Τα αγγούρια που φύτεψα βγήκαν πικρά. Υπάρχει τρόπος να τα αξιοποιήσω ή να τα πετάξω έτσι όπως είναι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Θείος Αγις σας απαντά
-
Γραφικός
Re: Ο Θείος Αγις σας απαντά
Άγι τρισμέγιστε γκουρού
Τα αγγούρια που φύτεψα βγήκαν πικρά. Υπάρχει τρόπος να τα αξιοποιήσω ή να τα πετάξω έτσι όπως είναι;
Πέραν από την προφανή απάντηση, αν τα κάνω κανένα τζατζικάκι ή τουρσί σώζεται η κατάσταση ή θα καταστρέψουν όπου ακουμπήσουν;
Toυρσί.Γραφικός έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 11:48 Άγι τρισμέγιστε γκουρού
Τα αγγούρια που φύτεψα βγήκαν πικρά. Υπάρχει τρόπος να τα αξιοποιήσω ή να τα πετάξω έτσι όπως είναι;Spoiler
Πέραν από την προφανή απάντηση, αν τα κάνω κανένα τζατζικάκι ή τουρσί σώζεται η κατάσταση ή θα καταστρέψουν όπου ακουμπήσουν;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ορέστης 35
Βαζε στη σαλατα, ριχνει το ζαχαρο. Ή κανε στιρ φραιΓραφικός έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 11:48 Άγι τρισμέγιστε γκουρού
Τα αγγούρια που φύτεψα βγήκαν πικρά. Υπάρχει τρόπος να τα αξιοποιήσω ή να τα πετάξω έτσι όπως είναι;Spoiler
σχετική η έννοια της δύναμης νομίζω, έχει και το παιχνίδι σημασία, οι εχθροί που φέρνει ο φόβος μπροστά μας, διάφορα.Αγις έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 09:56 Ναι - να της το πεις εσυ οτι επιλεγει αδύναμους για να μπορει να κανει τις μαγκιες της και οχι μεσω Αγι κ Λαμίας .
Έχεις και πάλι δύο δρόμους, συνεχίζεις να είσαι ένας οργανοπαίκτης ξακουστός που οδηγεί στην μάχη εναντίων των μοχθηρών θηλέων, ή αρχίζεις να συνθέτεις και ό,τι βγει, δεν είναι αργά μάλλον. Αν νιώθεις δυνατός δοκίμασε το δεύτερο νομίζω, αν πάει στραβά πιάνεις το όργανο και παίζεις τα γνωστά.
βάζω αυτό που μου είχε βγει τον πρώτο καιρό που μας διάβαζα, με την ευχή όπου κοιτάμε να βρεθούμε, που δεν είναι και ευχή δηλαδή, έτσι δουλεύει νομίζω.
άσχετα με αυτά που είναι σοβαρά και καλά, πρόσεχε λίγο αν τελικά συνεχίσεις να νικάς, που λέει ο λόγος δηλαδή.
Έτσι μίλα καθαρά.enaon έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 15:48σχετική η έννοια της δύναμης νομίζω, έχει και το παιχνίδι σημασία, οι εχθροί που φέρνει ο φόβος μπροστά μας, διάφορα.Αγις έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 09:56 Ναι - να της το πεις εσυ οτι επιλεγει αδύναμους για να μπορει να κανει τις μαγκιες της και οχι μεσω Αγι κ Λαμίας .
Έχεις και πάλι δύο δρόμους, συνεχίζεις να είσαι ένας οργανοπαίκτης ξακουστός που οδηγεί στην μάχη εναντίων των μοχθηρών θηλέων, ή αρχίζεις να συνθέτεις και ό,τι βγει, δεν είναι αργά μάλλον. Αν νιώθεις δυνατός δοκίμασε το δεύτερο νομίζω, αν πάει στραβά πιάνεις το όργανο και παίζεις τα γνωστά.
βάζω αυτό που μου είχε βγει τον πρώτο καιρό που μας διάβαζα, με την ευχή όπου κοιτάμε να βρεθούμε, που δεν είναι και ευχή δηλαδή, έτσι δουλεύει νομίζω.
άσχετα με αυτά που είναι σοβαρά και καλά, πρόσεχε λίγο αν τελικά συνεχίσεις να νικάς, που λέει ο λόγος δηλαδή.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Έχει κάνα δύο καλά χάρντγουερ αλλά μέχρι εκεί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Γραφικός
Μ' έσωσες. Δεν έχουν μεγάλη χρηματική αξία αλλά είναι επώδυνο να πετάς τον κόπο σου.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Και μια ευθυγράμμιση κεντροζυγοστάθμιση.
Το έφαγες το κοριτσάκι
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Που να θηλάσει παιδί από βυζί μπαλόνι με επίπεδη θηλή;don't speak έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 20:43Και μια ευθυγράμμιση κεντροζυγοστάθμιση.Μηχανικός έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 20:13 Έχει μικρές ρόγες, εκτός από σιλικόνη έπρεπε να κάνει και ανάπλαση θηλής.
Μηχανικός έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 20:48Που να θηλάσει παιδί από βυζί μπαλόνι με επίπεδη θηλή;don't speak έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 20:43Και μια ευθυγράμμιση κεντροζυγοστάθμιση.Μηχανικός έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 20:13 Έχει μικρές ρόγες, εκτός από σιλικόνη έπρεπε να κάνει και ανάπλαση θηλής.![]()
Αν αντί να ρουφας φυσας λες να φουσκώσει;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Άγη στις μέχρι τώρα συζητήσεις στο φόρουμ έχουν πει πολλοί την γνώμη τους για το τι στήθος ή τι κώλο ή τι μπούτι ή τι μάτια ... τους αρέσουν.
Δεν έχουν πει τίποτα για την θηλή στο στήθος. Και υπάρχουν πολλά είδη με μεγάλες διαφορές.
Για περιέγραψε ποιά θεωρείς την πιό ωραία.
Δεν έχουν πει τίποτα για την θηλή στο στήθος. Και υπάρχουν πολλά είδη με μεγάλες διαφορές.
Για περιέγραψε ποιά θεωρείς την πιό ωραία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 16 Απαντήσεις