!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελειώσατε
- Dwarven Blacksmith
Re: Τελειώσατε
Teleiwsate δεν γράφεται;
Ευχαριστω κ εκτιμω την συμβουλη - προειδοποιηση ειναι πολυτιμη απο τους εχοντες μεγάλη εμπειρια στην καροτολαγνοφαγια - αλλα δεν χρειαζεται ο προμηθευτης δεν δοκιμαζει το εμπορευμα του . Νομος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
σωστο, και προβλεπεται να φαμε και με νδ, οποτε απο βδομαδα ειναι η σειρα των νουδουλικων να τρωνε το βρισιμο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο καθενας αναλογως της ταξης του.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Το σίγουρο είναι πως άμα το κάνεις καλά θα σ' αρέσει.Αγις έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:20Ευχαριστω κ εκτιμω την συμβουλη - προειδοποιηση ειναι πολυτιμη απο τους εχοντες μεγάλη εμπειρια στην καροτολαγνοφαγια - αλλα δεν χρειαζεται ο προμηθευτης δεν δοκιμαζει το εμπορευμα του . Νομος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
talaipwros
Οχι, χαπακωμενο
Ναρκωτικά από τόν χορηγό του Noor1;
ισως να εχεις δικιο -ολα παίζουν - με εφαγαν οι λυσσάρες οι γυναικες ( ιδιως οι υπανδρες απο πιτσιρικας ) και δεν μου αφηνουν χρόνο να εξερευνησω την σεξουαλικοτητα μουΧαοτικός έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:30Το σίγουρο είναι πως άμα το κάνεις καλά θα σ' αρέσει.Αγις έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:20Ευχαριστω κ εκτιμω την συμβουλη - προειδοποιηση ειναι πολυτιμη απο τους εχοντες μεγάλη εμπειρια στην καροτολαγνοφαγια - αλλα δεν χρειαζεται ο προμηθευτης δεν δοκιμαζει το εμπορευμα του . Νομος.![]()
Χαιρομαι ομως που ανθρωποι σαν και σενα τον παιρνουν ( το δρομο ) της ανιχνευσης περα απο τον στενο ορίζοντα και πλαταινουν και βαθαινουν ( τις γνωσεις τους )
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μαλακίες για πνευματικά μου λες. Εγώ πούτσες γουστάρωΑγις έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:44ισως να εχεις δικιο -ολα παίζουν - με εφαγαν οι λυσσάρες οι γυναικες ( ιδιως οι υπανδρες απο πιτσιρικας ) και δεν μου αφηνουν χρόνο να εξερευνησω την σεξουαλικοτητα μουΧαοτικός έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:30Το σίγουρο είναι πως άμα το κάνεις καλά θα σ' αρέσει.Αγις έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:20
Ευχαριστω κ εκτιμω την συμβουλη - προειδοποιηση ειναι πολυτιμη απο τους εχοντες μεγάλη εμπειρια στην καροτολαγνοφαγια - αλλα δεν χρειαζεται ο προμηθευτης δεν δοκιμαζει το εμπορευμα του . Νομος.![]()
![]()
Χαιρομαι ομως που ανθρωποι σαν και σενα τον παιρνουν ( το δρομο ) της ανιχνευσης περα απο τον στενο ορίζοντα και πλαταινουν και βαθαινουν ( τις γνωσεις τους )
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ακόμα και για τον φίλο Χαοτικό που γουστάρει πούτσες, η ΝΔ θα του βρει κάτι να κάνει.
Δικαιωμα σου - καλοφαγωτες.Χαοτικός έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:46Μαλακίες για πνευματικά μου λες. Εγώ πούτσες γουστάρωΑγις έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:44ισως να εχεις δικιο -ολα παίζουν - με εφαγαν οι λυσσάρες οι γυναικες ( ιδιως οι υπανδρες απο πιτσιρικας ) και δεν μου αφηνουν χρόνο να εξερευνησω την σεξουαλικοτητα μου![]()
Χαιρομαι ομως που ανθρωποι σαν και σενα τον παιρνουν ( το δρομο ) της ανιχνευσης περα απο τον στενο ορίζοντα και πλαταινουν και βαθαινουν ( τις γνωσεις τους )![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εμείς όμως τρώμε πέος χωρίς την χαρά του πρωταθλητισμού. Οι κούληδες θα βγούνε πρώτοι (με ποσοστό μειοψηφίας) και θα ρίχνουν χασαπιές στο Συντάγκμα σκουαίαρ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:47 Ακόμα και για τον φίλο Χαοτικό που γουστάρει πούτσες, η ΝΔ θα του βρει κάτι να κάνει.
Τι εσείς δεν γουστάρετε; Ελάτε ρε μαλάκες τώρα! Τότε γιατί γουστάρετε να βγει η νέα δημοκρατία;