Γιατι πρεπει να εισαι μκο για να διασωσεις κοσμο στην θαλασσα?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Carola Rackete
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Carola Rackete
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Εσκεμμένα τώρα μπερδεύεις την μισαλλοδοξία και δη την Ρατσιστική με τον Πολιτική αντιπαράθεση?πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 11:46 Παραμένει η διαφωνία ως προς την πηγή των μισαλλόδοξων.Έχεις διαβάσει αφίσες των αντιφά να δεις τι "εκφράσεις" έχουν;
Αν οι Ναζί αναρτούσαν δημοσίως πανώ που να γράφει κατά των ιδεολογικών αντιπάλων τους ποσώς θα με ενδιέφερε.
Όταν όμως εκφράζονται δημοσίως κατά της ΥΠΑΡΞΗΣ ανθρώπων ή της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ αυτών με αιτιολογικό την Εθνική προέλευση, το χρώμα ή οτιδήποτε παρόμοιο θα ζητήσω την δίωξή τους.
Και δεν αποτελεί αυτό λογοκρισία. Λογοκρισία θα ήταν να τους απαγορεύσω να τα συζητούν αυτά ιδιωτικώς. Κάτι για το οποίο φημίζονταν τα Αυταρχικά καθεστώτα και του Ναζισμόυ και του Σοσιαλισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DIOMEDESGR την 03 Ιούλ 2019, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Φυσικά και γνωρίζεις πως η ταυτοποίηση παίρνει μήνες, τουλάχιστον.blackpaint έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 02:55 Πεντε χωρες της ΕΕ προσφερθηκαν να δεχθουν τους προσφυγες που παρεμεναν ακομα στο Sea-Watch , οποτε ο Σαλβινι θα μπορουσε πολυ ευκολα να αποφυγει ολη αυτη τη φασαρια. Φυσικα, δεν το εκανε, γιατι το πιο βασικο σημειο της πολιτικης του στρατηγικης ειναι να υποδυεται τον μαχητικο υπερασπιστη της εθνικης κυριαρχιας της Ιταλιας. Τωρα που οι ανθρωποι αυτοι εχουν πια αποβιβαστει στη Λαμπεντουζα, ο Σαλβινι θελει μονο να τους ξεφορτωθει στελνοντας τους στη Γερμανια, τη Γαλλια, τη Φινλανδια, την Πορτογαλια και το Λουξεμβουργο, χωρίς ομως πρωτα να τους ταυτοποιησει, αδιαφορωντας καταφωρα για τους σχετικους ευρωπαικους κανονισμους. Αυτη η τακτικη, ξεκαθαρα εχθρικη για την υπολοιπη Ευρωπη, γινεται με σκοπο να προξενησει περαιτερω προβληματα, που σκοπευει να τα εκμεταλλευτει αυτος ο ακροδεξιος λαικιστης για τους πολιτικους του στοχους.
Γιατί νομίζεις πως χάνουν τα χαρτιά τους στο καράβι, αλλά ποτέ το i-phone; Το i-phone που δεν έχει καν βραχεί για να χαλάσει, αλλά τα χαρτιά έπεσαν στη θάλασσα;
Για να μην μπορούν να τους ταυτοποιήσουν καλέ!
