Cavaliere έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 13:57 Καλά, κάνε παιδί και να δουλεύετε και οι δύο, και να μην υπάρχει στην ίδια πόλη γιαγιά-παππούς, και θα σου πω πόσο σημαντικός είναι ο σταθμός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παιδικοί σταθμοί
Re: Παιδικοί σταθμοί
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 14:06και γιατι να μεγαλωσει το εθνος;Natasha έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 13:58![]()
Πλάκα μου κάνεις, είναι ερωτηση αυτή τώρα; Μήπως επειδή έτσι μεγαλώνει πιο γρηγορα και πιο ευκολα το εθνος; Η πολιτεία τί είναι δηλ; Κάτι ξένο;
σκοπος ειναι να βελτιωθει σε ποιοτητα, οχι σε ποσοτητα, συνηθως αυτα ειναι αντιστροφως αναλογα.
τώρα καταλάβαμε οτι το έθνος είναι φαντασιακή κατασκευή
αν θέλουμε εργαζόμενους μπορούμε να τους φέρνουμε απο άλλες χώρες, τόσοι άνθρωποι θέλουν να έρθουν στην ευρώπη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 05 Ιούλ 2019, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η περίπτωση αυτή που λες είναι η έσχατη, τότε η οικογένεια διαλυεται ολοσχερώς. Τότε, ας βρει να πιασει μια δουλειά η γυναίκα (καθαρίστρια ή ότι αλλο) για να θρεψει τα παιδιά της σε μια τετοια ανάγκη.Naida έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 14:04Πρεσβυτέρα ήταν και η άλλη και τον καθάρισε τον παπά με τον εραστή. Δεν μου λέει κάτι αυτό.Natasha έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 13:54Naida έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 13:49
Τον κακόμοιρο τον αντρα,δε βρίσκει φαγακι επειδή η άλλη ξεπατωνεται και έχει νεύρα![]()
Και δεν μου λες αγάπη, άμα του καβλώσει του άντρα από την πολύ συμπαντική κάβλα για καμιά άλλη και παρατήσει γυναίκα και παιδιά, τι θα τρώνε;Η μία είναι πρεσβυτέρα, δεν ακουγονται τέτοια γενικά για τους παπαδες. Η άλλη είναι θεοφοβουμενη και κανει τον σταυρό της και δεν φοβάται τίποτα. Έτσι παει με ανθρώπους που πιστευουν. Επειδή ακριβώς προσπαθουν να είναι κοντά στον Θεό, είναι θεοσεβουμενοι ΚΑΙ οι δύο, και η γυναίκα και ο άντρας, και έτσι σ αυτά τα ζευγάρια η απιστία είναι πολυ σπανιο να συμβεί.
Απάντηση περιμένω πως θα ζησουν. Αν ο σύζυγος που φέρνει το εισόδημα λακισει με καμιά άλλη.
"Άχρι καιρού..."
- dna replication
ο συριζα έδωσε επιδόματα παιδιών στις οικογένειες και έκανε χιλιάδες προσλήψεις και δημιούργησε πολλές θέσεις για παιδιά στους παιδικούς σταθμούς
Κακώς.Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 14:08δεν σε πιστευωNatasha έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 14:01Οι γονείς μου δουλευαν και οι δύο και οι γιαγιαδες-παπππουδες δεν μπορουσαν να μας κοιτάξουν εμένα και τον αδερφό μου και όμως ΔΕΝ πηγαμε ποτε παιδικό!!! Και μεγαλώσαμε με πληρη υγεία και χαρά και εκτόνωση σε μια γειτονιά. Και ουτε πηγαμε πισω απο κάτι, δεν μας ελειψε τίποτα, πιστεψέ με.Cavaliere έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 13:57 Καλά, κάνε παιδί και να δουλεύετε και οι δύο, και να μην υπάρχει στην ίδια πόλη γιαγιά-παππούς, και θα σου πω πόσο σημαντικός είναι ο σταθμός.![]()
"Άχρι καιρού..."
Φερτε απο άλλες χωρες και μεις εδω να σβησουμε. Δεν πειράζει.dna replication έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 14:10Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 14:06και γιατι να μεγαλωσει το εθνος;Natasha έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 13:58![]()
Πλάκα μου κάνεις, είναι ερωτηση αυτή τώρα; Μήπως επειδή έτσι μεγαλώνει πιο γρηγορα και πιο ευκολα το εθνος; Η πολιτεία τί είναι δηλ; Κάτι ξένο;
σκοπος ειναι να βελτιωθει σε ποιοτητα, οχι σε ποσοτητα, συνηθως αυτα ειναι αντιστροφως αναλογα.
