Cavaliere έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 15:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 15:23Στην Ελλάδα όπου το κάθε ούγκανο θεωρεί χώρο ΤΟΥ τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ζούμε και μπαινοβγαίνει όπου γουστάρει σπάζοντας χωρίς να δίνει λογαριασμό.
Και οι Πολάκηδες λένε ότι θα χώσουν τους δημοσιογράφους 3 μετρα κάτω από τη γη.
Για ποιους θεσμούς μιλάς;
Ναι, κι έτσι ξεκινά ο φαύλος κύκλος,
αφού, σου λέει,
κανείς δεν σέβεται τους Θεσμούς, να γίνουν όλα μπουρλότο.
Όχι, δεν λέω αυτό. Απλώς έχω διαφορετική σειρά στη λίστα αυτών που θα κρίνω ή έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις.
Αν το ζητούμενο είναι οι συνεντεύξεις στην τηλεόραση, όπως σωστά είπε πιο πάνω και ο nick, πρώτα θα κρίνω τον τρόπο που λειτουργεί η δημόσια τηλεόραση και ο πολιτικός λόγος που εκφράζουν οι κυβερνώντες πολιτικοί, δηλαδή αυτοί που ουσιαστικώς έχουν τόσο τη θεσμική όσο και τη νομική εξουσία.
Μόνο που δεν δέχομαι να κάνουν τον προστάτη των θεσμών και της εννόμου τάξεως, οι μαφιόζικες οικογένειες-δυναστείες, που ελέγχουν έμμεσα-άμεσα όλη την μπανανία. Ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ψήφισα, ούτε οπαδός του είμαι. Εγώ σας τα έλεγα εδώ πως είναι ψεύτες, και το 90% τον υποστήριζε. Τέτοια χαϊβάνια. Και τώρα σας τα ξαναλέω, και ξέρεις πως είμαι δίκαιος κι αντικειμενικός, (και για αυτό πληρώνω τίμημα να με βρίζουν εδώ και οι Ιρανοί συντηρητικοί, και οι Αιγύπτιοι προοδευτικοί), ο Μητσοτάκης αυτή την περίοδο κάνει επίδειξη παρασκηνιακής ισχύος στον Τσίπρα, με τον πλέον μαφιόζικο(μητσοτακικό) τρόπο. Αλλά το πρόβλημα είναι πως ο λαός είναι κατά πλειοψηφία εθισμένος στους ψεύτες και στους διεφθαρμένους. Τέλος πάντων, εδώ θα είμαστε και θα τα δείτε, εγώ θα σας τα επαναλαμβάνω.
Θα δεχόμουν ότι είσαι δίκαιος και αντικειμενικός αν σ' αυτήν την έκρηξη ιερής οργής απέδιδες και κάποιο άλλο χαρακτηριστικό στον σύριζα πλην της ψευτιάς. Δεν βρήκες ούτε μία.
Τα υπόλοιπα τα έχουμε πει, δεκάδες φορές. Και θα τα επαναλάβουμε άλλες τόσες.