μην πιστευεις την παραφιλολογια του πχορουμ, δεν εχω σχεση με τον "χωρο", οπως ουτε με τιποτα απο οσα μου εχουν κατα καιρους καταλογισει (ισλαμ, γκει πραιντ, ΜΚΟ κλπ). Ξερω ομως πολυ κοσμο, αν και οχι μπαχαλακηδες (που εχω γνωρισει μεν, δεν ειναι στις παρεες μου δε)Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 11:13Εσύ σαν μετριοπαθής αναρχικός δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα από τους ακραίους συντρόφους όταν π.χ. πάνε να κάψουν ένα μαγαζί ή να δείρουν κανένα περαστικό; Προσπαθήσεις να τους συνετίσεις ας πούμε προτρέποντάς τους να σπάσουν μόνο το αριστερό χέρι σε έναν δεξιόχειρα ή να ρίξουν μία μολότοφ εκεί που θα έριχναν πέντε;blackpaint έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 11:04Μεχρι που να πεσεις σε αυτους που δεν πρεπει, θα πεσεις σε αλλους, πολυ πιο μετριοπαθεις, οπως εγω καλη ωρα, που θα χουν την ευγενικη καλοσυνη να σε προειδοποιησουν, για να μη φας το κεφαλι σου ετσι ανοητα. Τωρα ομως ξερεις, οποτε εαν συνεχισεις να το φορας, παει να πει οτι θες να προκαλεσεις, οποτε κακο του κεφαλιου σου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 10:52 Άμα μου το έχει δανείσει φίλος το μπλουζάκι και το φοράω χωρίς να γνωρίζω σε βάθος την ιστορία του; Πάλι θα με δείρετε; Όταν καίτε ένα μαγαζί, καίτε κι έναν σταυρό από έξω; Όταν φοράω μπλούζα γνωστής μάρκας ή παπούτσια ναικ που εκμεταλλεύονται πιτσιρίκια στην παραγωγή τους κινδυνεύω να φάω ξύλο στα εξάρχεια; Ποιές μάρκες θεωρούνται αντι-καπιταλιστικές;
Εδω που τα λεμε, εαν μοιαζεις με τον σοβαρο κυριο στο αβαταρ, δε σε φανταζομαι να φορας κατι τετοιο. Ειναι σουπερ καγκουρικο μπλουζακι, για τυπους με ξυρισμενα κεφαλια που ολο στο κικ μποξ τη βγαζουνε.
Γενικά όμως δεν μου απάντησες πως αισθάνονται οι σύντροφοι με την καπιταλιστική ενδυμασία εν γένει. Δεν ενδιαφέρονται για τα μικρά παιδιά που τα εκμεταλλεύονται οι πολυεθνικές σε τριτοκοσμικές χώρες με αποτέλεσμα να παίρνουν συγχωροχάρτι όσοι πολίτες φορούν τα ρούχα τους και κυκλοφορούν ανάμεσά σας.
Να περιμένω να φάω ξύλο αν φοράω Αρμάνι;
Κατα τ αλλα, αυτα που λες για τα σουετσοπς, με βρισκουν συμφωνο, οπως και πολλους "συντροφους¨ αλλα οχι μονο.
Παντως αν πας σε καμια συνελευση αναρχικων, μην βαλεις τ αρμανι σου, για παν ενδεχομενο.