τώρα καταλάβαμε οτι το έθνος είναι φαντασιακή κατασκευή
αν θέλουμε εργαζόμενους μπορούμε να τους φέρνουμε απο άλλες χώρες, τόσοι άνθρωποι θέλουν να έρθουν στην ευρώπη.
"Άχρι καιρού..."
Η εσχατη είναι;Natasha έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 14:11Η περίπτωση αυτή που λες είναι η έσχατη, τότε η οικογένεια διαλυεται ολοσχερώς. Τότε, ας βρει να πιασει μια δουλειά η γυναίκα (καθαρίστρια ή ότι αλλο) για να θρεψει τα παιδιά της σε μια τετοια ανάγκη.Naida έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 14:04Πρεσβυτέρα ήταν και η άλλη και τον καθάρισε τον παπά με τον εραστή. Δεν μου λέει κάτι αυτό.Natasha έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 13:54
Η μία είναι πρεσβυτέρα, δεν ακουγονται τέτοια γενικά για τους παπαδες. Η άλλη είναι θεοφοβουμενη και κανει τον σταυρό της και δεν φοβάται τίποτα. Έτσι παει με ανθρώπους που πιστευουν. Επειδή ακριβώς προσπαθουν να είναι κοντά στον Θεό, είναι θεοσεβουμενοι ΚΑΙ οι δύο, και η γυναίκα και ο άντρας, και έτσι σ αυτά τα ζευγάρια η απιστία είναι πολυ σπανιο να συμβεί.
Απάντηση περιμένω πως θα ζησουν. Αν ο σύζυγος που φέρνει το εισόδημα λακισει με καμιά άλλη.
Και ποιος θα πάρει κορίτσι μου μια γυναίκα που δεν έχει δουλέψει ποτέ της για δουλειά με παιδιά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- dna replication
μα γιατί νομίζεις οτι υπήρχε το έθνος? για να καμαρώνετε εσείς? Για να βγαίνει η δουλειά υπήρχε...
από τη στιγμή που ήρθε η παγκοσμιοποίηση του κεφαλαίου, και οι εργαζόμενοι γίνονται μετακινούμενοι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και θα καθήσει στο σπίτι ο πατέρας ή θα δουλέψει για να έχουν να φάνε;
Ξέρω οικογένεια όπου οι γονείς έχουν αντίθετα ωράρια. Όταν η μαμά είναι πρωινή ο μπαμπάς είναι απογευματινός. 5 παιδιά τα μεγαλώνουν μόνοι τους αλλά το ξενύχτι για τον θηλασμό το κάνει μόνη της η μαμά. Βέβαια έχει λιώσει απ' τις πολλές εγκυμοσύνες, αλλά κάνει το σωστό και το καθήκον της σαν σωστή μαμά που είναι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 15:20Και θα καθήσει στο σπίτι ο πατέρας ή θα δουλέψει για να έχουν να φάνε;
Ξέρω οικογένεια όπου οι γονείς έχουν αντίθετα ωράρια. Όταν η μαμά είναι πρωινή ο μπαμπάς είναι απογευματινός. 5 παιδιά τα μεγαλώνουν μόνοι τους αλλά το ξενύχτι για τον θηλασμό το κάνει μόνη της η μαμά. Βέβαια έχει λιώσει απ' τις πολλές εγκυμοσύνες, αλλά κάνει το σωστό και το καθήκον της σαν σωστή μαμά που είναι.
Τηλεόραση δεν έχουν;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Κι επειδή ο πατέρας δουλεύει δε θα ασχοληθεί με τα παιδιά;που το είδατε γραμμένο; Μπορεί να μη μπορεί να το θηλάσει αλλά μπορεί να το φροντίσει κι αλλιώς. Και αυτό και τα άλλα.Gherschaagk έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 15:20Και θα καθήσει στο σπίτι ο πατέρας ή θα δουλέψει για να έχουν να φάνε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αγάπη τι λες;Naida έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 15:37Κι επειδή ο πατέρας δουλεύει δε θα ασχοληθεί με τα παιδιά;που το είδατε γραμμένο; Μπορεί να μη μπορεί να το θηλάσει αλλά μπορεί να το φροντίσει κι αλλιώς. Και αυτό και τα άλλα.Gherschaagk έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 15:20Και θα καθήσει στο σπίτι ο πατέρας ή θα δουλέψει για να έχουν να φάνε;
Είναι ελάχιστα τα ζευγάρια που συνεννοήθηκαν και όταν γυρνάει ο πατέρας απ' τη δουλειά, φροντίζει τα παιδιά και βγαίνει η μάνα και κοιτάζει τις βιτρίνες πιχί. Ξέρω μόνο μία περίπτωση.
Ξέρω όμως πατέρα που βρήκε και δεύτερη δουλειά για να μην ασχολείται με τα παιδιά του ούτε τις ελάχιστες φορές που είναι σπίτι.
Για αυτό μένει στο σπίτι η μαμά και για αυτό βαράει μπιέλα σε κάποια φάση, γιατί το έχει συνέχεια καρφιτσωμένο πάνω της.
Α ξέρω και μια άλλη που 8 ημερών λεχώνα, άφησε το μωρό στη μάνα της και πήγε να βάψει μαλλί. Εγώ 8 ημερών έτρεχα στον παιδίατρο γιατί ολόκληρο βράδυ δεν είχε ησυχάσει και η άλλη με τα ράμματα από την καισαρική πήγε να βάλει τη μπογιά στο κεφάλι.
Ο καθένας όπως βολεύεται. Και οι πατεράδες εδώ που τα λέμε μια χαρά βολεύονται στον καναπέ. Όσο για το μωρό, η μαμά του είναι εκεί. Αυτοί περισσεύουν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
talaipwros
Ε προφανως αν ο ανηρ είναι στη δουλειά λογικο η κυρα να ασχολείται λιγο παραπανω με το σπίτι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 05 Ιούλ 2019, 18:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιες βιτρίνες βρε αγάπη; Αυτά τα ξεχνάς όταν έχεις μωρά παιδιά. Τουλάχιστον όταν αφορά ένα μέσο ζευγάρι. Όταν έλεγα να φροντίσει τα παιδιά και ο πατέρας εννοώ να τους φτιάξει το γάλα, να τα κάνει μπάνιο κτλ να τα διαβάσει κτλGherschaagk έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 18:06Αγάπη τι λες;Naida έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 15:37Κι επειδή ο πατέρας δουλεύει δε θα ασχοληθεί με τα παιδιά;που το είδατε γραμμένο; Μπορεί να μη μπορεί να το θηλάσει αλλά μπορεί να το φροντίσει κι αλλιώς. Και αυτό και τα άλλα.Gherschaagk έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 15:20
Και θα καθήσει στο σπίτι ο πατέρας ή θα δουλέψει για να έχουν να φάνε;
Είναι ελάχιστα τα ζευγάρια που συνεννοήθηκαν και όταν γυρνάει ο πατέρας απ' τη δουλειά, φροντίζει τα παιδιά και βγαίνει η μάνα και κοιτάζει τις βιτρίνες πιχί. Ξέρω μόνο μία περίπτωση.
Ξέρω όμως πατέρα που βρήκε και δεύτερη δουλειά για να μην ασχολείται με τα παιδιά του ούτε τις ελάχιστες φορές που είναι σπίτι.
Για αυτό μένει στο σπίτι η μαμά και για αυτό βαράει μπιέλα σε κάποια φάση, γιατί το έχει συνέχεια καρφιτσωμένο πάνω της.
Α ξέρω και μια άλλη που 8 ημερών λεχώνα, άφησε το μωρό στη μάνα της και πήγε να βάψει μαλλί. Εγώ 8 ημερών έτρεχα στον παιδίατρο γιατί ολόκληρο βράδυ δεν είχε ησυχάσει και η άλλη με τα ράμματα από την καισαρική πήγε να βάλει τη μπογιά στο κεφάλι.
Ο καθένας όπως βολεύεται. Και οι πατεράδες εδώ που τα λέμε μια χαρά βολεύονται στον καναπέ. Όσο για το μωρό, η μαμά του είναι εκεί. Αυτοί περισσεύουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
FYI το ασφαλεστερο για ένα παιδι ειναι να αποχωρίζεται την μανα για παιδικο σταθμο μετά τα 3 έτη. Σε αντίθετη περίπτωση ισως προκυψουν προβληματακια
Το αλλο που διάβασα, ότι το παιδί δεν χρειάζεται τον πατερα, ο οποιος πρέπει να δουλεύει και ότι η ανατροφη ειναι θέμα της μητέρας, δεν μπορώ να το σχολιάσω, με ξεπερνα. Καλο θα ειναι για τόσο σοβαρά θέματα να ρωταμε επαγγελματίες και οχι να υιοθετουμε ότι βολευει.
Το αλλο που διάβασα, ότι το παιδί δεν χρειάζεται τον πατερα, ο οποιος πρέπει να δουλεύει και ότι η ανατροφη ειναι θέμα της μητέρας, δεν μπορώ να το σχολιάσω, με ξεπερνα. Καλο θα ειναι για τόσο σοβαρά θέματα να ρωταμε επαγγελματίες και οχι να υιοθετουμε ότι βολευει.