Απόβαση κομάντο στην πλατεία Εξαρχείων 5 η ώρα το πρωί.
Κατά τον αρχικό σχεδιασμό θα έψελνε και τον εθνικό ύμνο, αλλά έκαναν πολύ θόρυβο τα σπουργίτια που είχαν ξυπνήσει και δεν θα ακουγόταν.
Και κοιτάζει γύρω του μην του την πέσουνε. Ρε γαμώ το φελέκι μου μέσα. Ακόμα δεν τους βγάλαμε αρχίσανε τις μαλακίες. Τελοσπάντων. Όλοι δυνατά ΝΔ την Κυριακή για να ξαναφέρουμε την τάξη.
Ο Πλεύρης σκάει Εξάρχεια 6 το πρωι και το παίζει γενναίος.
Οι ΚΚΕδες λοιπόν που κάνουν εξόρμηση μέρα μεσημέρι στο Ψυχικό δικαιούνται κάποιο μετάλλιο ανδρείας.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 17:46
Ο Πλεύρης σκάει Εξάρχεια 6 το πρωι και το παίζει γενναίος.
Οι ΚΚΕδες λοιπόν που κάνουν εξόρμηση μέρα μεσημέρι στο Ψυχικό δικαιούνται κάποιο μετάλλιο ανδρείας.
Έχει γιάφκες αντικουκουέδων στο Ψυχικό;
Και πως σας αναγνωρίζουν ότι είστε κουκούδια;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Pedro έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 17:54
Εχει χεστει πανω του. Ψυθιριζει. Κοιταει γυρο γυρο ολη την ωρα. Εν τω μεταξυ,λεει να ξανα γινει μια κανονικη πλατεια,ενω 5 το ορωι ειναι ολα ησυχα.
να σου πω
αν ήταν κανονική πλατεία
θα μπορούσε να πάει στις 5 το απόγευμα αντί στις 5 το πρωί;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Εγώ έχω πάει στα Εξάρχεια.
Μονμάρτρη ήτανε.
Πολύ περίεργο.
Το πρόβλημα που έχει η αστυνομία δεν μου φαίνεται ότι είναι πως θα μπει αλλά τι θα γίνει με τους πέντε-δέκα μπαχαλάκηδες που ενδεχομένως θα εντοπίσουν. Θα τους πιάσουν αλλά μετά θα γίνει Ηριάννα σώου στο Σύνταγμα και στην Ευελπίδων. Εκεί κολλάει. Μόνο αν υπήρχε Μακρόνησος λυνόταν το θέμα.