Πιο πιθανό είναι να δούμε τον Κασιδιάρη υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής παρά να βελτιωθείς.Pedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 18:18Ενταξει,δεν ειπαμε οτι θα βελτιωθουν και σε μια μερα. Που θα παει; Ισως,στα γεραματα τα μαθω.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:47
Μπα. Μάλλον τα χειρότερεύεις. Η φασιστική κακοποίηση της γλώσσας είναι συνεχής.
Αλλα εσυ θα παραμεινεις στοκος.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απολογίες χρυσής αυγής
-
Εμπεδοκλής
Re: Απολογίες χρυσής αυγής
Θελεις να μου κανεις μαθηματα;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:09Πιο πιθανό είναι να δούμε τον Κασιδιάρη υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής παρά να βελτιωθείς.Pedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 18:18Ενταξει,δεν ειπαμε οτι θα βελτιωθουν και σε μια μερα. Που θα παει; Ισως,στα γεραματα τα μαθω.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:47
Μπα. Μάλλον τα χειρότερεύεις. Η φασιστική κακοποίηση της γλώσσας είναι συνεχής.
-
Εμπεδοκλής
Όχι.Pedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:11Θελεις να μου κανεις μαθηματα;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:09Πιο πιθανό είναι να δούμε τον Κασιδιάρη υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής παρά να βελτιωθείς.Pedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 18:18
Ενταξει,δεν ειπαμε οτι θα βελτιωθουν και σε μια μερα. Που θα παει; Ισως,στα γεραματα τα μαθω.
Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:12Όχι.Pedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:11Θελεις να μου κανεις μαθηματα;Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:09
Πιο πιθανό είναι να δούμε τον Κασιδιάρη υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής παρά να βελτιωθείς.
Τοτε πες κατι επι της ουσιας και παψε πια να μας πρηζεις τα κακαλα με τα ελληνικα μου.
Αλλιως ,απλα,παρατα με! Ασχολησου με το αντερ.
-
Εμπεδοκλής
Βλέπουμε ότι εκτός από την έλλειψη γνώσης ελληνικών είσαι και σεξιστής. Αυτό είναι το απλυταριό.Pedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:14
Τοτε πες κατι επι της ουσιας και παψε πια να μας πρηζεις τα κακαλα με τα ελληνικα μου.
Αλλιως ,απλα,παρατα με! Ασχολησου με το αντερ.![]()
Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:16Βλέπουμε ότι εκτός από την έλλειψη γνώσης ελληνικών είσαι και σεξιστής. Αυτό είναι το απλυταριό.Pedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:14
Καλα,εσυ,απο οτι καταλαβα εκπεμπεις σε αλλα μηκοι κυματος. Δεν σε πιανω πια. Απο τουδε και περα,απλα σε αγνοω. Δεν σε θεωρω σοβαρο ατομο.
-
Εμπεδοκλής
Εδώ δυσκολεύεσαι να γράψεις και να διαβάσεις σωστά, δεν θα δυσκολεύεσαι να με καταλάβεις;Pedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:21Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:16Βλέπουμε ότι εκτός από την έλλειψη γνώσης ελληνικών είσαι και σεξιστής. Αυτό είναι το απλυταριό.Pedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:14
![]()
![]()
Καλα,εσυ,απο οτι καταλαβα εκπεμπεις σε αλλα μηκοι κυματος. Δεν σε πιανω πια. Απο τουδε και περα,απλα σε αγνοω. Δεν σε θεωρω σοβαρο ατομο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σας είχε γαμήσει αυτός όσο ζούσεGolden Age έγραψε: 27 Ιουν 2019, 18:02Τρίχες κατασαρές. Απο τη μία ο Αρκουδέας...Beria έγραψε: 27 Ιουν 2019, 17:30Δεν θα βρείτε Αρκουδέα ούτε στον ύπνο σας
Κι αφού δεν τα καταφερε ο Νίκων, δεν θα τα καταφέρει κανείς
![]()
...Απο την άλλη ο παλιός φίλος και στενός συνεργάτης του Ανδρέα:
Για αυτόν βέβαια δεν μάθαινε ο κόσμος...
Τα Εξάρχεια ήταν ένα προκατ παραμύθι για να μη χάσει η Αριστερά το γόητρό της στη Μεταπολίτευση που ήταν εξουσία και ειδικά απο τη δεκαετία του '80 που ανέλαβε την κυβέρνηση και ακόμη και οι "αντιπολιτευόμενες" παραφυάδες της έπρεπε να στηρίζουν άμεσα ή έμμεσα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τα πιστεύουνGolden Age έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 16:42Αξίζει κρατικής επιχορηγήσεως;
Αυτό με τα οφέλη της οικονομίας είναι πολύ σπουδαία ανάλυση.Pedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 02:06Η λυση για οσους απορουν ειναι να προσπαθει καθε χωρα να τους αφομειωνεθ και οχι να τους αγνοει με αποτελεσμα για να βγαλουν το ψωμι τους πουλανε παρανομα ,παπουτσια και ρολογια. Εαν δοθει σ´αυτους η δυνατοτητα θα επωφεληθει και η οικονομια,αλλα που να καταλαβετε εσεις οι φασιστες;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΤΙ ΕΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;!!! και γιατί κανείς σας δεν είχε ειδοποιήσει τόσο καιρό;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΕπιβεβαιώνωUppercut έγραψε: 28 Ιουν 2019, 03:53
Επίσης, επειδή εγώ μένω Κυψέλη, είμαι Κυψελιώτης, κυκλοφορώ Κυψέλη όλες τις ώρες, αυτή η εικόνα με τους Αλγερινούς που σε ληστεύουν και τον κόσμο που δε βγαίνει απ' τα σπίτια του δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πίπες που αναπαρήγαγε κι ο Μπακογιάννης λέγοντας για κάτι φροντιστήρια που κλείνουν στις 7 γιατί μετά φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Αμφιβάλλω αν οποιοσδήποτε από αυτούς που τα λένε κυκλοφορεί Κυψέλη. Το πιο πιθανόν να πέρασε απ' τα κάτω σημεία της (κοντά στην Πατησίων) να είδε κάτι μαύρους που δεν κάνουν τίποτε πέρα απ' το να πουλάνε χόρτο, και να τρόμαξε. Κι αυτοί ακόμα είναι κυρίως στα όρια της Κυψέλης, στη Δροσοπούλου π.χ. Οι άλλοι που είναι πιο πάνω δεν προσπαθούν καν να πουλήσουν χόρτο κατά βάση, έχουν είτε κάτι μαγαζάκια γύρω ή επί της Αγίας Ζώνης ή κανονικές δουλειές τελοσπάντων.
Inb4 μία είδηση με ληστεία στην Κυψέλη. Να πω βέβαια ότι υπήρξε περίοδος που ήταν άσχημα τα πράγματα, γύρω στο 10-12, αλλά έχουν φτιάξει προ πολλού. Ούτε τότε θα έλεγα πως δεν κυκλοφορούσε ο κόσμος, αλλά υπήρχε μεγαλύτερη ανησυχία. Καθάρισε κι αρκετά από την εγκληματικότητα επί Σαμαρά. Ίσως είχες κάποια θέματα παλιότερα που αρκετοί Αλβανοί ήταν πολύ αλβανιασμένοι, αλλά τώρα όλοι τους έχουν προσαρμοστεί, παίζουν γκέημς και πίνουν ναργιλέδες. Και παλιότερα πιο πολύ το θέμα -με τους Αλβανούς- ήταν η εγκληματικότητα κι οι συμμορίες ανηλίκων, αυτά έπαιζαν πολύ όταν ήμουν εγώ σχολείο, αλλά σίγουρα έχουν μειωθεί σημαντικά, ήδη απ' όταν το τελείωνα εγώ.
Μετανάστες έχεις, βρωμιά έχεις, κόσμο που δεν κυκλοφορεί έχεις στη φαντασία κάποιων μόνο. Η Κυψέλη είναι από τις πιο ζωντανές περιοχές.
Δεν εχεις δικιο,ειδικα η ξανθια 50αρα ειναι top levelPedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:56
Φιλε δεν σε ξερω,αλλα εαν δεν το λες ειρωνικα και το εννοεις. Εχεις μεγαλο προβλημα.![]()
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Διαφωνω. Πρωτον επειδη την θεωρω ασχημη. Δευτερον γιατι ειναι μια ψευτρα και υποκριτης.
Τριτον γιατι κουβαλαει σκατα στο κεφαλι της,για αυτο αλλωστε τποστηριζει την χα.
Υγ. Που να δεις την Γερμανιδα (γειτονισσα) μιλφαρα. Εχει τρια παιδια και ειναι σαν 20αχρονο πιπινακι.
-
Γιωργης
Το ειχα κανει θεμα στο κολτεν εητς αλλα μαλλον με έχει στο ικνορΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:51ΤΙ ΕΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;!!! και γιατί κανείς σας δεν είχε ειδοποιήσει τόσο καιρό;![]()
Γιατι;Διαφωνεις;Μπίστης έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 19:51Τα πιστεύουνGolden Age έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 16:42Αξίζει κρατικής επιχορηγήσεως;
Αυτό με τα οφέλη της οικονομίας είναι πολύ σπουδαία ανάλυση.Pedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 02:06Η λυση για οσους απορουν ειναι να προσπαθει καθε χωρα να τους αφομειωνεθ και οχι να τους αγνοει με αποτελεσμα για να βγαλουν το ψωμι τους πουλανε παρανομα ,παπουτσια και ρολογια. Εαν δοθει σ´αυτους η δυνατοτητα θα επωφεληθει και η οικονομια,αλλα που να καταλαβετε εσεις οι φασιστες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 883 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 107 Απαντήσεις