!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Carola Rackete

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Re: Carola Rackete

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

νεα μεταγραφη συριζα? αντε φερτε την εδω να κανει οργανωση στη "μεταναστευτικη πολιτικη"
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Juno έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:57
Sid Vicious έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:55 Είπα να πάρω και μια δεύτερη γνώμη και έδειξα την φώτο της Cariola Racketa στον υπάλληλο μου. Πάγωσε και όταν συνήλθε με είπε πως αν τον ξανατρομαξω τόσο πολύ θα παραιτηθεί και θα με καταγγείλει για απανθρωπες συνθήκες εργασίας.
Μα γιατί; Εδώ στο phorum, τέσσερα παλικάρια και μία πχορουμίτισσα σφάζονται για τα μάτια της.
Εγώ σε αυτά τα θέματα είμαι λίγο φιλελευθερος. Δηλαδή οκ δεν με πειράζει η ανωμαλία και οι διαστροφες κανενός, αν την βρίσκουν έτσι δικό τους θέμα, αρκεί να μην προσπαθούν να με τις επιβάλλουν. Σε αρέσει χαοτικέ η Cariola Racketa τόσο πολύ; Δικό σου θέμα αλλά τελικά φίλε πήγαινε και ζήστε τον έρωτα σας στην χώρα των ουννων γιατί δηλαδις πρέπει δω και να σκοτεινιαζει ο ουρανός από τη φάτσα της;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi »

sharp έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 22:15
oldjedi έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 11:12
sharp έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 10:25

Συμφωνώ μαζί σου. Μόνο που στην παρένθεση θα έγραφα, έτσι είναι δυστυχώς πολλοί άνθρωποι, όχι απαραίτητα δεξιοί (πιο σωστά, αυτοί που δηλώνουν δεξιοί)
Μαλιστα ...
Το διαβασαμε και αυτο ...
Η διακινηση ανθρωπων , αντιμετωπιζεται αναλογα με το αν εισαι δεξιος , η αριστερος ...
Λογικες του παραλογου ...
Μα ακριβώς το αντίθετο έγραψα...
:)

Σορρυ...δεν το "επιασα" φαινεται ...

:wave:
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Re: Η πλοίαρχος σύμβολο κατά της αντιμεταναστευτικής ακροδεξιάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Βγαλτε το γκομενακι απο την φυλακη και χωστε μεσα κανενα τρελλαμενο φασιστα ή φασιστρια..Υπαρχουνε μπολικοι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Αλληλεγγύη στην καρολα και σε καθε καρολα. Μοαναχα εαν συμπαραστεκομαστε στους συνανθρωπους μας θα παμε μπροστα,οχι «τρωγωντας » ο ενας τον αλλο,οπως μερικοι το πιστευουν.
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal »

Juno έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 17:52 Προσοχή σκληρή παράθεση με πηγή, ακολουθεί τρομπόνι.
.... η Καρολα ειναι φαρος ανθρωπισμου...
Ο Ekkehart Rackete, πατέρας του φάρου ανθρωπισμού, είναι απόστρατος που τώρα εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία δραστηριοποιείται στον στρατιωτικό τομέα όπλα και συστήματα καταστολής.
Ωραία τα έχουν μοιράσει, ο πατέρας τους ξεσπιτώνει και η κόρη τους φέρνει στην ΕΕ, αλλά ποτέ στην πατρίδα της. Η πατρίδα της μάλλον θέλει να μεταφέρει εδώ τα εργοστάσιά της από την Κίνα και μαζεύει εργατικό δυναμικό.

https://www.liberoquotidiano.it/news/pe ... aggio.html
Sea Watch, un'ombra sul padre di Carola Rackete: ex militare, si occupa di armi e sistemi anti-spionaggio

Il padre della pacifista pro-migranti capitana Carola Rackete è un pensionato di 74 anni. Si chiama Ekkehart Rackete ed è un ingegnere militare, ex ufficiale dell'esercito tedesco esperto in "sistemi di difesa" e consulente ben pagato nel settore militare privato. Basta andare sulla sua pagina Linkedin per scoprire qualcosa di lui. Insomma, è stato tenente-colonnello nell'esercito tedesco e vanta trent'anni nell'industria militare con riferimenti ai settori dell'elettronica, dell'Elint (spionaggio tramite segnali elettronici), disposizione esplosivi e sminamento, ambito navale, protezione balistica-mezzi eccetera, riporta il Giornale.

Leggi anche: "E' partita come un razzo e voleva ammazzarli tutti". La testimone leghista: cosa ha fatto davvero Carola

Nel suo curriculum c'è una esperienza presso la Tag Krefeld, settore vendite materiale protettivo NBC (nucleare, batteriologica e chimica), poi si scopre che ha lavorato presso la GTC di Celle dove si è occupato di difesa balistica per navi, mezzi blindati ed elicotteri. E' anche consulente presso la Mehler Engineered Defence, azienda attiva nel settore militare (sistemi di protezione balistica-terra, lago, aria e scudi per sistema d'aria).
Παρακαλώ να τοποθετηθεί και η Naid Μια που τη βλέπω μέσα.

edit: δεν μου αρέσει να με κουοτάρω και δεν το έχω κάνει ποτέ μέχρι τώρα. Αλλά αν δεν το βάλει κάποιος στα απίστευτα τρομπονιάσματα, θα το κάνω εγώ για πρακτικούς λόγους. Θέλω να μπορώ να το βρίσκω εύκολα.
Οικογενειοκρατια παντου πια!
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Άβαταρ μέλους
pal
Μέλη που αποχώρησαν
Phorum.gr user: pal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pal »

Στο επομενο σταδιο θα δουμε τους ανθρωπους να θαυμαζουν τσαρλατανους και ταχυδακτυλουργους και να νομιζουν οτι ειναι υπερφυσικα οντα με μαγικες δυναμεις.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Πάντως με έχει εμπνεύσει η επικαιρότητα και προσπαθώ να φτιάξω ένα τραγούδι, διασκευή του Rock a Rolla των Judas Priest με άλλους στιχους και λιγο πιο σκληρο ήχο, πιο πανκ πιο μεταλ., θα λέγεται Carola και το ρεφραιν θα είναι καπως έτσι

Fuck you Carola get out of our lands
burn your ship and your mafia gangs
Fuck you Carola you dirty ugly scum
hey rich girl this is the best you can

:smt020

Άβαταρ μέλους
Pedro

Πραγματικα απορω για μερικους ανθρωπους. Δεν αισθανονται τυψεις για τις αποψεις τους; Ειναι δυνατον να εχει σωσει ανθρωπους και αντι να την επιβραβευουν την ντυνουν με ρατσιστικα σχολια;

Εχεται ρε γμτ σκεφτει ποτε τι θα κανατε εαν βρισκοσασταν στην θεση αυτων των απορων ανθρωπων;

Ειναι δυνατον να λεει κανεεις, πως εχουν συνηθισει την λειψυδρια ,οποτε σιγα τι εγινε, δεν θα παθουν και τιποτα;

Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

blackpaint έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 23:01 βαλλιστικη θωρακιση και αμυντικες πολιτικες εφαρμογες εμπορευονται.
:lol:
Αμυντικα συστηματα, οχι οπλα,
:lol: :lol:
Ο δε πατερας Ρακετε εργαζεται ως συμβουλος, εαν ξερεις τι σημαινει αυτο,
:lol: :lol: :lol:
αλλα σιγουρα δεν σημαινει εμπορος οπλων που πουλαει οπλα στην Αφρικη για να τροφοδοτει εμφυλιους
:lol: :lol: :lol: :lol:

Εικόνα

...Να μου πείς, ποιός καλύτερος να βάψει το άσπρο μαύρο, από έναν μπλακπέηντ :102:

===============================================================================
Όπως και να έχει.
Ο μακς - ο τσολιάς μου ο μακς - τα ήξερε όλα αυτά πριν ανοίξει το θρεντ: Ότι η κοπελιά είναι κόρη ζάμπλουτου πολεμέμπορα, ότι το καράβι πήγε να εμβολίσει πλοίο της ακτοφυλακής που τους πλησίασε, ότι η καρολα είναι όχι καπετάνιος-ακτιβίστρια αλλά ινσταγκραμοντέλο για τις κάμερες σε περιπτωση που μας πιάσουν οι σαλβίνιδες.
Αλλά το πόσταρε.

Μου πήρε καιρό αλλά επιτέλους μακςάρα παλικάρι μου σε νοιώθω π λ ή ρ ω ς.
Είσαι ο Νίκ Καλάθης μου και είμαι ο Θανάσης Αντετοκούμπο σου.
Δώσε ασίστ αγόραρε :smt023
===============================================================================
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Pedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 02:35 Πραγματικα απορω για μερικους ανθρωπους. Δεν αισθανονται τυψεις για τις αποψεις τους; Ειναι δυνατον να εχει σωσει ανθρωπους και αντι να την επιβραβευουν την ντυνουν με ρατσιστικα σχολια;

Καλά μη πολυσκοτιστείς και σου κάτσει το τζατζίκι. Πιές μια μπυρίτσα
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Sid Vicious έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 02:32 Πάντως με έχει εμπνεύσει η επικαιρότητα και προσπαθώ να φτιάξω ένα τραγούδι, διασκευή του Rock a Rolla των Judas Priest με άλλους στιχους και λιγο πιο σκληρο ήχο, πιο πανκ πιο μεταλ., θα λέγεται Carola και το ρεφραιν θα είναι καπως έτσι

Fuck you Carola get out of our lands
burn your ship and your mafia gangs
Fuck you Carola you dirty ugly scum
hey rich girl this is the best you can

:smt020

Καλό!!!! :smt005:
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Ορίστε και η εταιρία στην οποία είναι ο μπαμπάκας της Καρόλα (πρώην συνταγματάρχης του Γερμανικού στρατού ακούγεται ότι είναι)

https://mehler-engineered-defence.de/

μας δουλεύουν αυτοί, από την μια πουλάνε οπλικά συστήματα, απο την αλλη να "σωσουν" "προσφυγες", κονομάνε από παντού, δεν υπάρχει αυτό :lol:
Άβαταρ μέλους
Pedro

Χουργιατς έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 02:47
Pedro έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 02:35 Πραγματικα απορω για μερικους ανθρωπους. Δεν αισθανονται τυψεις για τις αποψεις τους; Ειναι δυνατον να εχει σωσει ανθρωπους και αντι να την επιβραβευουν την ντυνουν με ρατσιστικα σχολια;

Δεν πινω αλκοολ,προτεινε μου κατι αλλο.

Άβαταρ μέλους
DIOMEDESGR
Phorum.gr user: DIOMEDESGR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DIOMEDESGR »

Χουργιατς έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 02:47

Σπληνάντερο τρως?

:p2:
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”