Pedro έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:32
Α σου οω πως και οι δυο ειμαστε ακομα ( ) στρειτ. Μαλιστα,θυμαμαι που ειχε βρει μια κοπελα και πηγαιναμε για μπανιο ως ζευγαρια (ειχα κι εγω) . Ολα καλα λοιπον.
ό,τι πιο γκέη έχω διαβάσει σήμερα, και ας έκανα αναζήτηση τα ποστ του μπλακπέηντ
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 09:51
Σαφώς και είμαι στον πάτο της πυραμίδας όταν μιλάω με αλληλέγγυους.
Παραπάνω δεν καταλαβαίνουν.
Παντα εκεί βολοδέρνεις. 1ο - 2ο όροφο.
Εξήγησα γιατί αλλά δεν.
Έλα πάλι στον 1ο, ο 2ος σε ζαλίζει.
Δεν εξηγησες, δικαιολογηθηκες. Ομως παντα εκει στον 1-2 είσαι και ήσουν. Δεν πειράζει, τοσο μπορείς, ετσι έμαθες. Θα σε φωνάζω απο το ρετιτε που και που.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
μίστερ μαξ έγραψε: 04 Ιούλ 2019, 09:25
Ομοίως κοιμουνται και για λαμογιες των εχόντων πχ Χριστοφοράκος, Μιζενς κτλ.
Ενώ εσύ τις παίζεις στα δάχτυλα.
Μου θυμίζεις τον Καρανίκα που εκτός από Πασκάλ είχε διαβάσει και Μπρυκνέρ.
Άντε με το καλό να τελειώσεις και τον Πάολο και μετά ξεκίνα για Κοέλιο.
Η συμπαντική δύναμη θα είναι πάντα μαζί σας.
Οπόταν ξαναεχρόμαστε στο αρχικο ποστ της Γαλης. Γάλη, μπορεις να εντοπισεις σε ποιο οροφο βρίσκεται το επιχείρημα σου; Ευχαριστώ.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Pedro έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 16:32
Α σου οω πως και οι δυο ειμαστε ακομα ( ) στρειτ. Μαλιστα,θυμαμαι που ειχε βρει μια κοπελα και πηγαιναμε για μπανιο ως ζευγαρια (ειχα κι εγω) . Ολα καλα λοιπον.
ό,τι πιο γκέη έχω διαβάσει σήμερα, και ας έκανα αναζήτηση τα ποστ του μπλακπέηντ
Τι σχεση εχει η μπουτσα των φασιστων; Μλκ πηγαινε να φας κανα ακυρο απο βλαχαδερες δηθεν μιλφαρες και ασε με στην ησυχια μου. Το εχεις γαμησει το θεμα.
Εισαι ομοφοβικος; Ε Ξερξη;
Εσυ εισαι ρατσιστης αρα κάποιος λογος υπαρχει ,εισαι και αριστερος αρα ξεκιναμε απο εκει λογικο συμπερασμα ειναι .
εχει και παραεχει: γιατι το μισος του αδυναμου απεναντι στον ισχυρο δεν μπορει να εξομοιωθει με το μισος του ισχυρου απεναντι στον αδυναμο, και η ισοτητα δεν προκειται να ερθει με το να εξισωσεις ετσι αυθαιρετα κυριαρχο και καταπιεζομενο.
Ειναι σα να λες πως δεν υπαρχει παλη των ταξεων γιατι ειμαστε ολοι το ιδιο, ¨ελληνες" η κατι τετοιο.
Δεν με ενδιαφέρουν οι μαρξιστικές θεωρίες .Μπορείς να παλεύεις όσο θέλεις στα πλαίσια των νόμων.Εάν τα παραβείς θα αντιμετωπίσεις τις συνέπειες.Και δεν είναι "αδύναμοι" οι αναρχικές συμμορίες που γράφουν τα συνθήματα αυτά.Παριστάνουν ότι εκπροσωπούν κάποιους αδύναμους για να επιβάλλουν τη δική τους βούληση.
Έτσι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars