Μονταρισμένο το βίντεο του Μητσοτάκη για τον «οδοστρωτήρα που θα ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα»

https://www.ellinikahoaxes.gr/2019/06/1 ... strotiras/
Όντως φέικ νιούς και σανό από την Κουμουνδούρου! Πολλά τα ζώα εδώ μέσα!
.
Μονταρισμένο το βίντεο του Μητσοτάκη για τον «οδοστρωτήρα που θα ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα»

Το Κούλι
Μου φαίνεται πως τώρα στο τέλος δίνει ένα ρεσιτάλ, εν είδει ρεφραίν, κωλοτουμπισμού.
ο Κυριάκος δεν τον ψήφισε κανDIOMEDESGR έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 03:54 Εμένα πάλι με εξιτάρει που πριν 4 χρόνια οι σημερινοί Δεξιοί κυνηγοί του Τσίπρα κάνανε ΤΟΥΜΠΕΚΊ ΨΙΛΟΚΟΜΜΈΝΟ για την συμμαχία με τον Καραμανλή και την συνεργασία στο θέμα της εκλογής του Πι. Πι.
Δεν βγαίνουν τα νούμερα.Πήρε η ΝΔ 28%,η ΧΑ 6%,οι ΑΝΕΛ 4%,πόσοι πια δεξιοί να ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ;Βέβαια ψήφισαν ΑΝΕΛ που είναι το ίδιοDIOMEDESGR έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 03:54 Εμένα πάλι με εξιτάρει που πριν 4 χρόνια οι σημερινοί Δεξιοί κυνηγοί του Τσίπρα κάνανε ΤΟΥΜΠΕΚΊ ΨΙΛΟΚΟΜΜΈΝΟ για την συμμαχία με τον Καραμανλή και την συνεργασία στο θέμα της εκλογής του Πι. Πι.
Τώρα που πέφτει ο Τσίπρας παριστάνουν τις απατημένες συζήγους και αναρωτιούνται για το πόσο σκάρτος είναι ο....... πρώην συνεργάτης.
Θαθελα να μάθω πόσοι από αυτούς που σήμερα λοιδορούν τον Αλ6 τον ψήφισαν το '14 και' 15?
Τουλάχιστον οι μισοί υπολογίζω.
![]()
Από τον χώρο του phorum εννοώ φίλε πατησιώτης, γενικά αυτό πρέπει να είναι το ποσοστό σε νούμερα επικρατείας.πατησιωτης έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 09:42 Δεν βγαίνουν τα νούμερα.Πήρε η ΝΔ 28%,η ΧΑ 6%,οι ΑΝΕΛ 4%,πόσοι πια δεξιοί να ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ;Βέβαια ψήφισαν ΑΝΕΛ που είναι το ίδιοαλλά 4% ήταν.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙunder έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 01:23 Ενταξει μωρε,αφου σε βριζω στα ελληνικα δεν μετραει.
Τα λεω για τα γιδια που με ψηφιζουν,δεν τα εννοω.
Ειμαι φιλος σου,σε αγαπαω
Εχετε ξαναδει μεγαλυτερο τσαρλατανο ; Μεγαλυτερη κιλοτα ;
Άλλη μια μεστή πολιτική απάντηση από τον γκουρού.aljawn έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:46 Δυσκολεύομαι να πιστέψω τα γραφόμενα, αποκλείεται να εκστόμισε 3 ολόκληρες προτάσεις η Κρασοκανάτα χωρίς χικ ή άλλου τύπου μεθυσμένο λόξυγγα.
Τι θες δηλαδή να πούμε; Ο καθένας, ότι του κατέβει λέει.Otto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:49Άλλη μια μεστή πολιτική απάντηση από τον γκουρού.aljawn έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:46 Δυσκολεύομαι να πιστέψω τα γραφόμενα, αποκλείεται να εκστόμισε 3 ολόκληρες προτάσεις η Κρασοκανάτα χωρίς χικ ή άλλου τύπου μεθυσμένο λόξυγγα.
Αποπατος.Αν πιστεψουμε οτι αυτος ψηφιζε καποτε ΝΔ μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα ποστς του ως επιπλεον αποδειξη οτι το κομμα εχει απαλλαχτει απο την σαβουρα που το ταλανιζε.Otto Weininger έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:49Άλλη μια μεστή πολιτική απάντηση από τον γκουρού.aljawn έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 14:46 Δυσκολεύομαι να πιστέψω τα γραφόμενα, αποκλείεται να εκστόμισε 3 ολόκληρες προτάσεις η Κρασοκανάτα χωρίς χικ ή άλλου τύπου μεθυσμένο λόξυγγα.