Σου απάντησε ότι δεν υπάρχει ανεξοδο γαμησι.Ο άνδρας ο σωστός πάντα το πληρώνει.Χαοτικός έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 18:28 Μην του λέτε άλλα. Παραμύθης είναι. Το πως θα γαμήσουμε ανέξοδα δεν μας είπε. Κάτι γυριστές μόνο να χαμε να λέγαμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Θείος Αγις σας απαντά
Re: Ο Θείος Αγις σας απαντά
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αγις έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 18:31ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ το πληρωνουμε με κάποιο τροπο - δωρεαν γαμησι δεν υπάρχει - μην απασχολεις το νημα με απαντημενα θέματα .Χαοτικός έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 18:28 Μην του λέτε άλλα. Παραμύθης είναι. Το πως θα γαμήσουμε ανέξοδα δεν μας είπε. Κάτι γυριστές μόνο να χαμε να λέγαμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο άνδρας που δεν μπορεί αλλιώς το πληρώνει. Μην μπερδεύεστε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε ωραία πως να πληρώσω; Φράγκα δεν παίζουν. Να της πλύνω τα πιάτα, κάτι...!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
θα περιμενει, οτι και αν λες.Naida έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 18:02 Του έστειλα μνμ να μη περιμένει ότι θα πηδήξει. Δεν το διάβασε. Να περιμένω να μου απαντήσει ή να τον κάνω βλοκ;
οι πιθανοτητες ειναι οτι το λες για να δειξεις οτι δεν εισαι ευκολη, και τελικα θα γαμησει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
με σπασιμο νευρων - με το να κανεις το μαλακα - να πηγαινεις στο Χαρουλη κλπ η πληρωμη δεν εχει σχεση μονο με το χρημαΧαοτικός έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 18:36 Ε ωραία πως να πληρώσω; Φράγκα δεν παίζουν. Να της πλύνω τα πιάτα, κάτι...!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σωστό μόνο που κάποιοι δεν έχουν το θάρρος να το παραδεχτούν και παριστάνουν τους κυνικούς γαμιαδες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Naida έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 18:27Θα με κάνει αυτός. Τι σειρά θα πάρεις εσύ καμάρι μου;
Το ήξερα μέσα μου απλά ήθελα και επιβεβαίωση.Ασέβαστος έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 18:24θελει να γαμησει.Naida έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 17:29 Γιατί ενώ μου λέει δεν μπορεί να δεχτεί κάποια πράγματα που εγώ θέλω μου στέλνει μηνύματα ε;
αντικειμενικά και αποστασιοποιημένα ε.
ωπ, sensei, επιτρεπεται φανταζομαι να απανταμε και οι λοιποι αμα γνωριζουμε το θεμα, ε;
Στη λίστα αναμονής
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
Γραφικός
Αν τις παρέχεις υπηρεσίες που θα πλήρωνε για να έχει, τότε δεν θα χρειαστεί να την πληρώσεις. Με πιάτα μόνο όμως δεν καθαρίζεις.Χαοτικός έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 18:36 Ε ωραία πως να πληρώσω; Φράγκα δεν παίζουν. Να της πλύνω τα πιάτα, κάτι...!
Με σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μαγείρεμα, πλύσιμο, σιδέρωμα, υπηρεσίες ταξί, ψυχολογική υποστήριξη 24/7 και να πηγαίνεις κανένα γυμναστήριο ώστε να γουστάρει, όχι μόνο δεν θα πληρώσεις, μπορείς να της φας και φράγκα.
Όμως είναι πολύ πιο εύκολο να γίνεις εκατομμυριούχος από το να τα κάνεις αυτά για πολύ καιρό.
Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
Μαλακία και ξερό ψωμί τότε
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άντε από δω μωρή λουλού, και μας το παίζεις κ τρύπιος, εσύ είσαι πιο άντρας κι από μένα, λουλού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Γραφικός
Θείε Άγι
1. Αν κάνω σεξ με μία κοπέλα με χαμηλή σεξουαλική αυτοπεποίθηση χωρίς να είμαι διατεθειμένος να κάνω μακροχρόνια σχέση μαζί της θα της ανεβάσει την αυτοπεποίθηση ή θα νοιώσει ότι την εκμεταλλεύτηκα και θα πέσει περισσότερο;
2. Αν είμαι τελείως ειλικρινής μαζί της από την αρχή μειώνονται οι πιθανότητες να νιώσει χειρότερα στο τέλος;
1. Αν κάνω σεξ με μία κοπέλα με χαμηλή σεξουαλική αυτοπεποίθηση χωρίς να είμαι διατεθειμένος να κάνω μακροχρόνια σχέση μαζί της θα της ανεβάσει την αυτοπεποίθηση ή θα νοιώσει ότι την εκμεταλλεύτηκα και θα πέσει περισσότερο;
2. Αν είμαι τελείως ειλικρινής μαζί της από την αρχή μειώνονται οι πιθανότητες να νιώσει χειρότερα στο τέλος;
-
Γραφικός
Και μια που σε βρήκα εύκαιρο...
Γραφικός έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 12:32 Χρειάζομαι τρόπο να αναφερθώ σε έναν πούτσο, έστω και περιφραστικά, που να μην προκαλεί ούτε ματσίλα, ούτε γέλιο, ούτε να είναι σα να άνοιξες ξαφνικά ιατρικό εγχειρίδιο. Μπορείτε να βοηθήσετε;
1. Δικο της θέμα .Γραφικός έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 19:08 Θείε Άγι
2. Το σιγουρο ειναι οτι μειωνονται δραματικα οι πιθανοτητες να γαμησεις - η ειλικρίνεια δεν ειναι ψηλά στις προτιμησεις τους .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μειώνονται οι πιθανότητες να πηδήξεις.Γραφικός έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 19:08 Θείε Άγι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-