Και μόλις ταυτοποιηθούν μετά κόπων και βασάνων, βγαίνουν μπροστά οι χαλληλέγγυοι της στεριάς, μα το μικρό γεννήθηκε εδώ να του δώσετε ιθαγένεια, μα το μεγάλο πήγε σχολείο εδώ να του δώσετε ιθαγένεια, μα τώρα έχουν κάνει φίλους (τα παιδιά των χαλληλέγγυων), τι τζάμπα έμαθαν τη γλώσσα, πώς θα τους διώξετε!!!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Έχω δει τις αφίσες στη γειτονιά μου και τα συνθήματα που γράφουν στους τοίχους των ανθρώπων που τρομοκρατούν.Δεν μπορώ να τις σκανάρω για να τις παρουσιάσω εδώ.μίστερ μαξ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 11:48 Ναι, εχω διαβασει εγω και δεν βρήσκω μισαλλοδοξία. Το πρόγραμμα της ΝΔ ειναι μισαλλοδοξο, οχι οι αντιφα. Εκτος αν μπορεις να τεκμηριώσεις με μια αξιοπιστη πηγή, οτι ειμαστε μισαλλόδοξοι. Μπορεις ή θα φας τα μουτρα σου παλι οπως μια σελιδα πριν;
-
πατησιωτης
Για όποιον εκφράζεται κατά της ύπαρξης και αξιοπρέπειας κλπ ανθρώπων με βάση το επάγγελμά τους και τις κοινωνικές συνήθειές τους θα ζητήσεις την δίωξη;Συγκεκριμένα θα ζητήσεις την δίωξη όσων εκφράζονται απαξιωτικά για τους μικροεπιχειρηματίες και επαγγελματίες με την ονομασία "κυρ παντελήδες" ή "νοικοκυραίοι";DIOMEDESGR έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 11:53Εσκεμμένα τώρα μπερδεύεις την μισαλλοδοξία και δη την Ρατσιστική με τον Πολιτική αντιπαράθεση?πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 11:46 Παραμένει η διαφωνία ως προς την πηγή των μισαλλόδοξων.Έχεις διαβάσει αφίσες των αντιφά να δεις τι "εκφράσεις" έχουν;
Αν οι Ναζί αναρτούσαν δημοσίως πανώ που να γράφει κατά των ιδεολογικών αντιπάλων τους ποσώς θα με ενδιέφερε.
Όταν όμως εκφράζονται δημοσίως κατά της ΥΠΑΡΞΗΣ ανθρώπων ή της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ αυτών με αιτιολογικό την Εθνική προέλευση, το χρώμα ή οτιδήποτε παρόμοιο θα ζητήσω την δίωξή τους.
Και δεν αποτελεί αυτό λογοκρισία. Λογοκρισία θα ήταν να τους απαγορεύσω να τα συζητούν αυτά ιδιωτικώς. Κάτι για το οποίο φημίζονταν τα Αυταρχικά καθεστώτα και του Ναζισμό και του Σοσιαλισμού.
Pedro έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 02:30Λοιπον,η αληθεια ειναι πως υπαρχουν ανθρωποι που ειναι της αποψης να βοηθαμε συνανθρωπους,ανεξαρτητα απο την καταγωγη τους. Απο την αλλη υπαρχουν και αυτοι που ειναι της αντιθετης αποψης. Μαλιστα καποιοι ,ισως,θελουνε να βλεπουνε-ακουνε για νεκρους. Ομολογω αυτοι ειναι λιγοι, σε σχεση και των δυο περιπτωσεων.
Εσύ, δείχνεις να το αντιλαμβάνεσαι αλλά αν ρίξεις μια ματιά στους διαλόγους του φόρουμ, είναι σαφές ότι εκφράσεις όπως "εσείς θέλετε πνιγμένους, σφαγμένους κλπ" κάθε άλλο παρά σπάνιο είναι, ακόμη και αν παίζουν στο πλαίσιο του καθ' υπερβολήν, που στη συγκεκριμένη περίπτωση, βολεύει πολύ.
Ας συμφωνησουμε πρωτα απο ολα οτι, οντως συμβαινουν πολεμοι σε πολλες χωρες,εδω και πολλα χρονια. Αφρικη,Αφγανισταν,Συρια κλπ. Ειναι λοιπον,φυσικο και επομενο,ορισμενοι απο αυτους να φυγουν προς τζιουροπα,ωστε να εχουν καλυτερο μελλον για αυτους. Ειδικα στις περιπτωσεις προσφυγων,που οντως κινδυνευουν οι ζωες τους (ειδικα σε αυτες τις περιπτωσεις,τουλαχιστον θα πρεπει οι διεθνης συνθηκες να τηρουνται). Δεν νομιζω να το αμφισβητεις ή;![]()
Σαφώς και δεν το αμφισβητώ. Αυτό που αμφισβητώ είναι ο σαφής προσδιορισμός των εννοιών. Γιατί συνήθως, χρησιμοποιείται η δικαιολογία της εμπόλεμης κατάστασης και τους ανθρώπους που θέλουν να σωθούν από ένα επικίνδυνο περιβάλλον όπου κινδυνεύει άμεσα η ζωή τους για να καταλήξουμε στο ότι ο καθένας δικαιούται να έχει το ίδιο επίπεδο ζωής με έναν φορολογούμενο δυτικό και όποιο άλλο δικαίωμα συνεπάγεται αυτό. Και ενίοτε, υπάρχουν κάποιες παράλογες καταλήξεις όπου ο αρχικώς φερόμενος ως φιλοξενούμενος, καταλήγει να έχει τις απαιτήσεις πελάτη πεντάστερου ξενοδοχείου, πόλεμος αφού... Το "πόλεμος" σημαίνει ακόμα και σταυροφορίες, έτσι;
Ναι, χρησιμοποιώ κι εγώ υπερβολή αλλά σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν καταγεγραμμένα πρακτικά όπου απαιτείται ξεκάθαρα η αλλαγή του δυτικού τρόπου ζωής. Και αυτό, όχι μόνον το αμφισβητώ ως ζητούμενο αλλά το θεωρώ ξεκάθαρα ως μία ανορθολογική αξίωση και τα δόγματα της πολιτικής ορθότητας, δεν μπορούν να με πείσουν για το αντίθετο.
Στην τζιουροπα,λοιπον,υπαρχουν χωρες,που χρειαζονται μεταναστες. Οχι ολες,αλλα καποιες,πχ Γερμανια.
Βεβαια υπαρχουν και αλλοι λογοι,απο εμπορες ναρκωτικων,που επωφελουνται την διακινηση του «εμπορευματος» ως ανταλαγμα ενα σκαφος ή σωσιβια. Επισης,θα σου διηγηθω μια μικρη ιστορια,οπου γνωρισα εναν τυπο στην θεσσαλονικη. Ο τυπος αυτος ειχε ερθει να παρει κατι να φαει απο ενα μαγαζι. Πιασαμε την κουβεντα και μου λεει οτι ερχεται απο τα διαβατα,εκει που ειχαν τους προσφυγες. Στην συνεχεια τον ρωτησα για το τι ακριβως κανει. Λοιπον μου απαντησε : εχω φουσκωτα,καϊκια και μεταφερω απο τις ακτες της Τουρκιας στην ελλαδα προσφυγες. Τον ρωτησα εαν δουλευει σε καποια εταιρεια; Μου ειπε πως οχι,οποιος εχει σκαφη μπορει να ερθει και να το κανει. Το κεερδος του απο ολο αυτο ηταν να παιρνει,οπως ισχυριστηκε λεφτα απο την τζιουροπα (ηταν τοτε που η Γερμανια τους προσκαλεσε επισημα).
Τετοιοι τυποι,πραγματι πιστευω εβγαλαν πολλα λεφτα. Επισης να τονισω πως,δεν θεωρω την περιπτωση της ρακετας (οπως λες) ιδια.
Στη τζιουρόπα, σαφώς χρειάζονται μετανάστες αλλά τους χρειάζονται σε παραγωγικούς/κερδοφόρους τομείς για την οικονομία της τζιουρόπα. Δεν χρειάζονται περισσότερες πολυμελείς οικογένειες που ζουν με το επίδομα ενός ή κανενός εργαζόμενου. Αυτές οι περιπτώσεις κάνουν ακόμη χειρότερη την οικονομία που προκαλεί η γήρανση της κάθε χώρας γιατί τα κρατικά και ασφαλιστικά έσοδα αντλούνται από τους -φτου κακα- παραγωγικούς.
Κι επειδή ούτως ή άλλως έχει αλλάξει τόσο η μορφή όσο και ο όγκος της βιομηχανίας σε ό,τι αφορά στα μέσα παραγωγής τα ανειδίκευτα ή πρώην ειδικευμένα εργατικά χέρια, γίνονται όλο και περισσότερα. Και η αλματώδης αύξηση της τεχνολογίας, εντείνει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα.
Αναφορικά με τους διακινητές, ειλικρινά δεν βρίσκω διαφορά μεταξύ των ρακετών που αναφέρεις. Απλώς η πρώτη περίπτωση είναι ρακέτα παραλίας, δηλαδή κάτι ενοχλητικό για αυτούς που δεν παίζουν, ενώ η ρακέτα της Κάρολα είναι σαν ρακέτα μπάμπινγκτον. Έχει κατιτίς το άερινον και αθόρυβον και συγκινεί τη χάι κλας που δίνει 25ευρώ για ένα μπλουζάκι της sea watch. Σιγά μην πάρουν απ' τα καλάθια των μικροπωλητών της ασοεε.
Με λίγα λόγια, αν είχαν το ίδιο προμόσιον οι Τούρκοι που αναφέρεις και οι Ουκρανοί που συνέλαβαν προχθές, θα είχαν μαζέψει ό,τι υπήρχε στον αφρό όλης της Μεσογείου σε χρόνο μηδέν.
Όχι σαν το sea watch που έμεινε ένα 6 μηνο να βολοδέρνει στα κύματα, επειδή ήθελαν ντε και καλάνα ξεφορτώσουν στη μαρίνα του Σαλβίνι. Αυτό δεν είναι επιχείρηση διάσωσης, είναι σειρά του νετφλιξ. Σε λίγο θα τους αναλάβει ο Ατζούν κι αντί να τρέχουν στον άη Δομήνικο για τα γυρίσματα, θα τα γυρίζουμε στη Μεσόγειο. Νοικοκυρεμένα πράματα.
Επιπροσθετα ,μιας και ολο το σκηνικο γινεται στην Ιταλια,ισως,να γινεται λογω του οτι θελουν να στριμωξουν το σαλβινι,γιατι τελευταια εχει σηκωσει κεφαλι για τα δημοσιοοικονομικα και τα συναφη. Ή αφου ολοι γνωριζουμε το πως θα αντιδρουσε σ´αυτη την περιπτωση,πλεον μεσο του σαλβινι να βαλουν ενα τελος στην ροη,γιατι δεν χρειαζεται (τους κανει) πλεον αυτη η μπιζνα. Δεν ξερω,απο το αποτελεσμα,φαινεται πως, περισσοτερο τον σαλβινι θελουν να εκθρονισουν,παρα να τον ενισχυσουν. Ακομη και να ενισχυθει ο σαλβινι,λογω αυτου που περιεγραψες κι εσυ,καποια στιγμη,το γνωριζουμε ολοι,πως θα κανει καμια μαλακια,πολυ πιθανον χοντρη μαλιστα και ετσι να πατησουν εκει και να παραιτηθει. Ποιος ξερει; Ολα αυτα ομως,ειναι σεναρια.
Αυτο που μενει στο τελος,ειναι με ποια πλευρα θα εισαι,παρολο που,ενδεχομενως κατω απο τα τραπεζια ή και απο πανω,να υπαρχουν εκμεταλλευτες. Παντως μπροστα στο ηθος της ρακετε,δεν μπορω παρα να σταθω πλαι της. Σε αντιθεση με ορισμενους που λενε οτι εχουν συνηθισει στην λειψυδρια,οποτε ας μεινουν και για αλλο τοσο καιρο στο καραβι. Αγνοωντας πληρως την ανθρωπινη αξιοπρεπεια και τον σεβασμο προς το δικαιωμα καθε ανθρωπου για την ζωη.
Εγώ δεν ξέρω με ποια πλευρά είμαι αλλά ξέρω σίγουρα με ποια πλευρά δεν είμαι. Και δεν γουστάρω καθόλου το μπάμπινγκτον. Μ' αρέσει πιο πολύ το τέννις.
Τελος,η ακροδεξια στην τζιουροπα αυξηθηκε οχι γιατι ηρθαν προσφυγες,αλλα απο την καταπιεση των χαμηλοτερων στρωματων με πολιτικες λιτοτητας. Απλα ,ως συνηθως ,οι ακροδεξιοι,παντοτε βρισκουν αφορμη τους ξενους για να ανεβουν στην εξουσια.
