φξδstergiosbik έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:26Αυτες στο χωριο τις πνιγουν στο νεροχυτη στη στέρνα για να μην χαλασει η ρατσα οπως λεει και ο τιτανας ο Ζηκος!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
Re: My style !
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
stergiosbik
Θα ημουν πολυ απελπισμενος αν ηξερα οτι ερχονται μαζι μου για τα φραγκα.
Χιλιες φορες να πληρωνα μια συνοδο πολυτελειας παρα να εχω διπλα μου για συζυγο μια γυναικα που θα εβλεπε μονο το πορτοφολι μου.
Χιλιες φορες να πληρωνα μια συνοδο πολυτελειας παρα να εχω διπλα μου για συζυγο μια γυναικα που θα εβλεπε μονο το πορτοφολι μου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Άξιος!Ερμής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:35 Πενθερουδάκης ρε, κοσμηματοπωλεία και χοντρή περιουσία απο πίσω του.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εντάξει, ο συγκεκριμένος μπάνικος και μάγκας φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Δεν είναι περίπτωση βαρδινογιάννη αλιμόνουstergiosbik έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:39 Θα ημουν πολυ απελπισμενος αν ηξερα οτι ερχονται μαζι μου για τα φραγκα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ευκολα.stergiosbik έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:36Ποια Ζωη ρε;Ερμής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:33Ξέρεις πολύ καλά οτι πολλές φορές αυτο κρύβει κάτι άλλο απο κάτω.Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:31
Είπαμε γούστα είναι αυτά.
Άγρια γούστα εννοείς στυλ αυταρχικό κι έτσι;
Όπως η Ζωή ας πούμε δε θα μου έκανε εντύπωση να είναι σουμπίτσα και μάλιστα με πολύ εξτρημ καταστάσεις.
Η παλαβη που εκανε και προεδρος της Βουλης;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν έχει να κάνει.Ερμής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:33Ξέρεις πολύ καλά οτι πολλές φορές αυτο κρύβει κάτι άλλο απο κάτω.Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:31
Όπως η Ζωή ας πούμε δε θα μου έκανε εντύπωση να είναι σουμπίτσα και μάλιστα με πολύ εξτρημ καταστάσεις.
Ε δε νομίζω όταν τη βλέπεις αυτή να λες πω πω μια σουμπιτσα. Λέμε για πρώτη εικόνα . Εκτός κι αν την πήδηξες και ξέρεις τι γούστα βγάζει
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:40Εντάξει, ο συγκεκριμένος μπάνικος και μάγκας φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Δεν είναι περίπτωση βαρδινογιάννη αλιμόνουstergiosbik έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:39 Θα ημουν πολυ απελπισμενος αν ηξερα οτι ερχονται μαζι μου για τα φραγκα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μπάμ κάνει η Ζωη για το τι γουστάρει.Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:41Δεν έχει να κάνει.Ερμής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:33Ξέρεις πολύ καλά οτι πολλές φορές αυτο κρύβει κάτι άλλο απο κάτω.Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:31
Ε δε νομίζω όταν τη βλέπεις αυτή να λες πω πω μια σουμπιτσα. Λέμε για πρώτη εικόνα . Εκτός κι αν την πήδηξες και ξέρεις τι γούστα βγάζει![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ πόσοι οργασμοί ανταλλάσσονται με δαχτυλίδια;;Ερμής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:25τι wtf;
Και εγώ αν ειχα τα κοσμηματοπωλεία και τα χρήματα του, μπορεί να ηταν μαζί μου.
Της έδωσες το τηλέφωνό σου τουλάχιστον;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μια χαρά ζευγαρι είναι .Gherschaagk έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:42Δλδ πόσοι οργασμοί ανταλλάσσονται με δαχτυλίδια;;Ερμής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:25τι wtf;
Και εγώ αν ειχα τα κοσμηματοπωλεία και τα χρήματα του, μπορεί να ηταν μαζί μου.
Της έδωσες το τηλέφωνό σου τουλάχιστον;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και η Ολγάρα;Αγις έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:42Μπάμ κάνει η Ζωη για το τι γουστάρει.Naida έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:41Δεν έχει να κάνει.Ερμής έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 15:33
Ξέρεις πολύ καλά οτι πολλές φορές αυτο κρύβει κάτι άλλο απο κάτω.
Ε δε νομίζω όταν τη βλέπεις αυτή να λες πω πω μια σουμπιτσα. Λέμε για πρώτη εικόνα . Εκτός κι αν την πήδηξες και ξέρεις τι γούστα βγάζει![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ευσεβείς ποθοι.
Παλιότερα. Τώρα δε γίνεται.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κρίμα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
stergiosbik
Ποσο χρονων ειναι αυτος ο Πενθερουδακης;
Μια παλαια προγονός της ηταν υπεύθυνη για την εκρηξη του ηφαιστείου της Θηρας .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση