Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 30 Ιουν 2019, 10:44
Αυτο θα γινει. Θα ειμαι σκληρος απεναντι σου,αλλα θα ειναι και δικαιο. Ετρεξες να στηριξεις Μπακογιαννη, να μην κλαις καθολου απο εδω και περα το προκαλεσες.Εισαι σαν τον αφελη ηρωα ταινιας τρομου,που ανοιξε λογο βλακειας το κουτι και βγηκαν βαμπιρ.
Το μονο κομμα που μπορει να ξορκισει το απολυτο κακο ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ, εστω και σαν δυνατη αντιπολιτευση.
Ποια αντιπολιτευση βρε; Συνελθετε! Αυτοδυναμη ΝΔ θα ειναι καταστροφη. Εγω δεν ειμαι απο αυτους που παθαινουν αμνησια καθε 4 χρονια. Καποιοι εχουν μιλησει για τον μεγαλο συνασπισμο, τη συγκυβερνηση Κουλη-Τσιπρα. Αυτα τα πραγματα μαλλον δεν οδηγουν πουθενα. Η λιγοτερο καταστροφικη λυση για τη χωρα θα ειναι η συνεργασια της ΝΔ με ενα κομμα προοδευτικο που θα της βαζει φρενο στις πραξεις αλαζονειας. Παντου στο δρομο βλεπω αφισες του Κουλη.Ισχυρη παρασταση νικης. Ποση αλαζονεια και καθεστωτισμο θα βγαλουν 4 χρονια; Ας μην ξεχναμε οτι τα μισα κοπροσκυλα του δημοσιου ειναι διορισμενα απο το Μητσοτακη και τον Καραμανλη.Θα διορισουν και τις γατες τους τωρα.
Η νεα κυβερνηση ειναι ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, που ειναι το ιδιο και το αυτο. Αυτοδυναμη ΝΔ δεν υπαρχει, πιο πιθανον να ειναι πρωτος ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια γιατι η Φωφη ειναι εδω.
Ο μονος που ασχοληθηκε με λουμπεν περιθωριακα στοιχεια,εκ γενετης ή λογο κρισης, ηταν ο Αγιος Αλεξης και το πληρωνει, γιατι απο αυτους δεν πηρε τιποτα.
Get over with it, δεν υπαρχει αλλος που θα σε βαλει κατω απο την φτερουγα του, παρακαλα να ειναι πρωτος ή τοσο κοντα στον πρωτο που να μπορει να σε φροντιζει.
Με αγαπη στα λεω, οχι για να σε αγχωσω. Και ο Μπουμπουκος με τον Λοβερδο να επιστρεψουν, θα σου βρω plan b για να την βγαζεις, αλλα να ξες και ρασο θα βαλεις αν χρειαστει, πιθανον και να το σηκωσεις αμα λαχει. Τι να κανουμε, τα επιδοματα και ο σοσιαλισμος για τους πολλους τελειωνουν, μονο για λιγους πλεον. Επιβιωση με καθε μεσον τωρα
Υ.Γ. Αν και κατι μου λεει ρε Δασκαλε, πως εισαι ματσο Δεξιός και θες υπουλα να στρεψεις κεντροαριστερο κοσμο προς τους συνεταιρους
Θα σε αγαπω και θα σε θαυμαζω παντα,γιατι οτι κανεις,το κανεις καλα! Στην ουσια οτι γραφω, στους αλλους απευθυνεται
Μακαρι να ισχυει αυτο και να μη βγει αυτοδυναμη η σαπια ΝΔ. Η Φωφη ειναι πιστη στο βαθυ πασοκ και ανικανη να υπερασπιστει οτιδηποτε εκτος απο συμφεροντα.
Ισως η αναλογικη να αναδειξει τις δυναμεις εκεινες που θα θεσουν υγιεις περιορισμους στην εξουσια. Μονο στην αναλογικη ελπιζω.
vc15 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:00Απλά οι συριζαιοι ήταν αυτοί που σκυλευουν πτώματα για να κάνουν προπαγάνδα και παρόλα αυτά ο μανδύας του ανθρωπιστή συνεχίζει κατά την άποψη τους να τους ντύνει.
Καλά, αυτοί πιστεύουν και σε φτερωτούς ελέφαντες, οι γάιδαροι είναι λάιτ ως προσδιορισμός του βαθμού της... πίστης τους.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 15:00
η ενεργοποιηση των κοινωνιστικων αντανακλαστικων του Ορεστη ειναι πολυ θετικο γεγονος
ελα μαζι μας στην ΙΕΡΑΚΣ να δωσουμε το τελειωτικο χτυπημα στον μισανθρωπισμο και μισανδρισμο του φιλελευθερισμου
Κανε μου την κοκκινοχαπικηαναλυση αφισας ΝΔ. Σε πρωτο πλανο η νεα γυναικα την οποια κοιταει ο Μητσοτακης. Αριστερα, πολυ ορατος ενας γκριζομαλλης με κοστουμη. Πισω απο τη γυναικα, να αχνοφαινεται ελαχιστα ενας κανονικος αντρας.