Όταν ισχύει η επιλογή για τη διατήρηση ενός μαθητικού επιπέδου πάνω από τον μέσο όρο, οι όροι είναι πάντα ξεκαθαρισμένοι, η ενημέρωση σαφής και στις περισσότερες περιπτώσεις διενεργούνται τεστ αξιολόγησης, ακόμη κι αν δεν υπάρχει σαφές όριο για την βαθμολογία σε όλα τα μαθήματα.Northern Spirit έγραψε: 29 Ιουν 2019, 16:13Το "συνηθως" ειναι αοριστος..Η τα εχουνε ξεκαθαρισει εξ'αρχης η οχι..ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιουν 2019, 12:00Αυτά συνήθως είναι γνωστά στους γονείς πριν γίνει η εγγραφή, οπότε δεν θα είχες τέτοιο πρόβλημα και συνεπαγόμενα δεν θα χρειαζόταν να τους βρίσεις από κοντά. Από μακριά μπορείς να τους βρίζεις όσο θέλεις. Μπορείς ακόμη και να τους δείρεις.Northern Spirit έγραψε: 29 Ιουν 2019, 01:58 Εξαρταται τι λενε οι οροι της αρχικης εγγραφης..
Εμενα αν ειχα παιδι και μου λεγανε οι @@@@ αυτοι οτι θα πρεπει να πετυχει τον δεινα βαθμο για να συνεχισει θα τους ελεγα να πανε να γ@μηθουνε. Δεν θα κατεστρεφα τοο παιδι μου απο το αγχος για να κανουνε μαρκετιγκ καποιοι στις πλατες του παιδιου μου..
Το ότι υπήρχαν παλιότερα -και ίσως υπάρχουν και σήμερα- ακριβά ιδιωτικά, που λειτουργούσαν ως "ορφανοτροφεία" για όλους τους κακομαθημένους γόνους που είχαν αποβληθεί από τα υπόλοιπα ιδιωτικά και δημόσια σχολεία της Ελλάδας, είναι σαφές.
Η σχολή Λ ήταν από τις πιο γνωστές. Είχαν περάσει από τα θρανία της (ρητορικό γιατί δεν κάθησαν ποτέ) πολλά επώνυμα και ανώνυμα αστέρια της χώρας.
Και όχι, δεν ήταν περισσότεροι οι δεξιοί κακομαθημένοι γόνοι. Άλλοι είχαν πάντα τη σημαία.