Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σε περιμενω στο νημα μου ''Ο Θειος Αγις σας απαντά''
Άμα μου τύχει κανένας απροσαρμοστος θα σε επισκεφθω.
δλδ μονιμη .
Τι μόνιμη; Τώρα που το λες έχω κάτι ερωτήσεις αλλά φοβάμαι δε θα είσαι αντικειμενικός και θα είσαι προκατειλημμένος. Δε ξέρω γιατί έχω αυτή την αίσθηση.
Αλλά δεν έχω κάνει επιστημονική έρευνα, κανονικά πρέπει να πάω με 100 γυναίκες , στο έτσι, απλά σεξ , και μετά να ερωτευτώ άλλες 100 , και έτσι θα βγει επιστημονικό συμπέρασμα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Εκφέρω καθαρά προσωπική εμπειρία.
Αλλά και απ' ό,τι ξέρω από φίλους, σπανίως ο άντρας ή η γυναίκα της ζωής μας (δηλαδή αυτοί που μας καθορίζουν ερωτικά) είναι αυτός ή αυτή που γίνεται νόμιμος σύντροφος.
Και αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα παίζει αμφίδρομα και όχι ως απωθημένο, έτσι;
Μα έτσι είναι. Άντρας ή η γυναίκα που μας καθορίζουν ερωτικά, στις στιγμές που δε παίζει κρεββάτι, θα παίξει γκρίνια, ζήλια και τσακωμός.
Έτσι δε στήνεις σπίτι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αλλά και απ' ό,τι ξέρω από φίλους, σπανίως ο άντρας ή η γυναίκα της ζωής μας (δηλαδή αυτοί που μας καθορίζουν ερωτικά) είναι αυτός ή αυτή που γίνεται νόμιμος σύντροφος.
Και αναφέρομαι στις περιπτώσεις που το πράγμα παίζει αμφίδρομα και όχι ως απωθημένο, έτσι;
Μα έτσι είναι. Άντρας ή η γυναίκα που μας καθορίζουν ερωτικά, στις στιγμές που δε παίζει κρεββάτι, θα παίξει γκρίνια, ζήλια και τσακωμός.
Έτσι δε στήνεις σπίτι.
Κρεββατι παιζει θεικό - νομιμότητα κ μονιμοτητα δεν παιζει
Έτσι δε στήνεις σπίτι.
Αυτό πιστεύω είναι θέμα τύχης. Σπάνιο αλλά συμβαίνει.
Έτσι δε στήνεις σπίτι.
Αυτό πιστεύω είναι θέμα τύχης. Σπάνιο αλλά συμβαίνει.