!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φοβος για την ΝΔ 2
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Φοβος για τη Νεα Δημοκρατια
καλως ορισες στον καπιταλισμο Ορεστη35 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κάτσε, τι φοβάσαι ακριβώς, δεν κατάλαβα; Μήπως πάμε πίσω σε εποχές που παίρναν παιδιά από τα αναγνωστήρια που διαβάζανε για την εξεταστική και τα κοπανάγανε στις ζαρντινιέρες ή τότε που είχανε πάει μια παρέα σε μια ονομαστική εορτή να πιούνε μια πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό και μπλέξανε;Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 07:12 Εχω αγχος. Νιωθω φοβο για οσα ρεβανσιστικα θα κανει η ΝΔ μετα την εκλογη της, ειδικα αν ειναι αυτοδυναμη. Διαισθανομαι οτι παλι εγω θα φαω το ξυλο. Αυτοι θελουν καποιον να τιμωρησουν. Θελουν σε καποιον να κυριαρχησουν. Καποιοι θα γινουν εξιλαστηρια θυματα και αυτοι δεν μπορουν να ειναι ουτε πολλοι, ουτε ισχυροι. Παντα ο αδυναμος την πληρωνει. Η συνεργασια με ενα κομμα που θα τους βαζει φρενο ειναι απαραιτητο αναχωμα για να γλιτωσουμε απο τη δεξια.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Άρα είσαι ΝΔ, αλλά δεν το ξέρεις.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:45Εγω και ο Λεβεντης εχουμε πει να καταργηθει το ασυλο και να φυγουν οι σχολες απο το ΕΜΠ που θα γινει βιβλιοθηκη, αναγνωστηριο και πολυχωρος τεχνολογιας, αθλησης και καλλιτεχνικων εκθεσεων.Πρετεντέρης έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 15:01Χαλάρωσε. Αυτοί τρολάρουν.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 13:43
Οσοι ειχαν πειστει να ψηφισουν Κουλη για ενα καλυτερο αυριο, διαβαζοντας τα ποστ του Ερμη και του Τσαβ (και καποιων αλλων), θα πρεπει να αναθεωρησουν και να ψηφισουν εναντια στην αυτοδυναμια της ΝΔ και υπερ της συνεργασιας με αλλα κομματα. Πρεπει να τους ζωσουν τα φιδια αναλογιζομενοι ολη την εξουσια συγκεντρωμενη στα χερια του Μητσοτακεικου. Ο Λεβεντης και κατα της συμφωνιας των Πρεσπων ειναι, και μετριοπαθης Δημοκρατης σε ολα τα ζητηματα, και ορθες αποψεις για την οικονομια εχει.
Μακαρι να μπορουσα να κανω να με διαβασουν χιλιαδες ψηφοφοροι και οχι οι λιγοι αναγνωστες του φορουμ. Ποιος μπορει να διαφωνησει με αυτα που λεω;
Ή θα πείτε ναι στην κατάργηση του άσυλου και στο ξύλο μετά μουσικής στους αναρχικούς της πορδής των Εξαρχείων και κυρίως στους ποινικούς που είναι εκεί ή θα αναλάβουν οι Ουράνιοι.
Win-win κατάσταση δηλαδή.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
13 και να καίνε λέει σήμερα η σκόπηση. τζαστ σέινγκΟρέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 07:12 Εχω αγχος. Νιωθω φοβο για οσα ρεβανσιστικα θα κανει η ΝΔ μετα την εκλογη της, ειδικα αν ειναι αυτοδυναμη. Διαισθανομαι οτι παλι εγω θα φαω το ξυλο. Αυτοι θελουν καποιον να τιμωρησουν. Θελουν σε καποιον να κυριαρχησουν. Καποιοι θα γινουν εξιλαστηρια θυματα και αυτοι δεν μπορουν να ειναι ουτε πολλοι, ουτε ισχυροι. Παντα ο αδυναμος την πληρωνει. Η συνεργασια με ενα κομμα που θα τους βαζει φρενο ειναι απαραιτητο αναχωμα για να γλιτωσουμε απο τη δεξια.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Ορέστης 35
Αυτη την αλαζονεια δε συμπαθει ο κοσμος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 18:3813 και να καίνε λέει σήμερα η σκόπηση. τζαστ σέινγκΟρέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 07:12 Εχω αγχος. Νιωθω φοβο για οσα ρεβανσιστικα θα κανει η ΝΔ μετα την εκλογη της, ειδικα αν ειναι αυτοδυναμη. Διαισθανομαι οτι παλι εγω θα φαω το ξυλο. Αυτοι θελουν καποιον να τιμωρησουν. Θελουν σε καποιον να κυριαρχησουν. Καποιοι θα γινουν εξιλαστηρια θυματα και αυτοι δεν μπορουν να ειναι ουτε πολλοι, ουτε ισχυροι. Παντα ο αδυναμος την πληρωνει. Η συνεργασια με ενα κομμα που θα τους βαζει φρενο ειναι απαραιτητο αναχωμα για να γλιτωσουμε απο τη δεξια.![]()
Re: Τρόμος για τη Νεα Δημοκρατια
Ναι ρε συ, τι με νοιάζει αν νικήσουν και με νταμπλ σκορ, ποιός νοιάζεται ;Ορέστης 35 έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 19:13Αυτη την αλαζονεια δε συμπαθει ο κοσμος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 18:3813 και να καίνε λέει σήμερα η σκόπηση. τζαστ σέινγκΟρέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 07:12 Εχω αγχος. Νιωθω φοβο για οσα ρεβανσιστικα θα κανει η ΝΔ μετα την εκλογη της, ειδικα αν ειναι αυτοδυναμη. Διαισθανομαι οτι παλι εγω θα φαω το ξυλο. Αυτοι θελουν καποιον να τιμωρησουν. Θελουν σε καποιον να κυριαρχησουν. Καποιοι θα γινουν εξιλαστηρια θυματα και αυτοι δεν μπορουν να ειναι ουτε πολλοι, ουτε ισχυροι. Παντα ο αδυναμος την πληρωνει. Η συνεργασια με ενα κομμα που θα τους βαζει φρενο ειναι απαραιτητο αναχωμα για να γλιτωσουμε απο τη δεξια.![]()
Ο σύριζα γιά τα εθνικά εγκλήματά του δεν τιμωρείται από τον λαό, οι δυνάμεις που κρατά του δίνουν την νίκη στην επόμενη κίνηση του δικομματικού εκκρεμούς, η δε Νδ που θα καρπωθεί τις εξοστρακιστικές αντισύριζα ψήφους (γιατί άλλο δικαίωμα δεν αναγνωρίζεται στον λαό από το να αλλάζει κυβέρνηση) είναι χειρότερη (κυρίως λόγω κεφαλής) από την νδ του Σαμαρά και του Βούδα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Κακώς το εκλαμβάνεις έτσι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήλθε για να χωρίσει αλλά για να ενώσει τους ελΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 18:3813 και να καίνε λέει σήμερα η σκόπηση. τζαστ σέινγκΟρέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 07:12 Εχω αγχος. Νιωθω φοβο για οσα ρεβανσιστικα θα κανει η ΝΔ μετα την εκλογη της, ειδικα αν ειναι αυτοδυναμη. Διαισθανομαι οτι παλι εγω θα φαω το ξυλο. Αυτοι θελουν καποιον να τιμωρησουν. Θελουν σε καποιον να κυριαρχησουν. Καποιοι θα γινουν εξιλαστηρια θυματα και αυτοι δεν μπορουν να ειναι ουτε πολλοι, ουτε ισχυροι. Παντα ο αδυναμος την πληρωνει. Η συνεργασια με ενα κομμα που θα τους βαζει φρενο ειναι απαραιτητο αναχωμα για να γλιτωσουμε απο τη δεξια.![]()
