!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Ήδη πρέπει να γίνεται η εμφύτευση μικροτσιπ σε ανυποψίαστα άτομα για πειραματικούς λόγους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην γίνεται, τόσα και τόσα έχουν γίνει χωρίς την γνώση και την έγκριση της πλειοψηφίας.
Ο σκοπός δεν είναι μόνο οι συναλλαγές αλλά ο έλεγχος των ανθρώπων, η δημιουργία σκλάβων.
Πολλοί μπορεί να μην είχαν κανένα θέμα να γίνουν πειραματόζωα με την θέλησή τους. Αλλά όταν έχει άγνοια το πειραματόζωο είναι άλλη η χάρη.
Οπότε για ποιο χάραγμα μιλάμε; Μια εγχείρηση, μια επίσκεψη στον οδοντίατρο, μια περίσταση όπου είσαι σε αναισθησία και ορίστε, χαράχθηκες.
Ο σκοπός δεν είναι μόνο οι συναλλαγές αλλά ο έλεγχος των ανθρώπων, η δημιουργία σκλάβων.
Πολλοί μπορεί να μην είχαν κανένα θέμα να γίνουν πειραματόζωα με την θέλησή τους. Αλλά όταν έχει άγνοια το πειραματόζωο είναι άλλη η χάρη.
Οπότε για ποιο χάραγμα μιλάμε; Μια εγχείρηση, μια επίσκεψη στον οδοντίατρο, μια περίσταση όπου είσαι σε αναισθησία και ορίστε, χαράχθηκες.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ από πέρυσι που έβγαλα το φρονιμίτη, όταν τρώω πασατέμπο ακούω κάτι παράσιτα.Antares έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 23:36 Μια εγχείρηση, μια επίσκεψη στον οδοντίατρο, μια περίσταση όπου είσαι σε αναισθησία και ορίστε, χαράχθηκες.
Με κοροιδεύεις ή πραγματικά; Κάπου το έχω ξανακούσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 23:39 Εγώ από πέρυσι που έβγαλα το φρονιμίτη, όταν τρώω πασατέμπο ακούω κάτι παράσιτα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ψέματα λέει, μόνο με φυστίκια γίνεται υπεραγωγιμότητα και πιάνει βραχέα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Antares έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 23:52Με κοροιδεύεις ή πραγματικά; Κάπου το έχω ξανακούσει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 23:39 Εγώ από πέρυσι που έβγαλα το φρονιμίτη, όταν τρώω πασατέμπο ακούω κάτι παράσιτα.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Με την εξέλιξη της νανοτεχνολογίας ακόμη και μια ένεση θα μπορεί να μπει μικροτσιπ στο σώμα. Σε συνδυσμό με την βιοτεχνολογία θα είναι δυνατό να προσκολληθεί σε όποιο όργανο επιθυμούν. Δεν μου φαίνονται καθόλου παράλογα αυτά.
Έχεις δίκαιο Αντάρες, όλα μπορουν να συμβουν, μπορεί όπως έιπες και με μια αναισθησία απλή να μας το περάσουν, όμως ΠΡΟΣΕΞΕ λίγο το σκεπτικό:Antares έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 13:09 Με την εξέλιξη της νανοτεχνολογίας ακόμη και μια ένεση θα μπορεί να μπει μικροτσιπ στο σώμα. Σε συνδυσμό με την βιοτεχνολογία θα είναι δυνατό να προσκολληθεί σε όποιο όργανο επιθυμούν. Δεν μου φαίνονται καθόλου παράλογα αυτά.
ο διάβολος για να παρει δικαίωμα πανω σε μια ψυχή και να την κανει δική του και να την ταλαιπωρεί και στην άλλη ζωή (κόλαση), θέλει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να επιλέξεις το χάραγμα, διαφορετικά ΔΕΝ έχει νόημα γι αυτόν!
Αν γίνει απο πλήρα άγνοια δεν λογίζεται διότι θα πρέπει να το ξέρεις!
"Άχρι καιρού..."
εσυ τωρα δηλωνεις αν δεν κανω λαθος, επιστημων, φυσικος, που ενδιαφερσαι για ερευνα, και παραπονιεσαι που οι συνθηκες σε εφεραν να κανεις μια κανονικη δουλεια, και οχι επιστημονικο εργο.Antares έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 23:36 Ήδη πρέπει να γίνεται η εμφύτευση μικροτσιπ σε ανυποψίαστα άτομα για πειραματικούς λόγους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην γίνεται, τόσα και τόσα έχουν γίνει χωρίς την γνώση και την έγκριση της πλειοψηφίας.
ειμαι σιγουρος πως για οτι σου συνεβει φταινε οι αεροψεκασμοι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
για πες,πως μπορει να ειναι η κολαση;Natasha έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 13:36Έχεις δίκαιο Αντάρες, όλα μπορουν να συμβουν, μπορεί όπως έιπες και με μια αναισθησία απλή να μας το περάσουν, όμως ΠΡΟΣΕΞΕ λίγο το σκεπτικό:Antares έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 13:09 Με την εξέλιξη της νανοτεχνολογίας ακόμη και μια ένεση θα μπορεί να μπει μικροτσιπ στο σώμα. Σε συνδυσμό με την βιοτεχνολογία θα είναι δυνατό να προσκολληθεί σε όποιο όργανο επιθυμούν. Δεν μου φαίνονται καθόλου παράλογα αυτά.
ο διάβολος για να παρει δικαίωμα πανω σε μια ψυχή και να την κανει δική του και να την ταλαιπωρεί και στην άλλη ζωή (κόλαση), θέλει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ να επιλέξεις το χάραγμα, διαφορετικά ΔΕΝ έχει νόημα γι αυτόν!
Πραγματικα ομως,οχι τα σκιτσα που βλεπουμε.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Aς μην το σχολιάσω πολύ καλύτερα. Απλά πτυχιούχος είμαι. Σίγουρα υπάρχουν ερευνητές με διδακτορικά και εμπειρία που δεν γνωρίζουν απόρρητες έρευνες. Η έρευνα γίνεται για την ευημερία των ανθρώπων πάντα; Βλέπουμε ιστορικά μια κατεύθυνση προς αυτό τον σκοπό; Άσε που έχω την αίσθηση ότι αντί για επιστήμονας είμαι πειραματόζωο τέτοιου τύπου. Αν ασχολούμουν με την έρευνα θα ήταν στο πεδίο της αστροφυσικής, αστρονομίας, για το πως θα μπορούσαμε να επεκταθούμε στο διάστημα όχι για το πως θα στερήσω την ζωή από τους ανθρώπους.Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 14:18
εσυ τωρα δηλωνεις αν δεν κανω λαθος, επιστημων, φυσικος, που ενδιαφερσαι για ερευνα, και παραπονιεσαι που οι συνθηκες σε εφεραν να κανεις μια κανονικη δουλεια, και οχι επιστημονικο εργο.
ειμαι σιγουρος πως για οτι σου συνεβει φταινε οι αεροψεκασμοι.![]()
Συμφωνώ βέβαια με αυτό. Υπάρχουν πολλοί (χωρίς χάραγμα) που έχουν πουλήσει και πωλούν την ψυχή τους από αρχαιοτάτων χρόνων και πιστεύουν συνειδητά στην κακή δύναμη.Natasha έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 13:36 Έχεις δίκαιο Αντάρες, όλα μπορουν να συμβουν, μπορεί όπως έιπες και με μια αναισθησία απλή να μας το περάσουν, όμως ΠΡΟΣΕΞΕ λίγο το σκεπτικό:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 05 Ιούλ 2019, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κατά την γνώμη μου κόλαση είναι αυτό που διάλεξαν στην αιωνιότητα. Διάλεξες να μην έχεις κανένα ενδοιασμό να βασανίζεις, να σκοτώνεις ανθρώπους, να ραδιουργείς, να ψεύδεσαι, να καταστρέφεις το έργο του θεού; Αυτό θα είσαι στην αιωνιότητα. Δεν ξέρω βέβαια τι συμβαίνει μετά την θνητή ζωή (ούτε και στην θνητή ζωή δεν ξέρω τι συμβαίνει σ' αυτούς, πιθανόν να τιμωρούνται με τρόπους που δεν γνωρίζουμε). Εκτός των ωραίων πραγμάτων που βρήκες στην θνητή ζωή και που για να τα αποκτήσεις έκανες τα παραπάνω.Thor έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 14:19 για πες,πως μπορει να ειναι η κολαση;
Διάλεξες να αγαπάς, να φροντίζεις τους ανθρώπους, να είσαι τίμιος; Αυτό θα είσαι στην αιωνιότητα εντός όλων των ωραίων πραγμάτων και ακόμη παραπάνω.
