Στην νότια Εύβοια που έχει Αρβανίτες φτιάχνουν τις παπαρδέλες.Αγις έγραψε: 20 Μάιος 2018, 01:45 Τίς περιοχές με Αρβανίτες τις αναγνωρίζουμε εύκολα οπουδήποτε.
Είναι αυτές που φτιάχνουν Γκόγκες .
.

Στην νότια Εύβοια που έχει Αρβανίτες φτιάχνουν τις παπαρδέλες.Αγις έγραψε: 20 Μάιος 2018, 01:45 Τίς περιοχές με Αρβανίτες τις αναγνωρίζουμε εύκολα οπουδήποτε.
Είναι αυτές που φτιάχνουν Γκόγκες .

Από δω θα ξεκινήσει η επανάσταση αδέρφια.Cecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2018, 01:42Κουμουντουρου.MiGiSukhoI έγραψε: 20 Μάιος 2018, 01:41 Ποια περιοχή μένεις Αθήνα Cecily; Αχ μου έλειψε!
Σε λίγες μέρες θα κλείσω χρόνο μακρυά της... (Αθήνα)...
fixedCecily Anne έγραψε: 20 Μάιος 2018, 01:36
Τριτη γενιά μεγαλωμένη στην Αθήνα Πειραιάς, καμια περιουσια νομίζεις, απλά δεν ασχολείται κανείς εδώ και 40 χρονια ή γνωστόςατελείωτο σόι που περιμένει να το ανακαλύψουμε. Εκανα ο,τι καλυτερο μπορούσα δεδομένων των συνθηκών.
μα γιατι?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ψαχνεις σε λαθος μερος.MiGiSukhoI έγραψε: 20 Μάιος 2018, 00:59 Πάντως τώρα τελευταία νιώθω "μόνος".
Παρέες δεν έχω, όλοι παντρεμένοι δεν είναι για να με "κυκλοφορήσουν". Όλο σπίτι κάθομαι. Τουλάχιστον σε δυό βδομάδες θα ξεκινήσω πάλι δουλειά. Το πρωτάθλημα τελείωσε, γήπεδο από Αύγουστο πάλι.
Αποτυχία και στις ερωτικές σχέσεις...
Μη γινεσαι απολυτος. Μπορει να εχει χαβαλε
Κάποιο πρόβλημα θα είχε η κοπέλα μην την παρεξηγάς. Μην ήταν από κάνα ανατολικό μπλοκ;MiGiSukhoI έγραψε: 20 Μάιος 2018, 14:11 Α, σ' αυτά είμαι.. Δεν έχω πάει μπουρδελότσαρκα ποτέ, όπως συνήθιζαν κάποιοι στα εφηβικά και μετεφηβικά χρόνια, ούτε και σε κωλόμπαρο.
Για την ακρίβεια είχα πάει σε ένα bachelor party φίλου που παντρευόταν και ήρθε η άλλη και έκατσε στα πόδια μου, δεν την άγγιξα καν και της έλεγα είμαι κομμουνιστής και δεν μου αρέσει η εκμετάλλευση του γυναικείου κορμιού και έφυγε λέγοντας στην παρέα μου αυτός είναι τρελός! Χαχ!
Αν γραφτείς στην ΝΔ, θα αλλάξει η ζωή σου.MiGiSukhoI έγραψε: 20 Μάιος 2018, 00:59 Πάντως τώρα τελευταία νιώθω "μόνος".
Παρέες δεν έχω, όλοι παντρεμένοι δεν είναι για να με "κυκλοφορήσουν". Όλο σπίτι κάθομαι. Τουλάχιστον σε δυό βδομάδες θα ξεκινήσω πάλι δουλειά. Το πρωτάθλημα τελείωσε, γήπεδο από Αύγουστο πάλι.
Αποτυχία και στις ερωτικές σχέσεις...
για το κοσμοδρόμιο πες του