Υποκυπριοι
Κύπριοι που υποκύπτουν δηλαδή.
Τους ταιριάζει απόλυτα.
Υποκυπριοι
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αυτο του το ειχαν κολλησει στο webwarKauldron έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 12:27Υποκυπριοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κύπριοι που υποκύπτουν δηλαδή.
Τους ταιριάζει απόλυτα.
Ωμο κρεας εβαζε μεσα του ο Κεμαλ και τωρα που το σκεφτομαι ενας λογος που τον γουσταρεις πρεπει να ειναι αυτοςμίστερ μαξ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 12:44
εχω, σου ειπα, νομιζω αξιολογος ειναι ο Κεμαλ Ατατουρκ που σας ταισε ωμό κρέας!

Τους πολέμους δεν τους διεξάγουν ταξίαρχοι και συνταγματάρχες αλλά στρατηγοί.Οι στρατηγοί αρνήθηκαν να πολεμήσουν και τον ανέτρεψαν.Η ανωμαλία αυτού του καθεστώτος δεν ήταν απλώς ότι οι στρατιωτικοί ανέτρεψαν τους πολιτικούς,αυτά γίνονταν και σε άλλες χώρες.Η ανωμαλία είναι ότι κατά παράβασιν ιεραρχίας συνταγματάρχες και ταξίαρχοι ήθελαν να διατάζουν ανωτέρους τους.Το καθεστώς αυτό πρέπει να ονομάζεται αναρχοστρατοκρατίαμίστερ μαξ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 12:12 Για τον Ιωαννίδη, η ερώτηση μου ειναι γιατι αποφασισε να παραδώσει την εξουσία στον Καραμανλη στις 23 Ιουλίου και δεν έκατσε να πολεμήσει.
Eτσι εξηγειται η αγαπη του Μαξ για τον Παπαδοπουλοπατησιωτης έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:29 Το καθεστώς αυτό πρέπει να ονομάζεται αναρχοστρατοκρατίαδιότι δεν ήταν απλώς στρατοκρατία αλλά και αναρχία εντός του στρατεύματος αφού κατώτεροι συνελάμβαναν και διοικούσαν ανωτέρους
Δεν τα ξερεις καλά. Ή μαλλον παλι λες οτι σε βολεύει γιατι εχεις κάλλο στον εγκέφαλο. Ομως εδω ειμαστε για να λέμε την ιστορικη αλήθεια, ακομη και αν εξευτελιζει τα bot της ΝΔ. Ο Ιωαννίδης ηταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Οταν οι στρατηγοί του εξηγήσαν οτι δεν μπορουσαμε να κανουμε νικηφορο πολεμο στην Κύπρο, τοτε καταλαβε οτι έπρεπε να φύγει.πατησιωτης έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:29Τους πολέμους δεν τους διεξάγουν ταξίαρχοι και συνταγματάρχες αλλά στρατηγοί.Οι στρατηγοί αρνήθηκαν να πολεμήσουν και τον ανέτρεψαν.Η ανωμαλία αυτού του καθεστώτος δεν ήταν απλώς ότι οι στρατιωτικοί ανέτρεψαν τους πολιτικούς,αυτά γίνονταν και σε άλλες χώρες.Η ανωμαλία είναι ότι κατά παράβασιν ιεραρχίας συνταγματάρχες και ταξίαρχοι ήθελαν να διατάζουν ανωτέρους τους.Το καθεστώς αυτό πρέπει να ονομάζεται αναρχοστρατοκρατίαμίστερ μαξ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 12:12 Για τον Ιωαννίδη, η ερώτηση μου ειναι γιατι αποφασισε να παραδώσει την εξουσία στον Καραμανλη στις 23 Ιουλίου και δεν έκατσε να πολεμήσει.διότι δεν ήταν απλώς στρατοκρατία αλλά και αναρχία εντός του στρατεύματος αφού κατώτεροι συνελάμβαναν και διοικούσαν ανωτέρους.Ένα παρόμοιο σύστημα δεν μπορεί να διεξάγει πόλεμο διότι ο πόλεμος γίνεται μόνο με την τήρηση της ιεραρχίας.
Δεν λέμε πολύ διαφορετικά.Αυτό είπα και εγώ,ότι διέταξε πόλεμο αλλά οι στρατηγοί αρνήθηκαν.Τι να έκανε αυτός,να τους έπιανε η ΕΣΑ και να διεξήγαγε αυτός τις επιχειρήσεις;μίστερ μαξ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:40 Οποταν στις 21 Ιουλίου διατάζει πόλεμο. Τοτε ο Γκιζικης κάλεσε τους στρατηγους σε συσκεψη. Οι στρατηγοί εξήγησαν στον Γκιζικη με τεχνοκρατικα επιχειρηματα οτι θα τον πίναμε σε περιπτωση πολέμου με την Τουρκία. Ο Ιωαννίδης αποχωρησε.
Πηγε να σας κανει ανθρωπους η Χουντα ταγαρια αλλα που.
Δεν αρνήθηκαν, εξηγησαν οτι θα χάναμε. Επεισαν τον Γκιζίκη με τα επιχειρήματα τους και τον ίδιο τον Ιωαννίδη στο τέλος. Και κάθε σοβαρό ιστορικο του μελλοντος μπορουμε να πουμε σημερα. Και ο ίδιος ο Ιωαννιδης αναγνωρισε οτι θα χάναμε. Αν ειχε διαφορετική άποψη, επρεπε να τους εκτελέσει την ιδια στιγμή.πατησιωτης έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:47Δεν λέμε πολύ διαφορετικά.Αυτό είπα και εγώ,ότι διέταξε πόλεμο αλλά οι στρατηγοί αρνήθηκαν.Τι να έκανε αυτός,να τους έπιανε η ΕΣΑ και να διεξήγαγε αυτός τις επιχειρήσεις;μίστερ μαξ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:40 Οποταν στις 21 Ιουλίου διατάζει πόλεμο. Τοτε ο Γκιζικης κάλεσε τους στρατηγους σε συσκεψη. Οι στρατηγοί εξήγησαν στον Γκιζικη με τεχνοκρατικα επιχειρηματα οτι θα τον πίναμε σε περιπτωση πολέμου με την Τουρκία. Ο Ιωαννίδης αποχωρησε.![]()
Drexler έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 13:22Ωμο κρεας εβαζε μεσα του ο Κεμαλ και τωρα που το σκεφτομαι ενας λογος που τον γουσταρεις πρεπει να ειναι αυτοςμίστερ μαξ έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 12:44
εχω, σου ειπα, νομιζω αξιολογος ειναι ο Κεμαλ Ατατουρκ που σας ταισε ωμό κρέας!![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.