Η ακροδεξιά στην τζιουρόπα θα ανέβει λόγω της αριστεράς και όχι λόγω των ξένων.
Οι εισροές των προσφύγων θα μειωθούν λόγω της αριστεράς.
Γιατί η αριστερά είναι σαν την Κάρολα. Τα θέλει όλα. Δεν της αρκούν τα εφικτά θέλει και τα ανέφικτα.
Και τελικώς θα πάρει τα εφικτά και θα ηρεμήσει.
Οι απαντήσεις μου είναι οι μπλε.
Τα λέμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 03 Ιούλ 2019, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να σώσεις όχι. Αυτοί τους έσωζαν ή τους πλήρωσαν;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Μετά το τελευταίο μου ποστ εδώ μέσα, λίγο η ζέστη λίγο του ότι έγραφα σε νήμα περί της Ντέρτυ Καρόλα πήγα να κάνω ένα ντουζ και μετά βγήκα έξω. Πάω λοιπόν σε ένα μαγαζί και πιάνω μια θέση στην μπάρα. Παρεμπιπτόντως και ασχέτως, μηχανάκι τη νύχτα μέσα στο καμίνι της πόλης είναι απόλαυση. Εκεί πιανω κουβέντα με μια αναρχικιά, κανονικη όμως αντιφα όχι βιρτσουαλ σα τον δικο μας τον λίτης ψιλοζαίο εδώ τον Μαξ. Λέμε και για την καρόλα κανα δυο και αρχιζει και με λεει γενικά για της γης τους κατατρεγμένους που δεν εχουν να φάνε και να ντρεπόμαστε που εχομεν περισσα και δε τους βοηθάμε εμείς οι νοικοκυραίοι. Μετά έβγαλε σαράντα εύρα και πλήρωσε τα ποτά της.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Τεκμηρίωση ή λες ψέματα.πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 11:59Έχω δει τις αφίσες στη γειτονιά μου και τα συνθήματα που γράφουν στους τοίχους των ανθρώπων που τρομοκρατούν.Δεν μπορώ να τις σκανάρω για να τις παρουσιάσω εδώ.μίστερ μαξ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 11:48 Ναι, εχω διαβασει εγω και δεν βρήσκω μισαλλοδοξία. Το πρόγραμμα της ΝΔ ειναι μισαλλοδοξο, οχι οι αντιφα. Εκτος αν μπορεις να τεκμηριώσεις με μια αξιοπιστη πηγή, οτι ειμαστε μισαλλόδοξοι. Μπορεις ή θα φας τα μουτρα σου παλι οπως μια σελιδα πριν;
Απλά παρουσιαζεις την ερμηνεία σου ως γεγονός.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- DIOMEDESGR
Φυσικά και ΌΧΙ.πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 12:02 Για όποιον εκφράζεται κατά της ύπαρξης και αξιοπρέπειας κλπ ανθρώπων με βάση το επάγγελμά τους και τις κοινωνικές συνήθειές τους θα ζητήσεις την δίωξη;Συγκεκριμένα θα ζητήσεις την δίωξη όσων εκφράζονται απαξιωτικά για τους μικροεπιχειρηματίες και επαγγελματίες με την ονομασία "κυρ παντελήδες" ή "νοικοκυραίοι";
Ποιός είναι "κυρ-Παντελής"?
Συνεχίζεις να συγχέεις τον περιορισμό της Ελευθερίας του λόγου για την προστασία της Ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας με την Πολιτική συζήτηση έστω κιαν αυτή πέφτει σε τόσο χαμηλό επίπεδο.
Δεν το κατανοώ γιατί το κάνεις?
Αν γράψεις για τους Αριστερούς χαρακτηρισμούς όπως "Κομμούνια", "γιασουφάκια του Στάλιν", κονσερβοκουτο-δολοφόνοι" κλπ, ΠΆΛΙ δεν θα ζητήσω την δίωξή σου απλούστατα γιατί οι πολιτικές συζητήσεις ευνοούνται από την Ελευθερία του λόγου, μέχρις ενός σημείου βέβαια.
Και τα συνθήματα" πυροβολήστε τους Ναζί όπου τους βρείτε" για παράδειγμα θα έπρεπε να διώκονται στα πλαίσια του Αντιρατσιστικού Νόμου.
Αυτό δεν καταλύει την Ελευθερία του λόγου όμως.
Όλο σε μέρη με αναρχικούς πας εσύ; Νομίζω η καρδιά σε οδηγεί.Sid Vicious έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 12:13 Μετά το τελευταίο μου ποστ εδώ μέσα, λίγο η ζέστη λίγο του ότι έγραφα σε νήμα περί της Ντέρτυ Καρόλα πήγα να κάνω ένα ντουζ και μετά βγήκα έξω. Πάω λοιπόν σε ένα μαγαζί και πιάνω μια θέση στην μπάρα. Παρεμπιπτόντως και ασχέτως, μηχανάκι τη νύχτα μέσα στο καμίνι της πόλης είναι απόλαυση. Εκεί πιανω κουβέντα με μια αναρχικιά, κανονικη όμως αντιφα όχι βιρτσουαλ σα τον δικο μας τον λίτης ψιλοζαίο εδώ τον Μαξ. Λέμε και για την καρόλα κανα δυο και αρχιζει και με λεει γενικά για της γης τους κατατρεγμένους που δεν εχουν να φάνε και να ντρεπόμαστε που εχομεν περισσα και δε τους βοηθάμε εμείς οι νοικοκυραίοι. Μετά έβγαλε σαράντα εύρα και πλήρωσε τα ποτά της.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δυστυχώς αν θέλουμε να ακούσουμε τη μουσική μας, πρέπει να βλέπουμε τα μούτρα τους εκεί που πάμε.Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 12:24Όλο σε μέρη με αναρχικούς πας εσύ; Νομίζω η καρδιά σε οδηγεί.Sid Vicious έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 12:13 Μετά το τελευταίο μου ποστ εδώ μέσα, λίγο η ζέστη λίγο του ότι έγραφα σε νήμα περί της Ντέρτυ Καρόλα πήγα να κάνω ένα ντουζ και μετά βγήκα έξω. Πάω λοιπόν σε ένα μαγαζί και πιάνω μια θέση στην μπάρα. Παρεμπιπτόντως και ασχέτως, μηχανάκι τη νύχτα μέσα στο καμίνι της πόλης είναι απόλαυση. Εκεί πιανω κουβέντα με μια αναρχικιά, κανονικη όμως αντιφα όχι βιρτσουαλ σα τον δικο μας τον λίτης ψιλοζαίο εδώ τον Μαξ. Λέμε και για την καρόλα κανα δυο και αρχιζει και με λεει γενικά για της γης τους κατατρεγμένους που δεν εχουν να φάνε και να ντρεπόμαστε που εχομεν περισσα και δε τους βοηθάμε εμείς οι νοικοκυραίοι. Μετά έβγαλε σαράντα εύρα και πλήρωσε τα ποτά της.
Προσωπικώς βαρέθηκα αυτήν την κατάσταση και τώρα ακούω στο σπίτι τη μουσική που μου αρέσει και βγαίνω έξω σε νορμάλ μέρη με νορμάλ ανθρώπους. Για χρόνια όμως έβλεπα τα μούτρα τους.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τι μουσική ακούς;Juno έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 12:27Δυστυχώς αν θέλουμε να ακούσουμε τη μουσική μας, πρέπει να βλέπουμε τα μούτρα τους εκεί που πάμε.Naida έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 12:24Όλο σε μέρη με αναρχικούς πας εσύ; Νομίζω η καρδιά σε οδηγεί.Sid Vicious έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 12:13 Μετά το τελευταίο μου ποστ εδώ μέσα, λίγο η ζέστη λίγο του ότι έγραφα σε νήμα περί της Ντέρτυ Καρόλα πήγα να κάνω ένα ντουζ και μετά βγήκα έξω. Πάω λοιπόν σε ένα μαγαζί και πιάνω μια θέση στην μπάρα. Παρεμπιπτόντως και ασχέτως, μηχανάκι τη νύχτα μέσα στο καμίνι της πόλης είναι απόλαυση. Εκεί πιανω κουβέντα με μια αναρχικιά, κανονικη όμως αντιφα όχι βιρτσουαλ σα τον δικο μας τον λίτης ψιλοζαίο εδώ τον Μαξ. Λέμε και για την καρόλα κανα δυο και αρχιζει και με λεει γενικά για της γης τους κατατρεγμένους που δεν εχουν να φάνε και να ντρεπόμαστε που εχομεν περισσα και δε τους βοηθάμε εμείς οι νοικοκυραίοι. Μετά έβγαλε σαράντα εύρα και πλήρωσε τα ποτά της.
Προσωπικώς βαρέθηκα αυτήν την κατάσταση και τώρα ακούω στο σπίτι τη μουσική που μου αρέσει και βγαίνω έξω σε νορμάλ μέρη με νορμάλ ανθρώπους. Για χρόνια όμως έβλεπα τα μούτρα τους.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
πατησιωτης
Δεν θα βγάζω φωτογραφίες από τα συνθήματα στους τοίχους για να στις δείξω.Το σύνθημα "φασίστες έρχονται κρεμάλες" το αναγνωρίζεις;το σύνθημα "αφεντικά και μπάτσοι στου πηγαδιού τον πάτο" το αναγνωρίζεις;μίστερ μαξ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 12:14Τεκμηρίωση ή λες ψέματα.πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 11:59Έχω δει τις αφίσες στη γειτονιά μου και τα συνθήματα που γράφουν στους τοίχους των ανθρώπων που τρομοκρατούν.Δεν μπορώ να τις σκανάρω για να τις παρουσιάσω εδώ.μίστερ μαξ έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 11:48 Ναι, εχω διαβασει εγω και δεν βρήσκω μισαλλοδοξία. Το πρόγραμμα της ΝΔ ειναι μισαλλοδοξο, οχι οι αντιφα. Εκτος αν μπορεις να τεκμηριώσεις με μια αξιοπιστη πηγή, οτι ειμαστε μισαλλόδοξοι. Μπορεις ή θα φας τα μουτρα σου παλι οπως μια σελιδα πριν;
Απλά παρουσιαζεις την ερμηνεία σου ως γεγονός.
Μπορεί βέβαια για τον Διομήδη ένα σύνθημα "πάρτε τους μετανάστες σπίτι σας",δηλαδή ένα σύνθημα που ΔΕΝ ζητάει φόνους αλλά απλώς κατά πως λέει και αυτός για τους πολύτεκνους ζητάει από όποιον είναι ανθρωπιστής να πληρώνει τον ανθρωπισμό του με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ και όχι άλλων να είναι χειρότερο από συνθήματα που ευθέως ζητάνε κρεμάλες και δολοφονίες αφεντικών και μπάτσων αλλά και αυτό γνώμη είναι.
Απλώς να σε πληροφορήσω ότι η υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Ρεπούση,πολύ γνωστών απόψεων,διετύπωσε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τη μεσαία τάξη και "πολιτισμικά".Γνώμη και αυτή βέβαια.
- DIOMEDESGR
ΔΕΝ έχεις καταλάβει ΤΊΠΟΤΕ.πατησιωτης έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 12:31 ................
Μπορεί βέβαια για τον Διομήδη ένα σύνθημα "πάρτε τους μετανάστες σπίτι σας",δηλαδή ένα σύνθημα που ΔΕΝ ζητάει φόνους αλλά απλώς κατά πως λέει και αυτός για τους πολύτεκνους ζητάει από όποιον είναι ανθρωπιστής να πληρώνει τον ανθρωπισμό του με τα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ και όχι άλλων....................
Ελπίζω να είναι λόγω θυμικού και όχι Ακροδεξιάς προκατάλειψης.