Φυσικά υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Αλλά η συνειδητή επιλογή των σατανικών μεθόδων δύσκολα αντιστρέφεται.
νομιζω οτι η memberlist.php?mode=viewprofile&u=64 θα εχει τελειως διαφορετικη αποψη.Antares έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 14:55Κατά την γνώμη μου κόλαση είναι αυτό που διάλεξαν στην αιωνιότητα. Διάλεξες να μην έχεις κανένα ενδοιασμό να βασανίζεις, να σκοτώνεις ανθρώπους, να ραδιουργείς, να ψεύδεσαι, να καταστρέφεις το έργο του θεού; Αυτό θα είσαι στην αιωνιότητα. Δεν ξέρω βέβαια τι συμβαίνει μετά την θνητή ζωή (ούτε και στην θνητή ζωή δεν ξέρω τι συμβαίνει σ' αυτούς, πιθανόν να τιμωρούνται με τρόπους που δεν γνωρίζουμε). Εκτός των ωραίων πραγμάτων που βρήκες στην θνητή ζωή και που για να τα αποκτήσεις έκανες τα παραπάνω.Thor έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 14:19 για πες,πως μπορει να ειναι η κολαση;
Διάλεξες να αγαπάς, να φροντίζεις τους ανθρώπους, να είσαι τίμιος; Αυτό θα είσαι στην αιωνιότητα εντός όλων των ωραίων πραγμάτων και ακόμη παραπάνω.
Φυσικά υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Αλλά η συνειδητή επιλογή των σατανικών μεθόδων δύσκολα αντιστρέφεται.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν την ζωή αλλά και τον θάνατο αθώων ανθρώπων και παιδιών κόλαση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία περίπτωση να αντιμετωπιστούν με αγάπη και προδέρμ. Θα πάρουν πολύ από το φάρμακό τους.
Την κόλαση την βλέπουμε καθημερινά (ή και την ζούμε πολλοί από εμάς), εκτός αυτών που γνωρίζουμε από την ιστορία.
Δεν χρειάζεται να φανταστούμε καζάνια που βράζουν.
Την κόλαση την βλέπουμε καθημερινά (ή και την ζούμε πολλοί από εμάς), εκτός αυτών που γνωρίζουμε από την ιστορία.
Δεν χρειάζεται να φανταστούμε καζάνια που βράζουν.
επειδη μοιαζει να ξερετε, ποσο πιανει μια ψυχη, ελαφρως μεταχειρισμενη και τελοσπαντων οχι και πολυ αγνη, αυτη την εποχη.Antares έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 14:40
Συμφωνώ βέβαια με αυτό. Υπάρχουν πολλοί (χωρίς χάραγμα) που έχουν πουλήσει και πωλούν την ψυχή τους από αρχαιοτάτων χρόνων και πιστεύουν συνειδητά στην κακή δύναμη.
εχω τη δικη μου για πουλημα, που πρεπει να απευθυνθω;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Που είναι αυτό το σφράγισμα να πάω να το πάρω;
Όλο γράφεται για χάραγμα και δεν μπορεί ένας άνθρωπος να πάει να χαραχτεί με την ησυχία του.
Τοοοοοσο κρυφό είναι;
Αν δεν μπορείς να σατανιαστεις ότι ώρα θες προφανώς ο διάβολος έχει αποτύχει.
Όλο γράφεται για χάραγμα και δεν μπορεί ένας άνθρωπος να πάει να χαραχτεί με την ησυχία του.
Τοοοοοσο κρυφό είναι;
Αν δεν μπορείς να σατανιαστεις ότι ώρα θες προφανώς ο διάβολος έχει αποτύχει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
-
- 6 Απαντήσεις