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 21:43 Κακώς το εκλαμβάνεις έτσι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήλθε για να χωρίσει αλλά για να ενώσει τους ελ
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ετσι ο Κουλης δινει ενα τελος στην παλη των ταξεων, ενωνει εργοδοτες με εργαζομενους. Ειναι ο συγχρονος μεσσιας. Ενωνει ακροδεξιους ναζι με φιλελε ποταμισιους. Και σαν καλος χριστιανος που ειναι θα φερθει και στους συριζαιους με ανθρωπισμο συμφωνα με τη συνθηκη της Γενευης. Κουλη προχωρα σε θελει ολη η χωρα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 21:43Κακώς το εκλαμβάνεις έτσι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήλθε για να χωρίσει αλλά για να ενώσει τους ελΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 18:3813 και να καίνε λέει σήμερα η σκόπηση. τζαστ σέινγκΟρέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 07:12 Εχω αγχος. Νιωθω φοβο για οσα ρεβανσιστικα θα κανει η ΝΔ μετα την εκλογη της, ειδικα αν ειναι αυτοδυναμη. Διαισθανομαι οτι παλι εγω θα φαω το ξυλο. Αυτοι θελουν καποιον να τιμωρησουν. Θελουν σε καποιον να κυριαρχησουν. Καποιοι θα γινουν εξιλαστηρια θυματα και αυτοι δεν μπορουν να ειναι ουτε πολλοι, ουτε ισχυροι. Παντα ο αδυναμος την πληρωνει. Η συνεργασια με ενα κομμα που θα τους βαζει φρενο ειναι απαραιτητο αναχωμα για να γλιτωσουμε απο τη δεξια.![]()
φιλε οι αλητοσυριζαιοι που καθε λιγο και λιγακι καινε την αθηνα θελουν κρεμασμα.τιποτε λιγωτερο.και οι συριζαιοι που υποστηριζουν τους δολοφονους τρομοκρατες θελουν παλουκωμα.δυστυχως η νδ δεν θα κανει τιποτε απο αυτα.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 07:12 Εχω αγχος. Νιωθω φοβο για οσα ρεβανσιστικα θα κανει η ΝΔ μετα την εκλογη της, ειδικα αν ειναι αυτοδυναμη. Διαισθανομαι οτι παλι εγω θα φαω το ξυλο. Αυτοι θελουν καποιον να τιμωρησουν. Θελουν σε καποιον να κυριαρχησουν. Καποιοι θα γινουν εξιλαστηρια θυματα και αυτοι δεν μπορουν να ειναι ουτε πολλοι, ουτε ισχυροι. Παντα ο αδυναμος την πληρωνει. Η συνεργασια με ενα κομμα που θα τους βαζει φρενο ειναι απαραιτητο αναχωμα για να γλιτωσουμε απο τη δεξια.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Fear of noudou...
fear of noudou...
I have a constant fear that Koulis is always near...
Fear of noudou
fear of noudou
I have a phobia that Adonis is here
(ακούγεται τσιρίδα Μπουμπούκου)...
Για όσους είσαστε άσχετοι από μέταλ, είναι απ' το Fear of the Dark των Maiden.

fear of noudou...
I have a constant fear that Koulis is always near...
Fear of noudou
fear of noudou
I have a phobia that Adonis is here
(ακούγεται τσιρίδα Μπουμπούκου)...
Για όσους είσαστε άσχετοι από μέταλ, είναι απ' το Fear of the Dark των Maiden.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Είτε Κούλης είτε άλλο ,εγώ "χτυπάω" από Οκτώβριο 9μηνη γονική άδεια. Ηράκλειτε, καλό κουράγιο ..
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Συνολικά πόσο καιρό έχετε δουλέψει σαν ζευγάρι; Πες ότι έχετε μεταξύ σας 40-45 χρόνια συντάξιμα (συνολικά). Έχετε δουλέψει ένα 18μηνο σκάρτο ο καθένας;Στύγιος έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 23:57 Είτε Κούλης είτε άλλο ,εγώ "χτυπάω" από Οκτώβριο 9μηνη γονική άδεια. Ηράκλειτε, καλό κουράγιο ..
- Οργισμένος
Παρτε χαπγια και οι τρεις.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Πηζετε ωρε ζαιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοιοι;;;;;;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!