Νεκρόφιλη;Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:39Όχι μωρέ ο γλυκούλης μου δεν είναι τέτοια περίπτωση. Τον έρωτα μου για κάποιον δεν θα τον καταλάβαινε ούτε ο ίδιοςFeindflug έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:37Όχι, δεν μου έτυχε. Τον αναφέρεις συχνά σε παρόμοια παραδείγματα. Εμένα μου κάνει για κρυφός σου έρωτας που ίσως και η ίδια δεν θέλεις να παραδεχτείς.Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:34
Ρε καμία σχέση. Δε σου έχει τύχει να δουλεύεις ή να κάνεις παρέα με κάποια που είναι υπεργαμάτη σε χιούμορ, σε στιλ κτλ;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Όχι. Εσύ;Dasein έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 11:36Νεκρόφιλη;Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:39Όχι μωρέ ο γλυκούλης μου δεν είναι τέτοια περίπτωση. Τον έρωτα μου για κάποιον δεν θα τον καταλάβαινε ούτε ο ίδιοςFeindflug έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:37
Όχι, δεν μου έτυχε. Τον αναφέρεις συχνά σε παρόμοια παραδείγματα. Εμένα μου κάνει για κρυφός σου έρωτας που ίσως και η ίδια δεν θέλεις να παραδεχτείς.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι. Εμένα το καταλαβαίνουν, διότι βρίσκονται εν ζωή και σε κατάσταση που λειτουργεί το κεντρικό νευρικό σύστημα και η πρωτοβάθμια αισθητοκινητική συνείδηση.
Αυτό είναι θετικό. Εμένα ειναι μπλοκαρισμένο το μαγνητικό πεδίο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπρετονική;
Ωμική.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πήγα με την κόρη μου στο πάρκο και ψάχναμε να βρούμε ελάφια για να τα ταϊσουμε.
Στην αρχή βρήκαμε μια θηλυκιά με τέσσερα μικρά αλλά όσο τα πλησιάζαμε τόσο αυτά απομακρυνόντουσαν.
Τελικά βρήκαμε δύο μεγάλα αρσενικά παρέα με άλλα δύο μικρότερα αραχτά κάτω από ένα δέντρο.
Καθήσαμε κι εμείς σε κάποια απόσταση για να μην τα τρομάξουμε (αν και μάλλον εμείς θα είμασταν σε μειονεκτική θέση αν...).
Τα μεγάλα αρσενικά μας παρακολουθούσαν συνέχεια αλλά εμείς πλησιάζαμε σιγά σιγά όλο και περισσότερο.
Κάποια στιγμή ξεφλουδίσαμε μπανάνες και τους πετάξαμε μερικά μικρά κομματάκια.
Αμέσως σηκωθήκαν όλα (ουπς!
).
Αλλά μετά πήγαν και έφαγαν τις μπανάνες και άρχισαν να μας πλησιάζουν για να τους δώσουμε κι άλλες.
Καταλήξαμε να τα ταϊζουμε με το χέρι και να τα χαϊδεύουμε
Υπέροχη εμπειρία...
Στην αρχή βρήκαμε μια θηλυκιά με τέσσερα μικρά αλλά όσο τα πλησιάζαμε τόσο αυτά απομακρυνόντουσαν.
Τελικά βρήκαμε δύο μεγάλα αρσενικά παρέα με άλλα δύο μικρότερα αραχτά κάτω από ένα δέντρο.
Καθήσαμε κι εμείς σε κάποια απόσταση για να μην τα τρομάξουμε (αν και μάλλον εμείς θα είμασταν σε μειονεκτική θέση αν...).
Τα μεγάλα αρσενικά μας παρακολουθούσαν συνέχεια αλλά εμείς πλησιάζαμε σιγά σιγά όλο και περισσότερο.
Αμέσως σηκωθήκαν όλα (ουπς!
Αλλά μετά πήγαν και έφαγαν τις μπανάνες και άρχισαν να μας πλησιάζουν για να τους δώσουμε κι άλλες.
Καταλήξαμε να τα ταϊζουμε με το χέρι και να τα χαϊδεύουμε
Υπέροχη εμπειρία...
Yippie Kay Yay
-
- Casper -
Airman68 έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 13:06 Πήγα με την κόρη μου στο πάρκο και ψάχναμε να βρούμε ελάφια για να τα ταϊσουμε.
Αμέσως σηκωθήκαν όλα (ουπς!).
Καταλήξαμε να τα ταϊζουμε με το χέρι και να τα χαϊδεύουμε![]()
Υπέροχη εμπειρία...
Airman68 έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 13:06 Πήγα με την κόρη μου στο πάρκο και ψάχναμε να βρούμε ελάφια για να τα ταϊσουμε.
Υπέροχη εμπειρία...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ορέστης 35
παρε κι εσυ ζηλιαρηΑγις έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 17:38Airman68 έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 13:06 Πήγα με την κόρη μου στο πάρκο και ψάχναμε να βρούμε ελάφια για να τα ταϊσουμε.
Υπέροχη εμπειρία...![]()
Έχω ένα προβληματάκι με το μετρικό συστημα. Πάντα εκτιμώ αποστάσεις,ύψος, μήκος,πλάτος κτλ λιγότερο από ότι πράγματι είναι. Το αποτέλεσμα αυτού το σημερινό " έλα μωρέ τι είναι ως τη δουλειά ,σιγά μη πάρω ταξί" περπάτημα με 36 βαθμού, ο ήλιος σχεδόν κατακόρυφα, στην Π. Ράλλη. Αναζωογονητικό μπορώ να πω, κάτι πριν το τέλος.
