!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα ψηφίσω ΝΔ
Re: Θα ψηφίσω ΝΔ
Εμπεδοκλα βαριεμαι.Αντε στα πιατα σου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Παλαιοελλαδίτης
Δημοκράτης έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:48πες στην φανταστική σου φίλη να σταματήσει να πουλάει φύκια, δεν τα τρώει κανείςΜετανάστρια έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:31Ενδιαφέρον. Θα το μεταφέρω ως πληροφορία σε μία φίλη μου, πολύτεκνη, η οποία πήρε στεγαστικό 120 χιλιάρικα, είχε επίσης αποπληρώσει όλο το κεφάλαιο και κάμποσους τόκους όταν ο άντρας της έμεινε άνεργος και αναγκάστηκαν να ζούν με ένα μισθό, χρωστάει μόνο τόκους και η τράπεζα δεν καθυστέρησε καθόλου να βγάλει κατασχετήριο να της πάρει το πληρωμένο σπίτι.under έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:15
Ως γνωστον η ΝΔ ειχε δανεια 130 εκ ευρω και εχει αποπληρωσει 190 εκ ευρω.
Αρα δεν εχει φαει χρηματα του κοσμου.Εχει πληρωσει το κεφαλαιο +60 εκ σε τοκους.Και συνεχιζει να αποπληρωνει μονο τοκους.
Είμαι σίγουρη ότι θα ψηφίσει και αυτή ΝΔ μόλις μάθει ότι περνάνε τα ίδια βάσανα.
υγ λες που λες μπαρούφες, μάθε τα βασικά ότι στα στεγαστικό πρώτα αποπληρώνεις τόκους και μετά το κεφάλαιο
Ρε Μέτυ, κρίμα που σου είχα και μια συμπάθεια γιατί θυμόμουν τα αισχρά βρισίδια που σου έριχναν κατά καιρούς διάφοροι ακροδεξιοί στο παλιό.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
-
Εμπεδοκλής
Φορά το πάμπερ σου και τράβα να πληρώσεις τα χρέη σου μπατακτσή.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
να πουμε οτι σημερα ο βαρβιτσιωτης στον παπαδακη υποστηριξε την προταση μπαμπινου
σαν πολλοι μαζευονται να το λενε και αρχιζω να πιστευω οτι αυτο ειναι το σχεδιακι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΜπλεΜπουμπυς
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
εγώ θα ψηφίσω ΝΔ αν ο ΣΕ μου επιβεβαιώσει ότι ήταν ο "gemista69" στο webwar.
https://mobile.twitter.com/IwannhsXwsto ... 0079229953
Αν η ΝΔ διώξει αυτόν τον πούστη δεσμεύομαι να την ψηφίζω ισοβίως
(Όταν λέμε ισόβια εννοούμε 25 χρόνια)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αν ψηφιζεις Μεσσηνια εχει Πιπινα.Μπίστης έγραψε: 06 Ιούλ 2019, 19:38 https://mobile.twitter.com/IwannhsXwsto ... 0079229953

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!