα παρω.

Εχουμε διαφορετικές νοοτροπίες Νάιδα, εσύ ξεκινάς με το ενδεχόμενο να χωρίσεις, 99 τοις εκατό και ΜΌΝΟ 1 τοις εκατό βαζεις να κρατηθείς στον γαμο, ενώ εγώ ξεκινώ με την προοπτική ότι δεν θα χωρίσω κατα 99 τοις εκατό και αφηνω μόνο το 1 ότι μπορεί να συμβεί.
Καταλαβαίνεις την διαφορά μας;;

Είναι και ο παράγοντας του Θεού. Εγω πιστευω και σαν ανθρωπος του Θεού θα διαλέξω αμα θελήσω να κανω γαμο έναν άνθρωπο του Θεού που να έχει και κέινος τα ιδια μυαλά. Και σε διαβεβαιώνω ότι απο όλον τον περίγυρό μου, ΌΛΑ τα ζευγάρια που είναι με τον Θεό και είναι παντρεμένα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΊΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 22:21
enterprise-psi έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 21:45 Η μάνα δεν πρέπει να δουλεύει , πρέπει να είναι σπίτι να φιλάει τα παιδιά, όταν θα έρθουν τα Νεφελίμ ποιος θα είναι σπίτι;
Όταν θα έρθουν τα νεφελίμ δεν έχει τότε ουτε σπιτια ουτε παιδιά ουτε τίποτα, όλοι θα είναι επι ποδός για πολεμο εναντίον τους. Οσοι μπορουν, μεσα ΚΑΙ γυναίκες.

Ρε συ τί λες, τερατα αψυχα είναι και μαλιστα η Αποκάλυψη λεει ότι ΔΕΝ θα κριθουν ποτέ! Δηλ ΔΕΝ θα σωθουν με τίποτα, για παλουκωμα είναι μονο.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Natasha έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 13:11
Εσύ, αν θες να ξεσκίζεσαι στην δουλειά απο το πρωί ως το βραδυ και να μεγαλώνεις και παιδιά, κάντο. Εγώ, ΔΕΝ θα παρω.

Εχουμε διαφορετικές νοοτροπίες Νάιδα, εσύ ξεκινάς με το ενδεχόμενο να χωρίσεις, 99 τοις εκατό και ΜΌΝΟ 1 τοις εκατό βαζεις να κρατηθείς στον γαμο, ενώ εγώ ξεκινώ με την προοπτική ότι δεν θα χωρίσω κατα 99 τοις εκατό και αφηνω μόνο το 1 ότι μπορεί να συμβεί.
Καταλαβαίνεις την διαφορά μας;;

Είναι και ο παράγοντας του Θεού. Εγω πιστευω και σαν ανθρωπος του Θεού θα διαλέξω αμα θελήσω να κανω γαμο έναν άνθρωπο του Θεού που να έχει και κέινος τα ιδια μυαλά. Και σε διαβεβαιώνω ότι απο όλον τον περίγυρό μου, ΌΛΑ τα ζευγάρια που είναι με τον Θεό και είναι παντρεμένα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΊΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!
Ναι εγώ παίρνω το ενδεχόμενο να μην μείνουν τα παιδιά μου δίχως τα βασικά ή εγώ στα 50 μου να ψάχνομαι για το πως θα επιβιώσω. Δεν αρκούμαι στους ρομαντισμούς του για πάντα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Natasha έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 13:13

Ρε συ τί λες, τερατα αψυχα είναι και μαλιστα η Αποκάλυψη λεει ότι ΔΕΝ θα κριθουν ποτέ! Δηλ ΔΕΝ θα σωθουν με τίποτα, για παλουκωμα είναι μονο.
Αυτο που λες, έρχεται σε αντίθεση με την ορθόδοξη παράδοση. Κάθε ελλογο ον είναι και έμψυχο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 19:00
Natasha έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 13:13

Αυτο που λες, έρχεται σε αντίθεση με την ορθόδοξη παράδοση. Κάθε ελλογο ον είναι και έμψυχο.
Καλά, εσυ όταν τους δεις, χάιδεψέ τους.
"Άχρι καιρού..."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”