Ήρθε και με περιμάζεψε το σωστικό συνεργείο από το απογευματινό γραφείο. Του έβαλα και χέρι που είχε το φορτηγό με χαρτιά, τιμολόγια και εγώ τα ψάχνω
Με απείλησε θα με ξανακατεβασει,το βούλωσα ώσπου να φτάσουμε και ξαναπήρα μπρος μόλις έπιασα κλιματιζομενο χώρο μέχρι να πάει να τακτοποιήσει το φορτηγό και να μου φέρει οοοολα τα χαρτιά.
Ήρθε και με περιμάζεψε το σωστικό συνεργείο από το απογευματινό γραφείο. Του έβαλα και χέρι που είχε το φορτηγό με χαρτιά, τιμολόγια και εγώ τα ψάχνω
Με απείλησε θα με ξανακατεβασει,το βούλωσα ώσπου να φτάσουμε και ξαναπήρα μπρος μόλις έπιασα κλιματιζομενο χώρο μέχρι να πάει να τακτοποιήσει το φορτηγό και να μου φέρει οοοολα τα χαρτιά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρεζίλι τους έκανε τους κακόμοιρους τους πρώην.Naida έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 20:35 Έχω ένα προβληματάκι με το μετρικό συστημα. Πάντα εκτιμώ αποστάσεις,ύψος, μήκος,πλάτος κτλ λιγότερο από ότι πράγματι είναι. Το αποτέλεσμα αυτού το σημερινό " έλα μωρέ τι είναι ως τη δουλειά ,σιγά μη πάρω ταξί" περπάτημα με 36 βαθμού, ο ήλιος σχεδόν κατακόρυφα, στην Π. Ράλλη. Αναζωογονητικό μπορώ να πω, κάτι πριν το τέλος.
Ήρθε και με περιμάζεψε το σωστικό συνεργείο από το απογευματινό γραφείο. Του έβαλα και χέρι που είχε το φορτηγό με χαρτιά, τιμολόγια και εγώ τα ψάχνω![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Υποτίθεται πως θα μου έφτιαχναν τον ηλιακό σήμερα το πρωί και ακόμα περιμένω. Πάει η μέρα.
Και βλέπω και μήνυμα στο fb μία φίλη, φίλου μου που μου λέει πως ένας γνωστός της έρχεται το Σ/Κ για μία εβδομάδα και αν γίνεται να τον φιλοξενήσω.
Δηλαδή γνωστός φίλης, φίλου που τον είχα δει μία φορά (πριν τα μνημόνια) και πρέπει να μείνει σπίτι μου;;; Για μία εβδομάδα;;;;;
Να πάει σε ξενοδοχείο.
Τι βλακείες είναι αυτές, τι κάνουν σαν δεκαπεντάχρονα;
Μου φαίνεται πως πρέπει να κάνω γενικές εκκαθαρίσεις στα social media.
Της είπα πως είμαι στη Χαλκιδική και πως φιλοξενούμαι για να αποφύγω αντιπρόταση. Αν και ξέρει πως Τρίτη βράδυ στη χειρότερη είμαι εδώ γιατί Τετάρτη είναι οι Cure.
Και βλέπω και μήνυμα στο fb μία φίλη, φίλου μου που μου λέει πως ένας γνωστός της έρχεται το Σ/Κ για μία εβδομάδα και αν γίνεται να τον φιλοξενήσω.
Δηλαδή γνωστός φίλης, φίλου που τον είχα δει μία φορά (πριν τα μνημόνια) και πρέπει να μείνει σπίτι μου;;; Για μία εβδομάδα;;;;;
Να πάει σε ξενοδοχείο.
Τι βλακείες είναι αυτές, τι κάνουν σαν δεκαπεντάχρονα;
Μου φαίνεται πως πρέπει να κάνω γενικές εκκαθαρίσεις στα social media.
Της είπα πως είμαι στη Χαλκιδική και πως φιλοξενούμαι για να αποφύγω αντιπρόταση. Αν και ξέρει πως Τρίτη βράδυ στη χειρότερη είμαι εδώ γιατί Τετάρτη είναι οι Cure.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ποιος; Εγώ;Feindflug έγραψε: 09 Ιούλ 2019, 10:31Ρεζίλι τους έκανε τους κακόμοιρους τους πρώην.Naida έγραψε: 08 Ιούλ 2019, 20:35 Έχω ένα προβληματάκι με το μετρικό συστημα. Πάντα εκτιμώ αποστάσεις,ύψος, μήκος,πλάτος κτλ λιγότερο από ότι πράγματι είναι. Το αποτέλεσμα αυτού το σημερινό " έλα μωρέ τι είναι ως τη δουλειά ,σιγά μη πάρω ταξί" περπάτημα με 36 βαθμού, ο ήλιος σχεδόν κατακόρυφα, στην Π. Ράλλη. Αναζωογονητικό μπορώ να πω, κάτι πριν το τέλος.
Ήρθε και με περιμάζεψε το σωστικό συνεργείο από το απογευματινό γραφείο. Του έβαλα και χέρι που είχε το φορτηγό με χαρτιά, τιμολόγια και εγώ τα ψάχνω![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-