Από το ένα ως το άλλο είναι κοντά να ξέρειςAthina__P έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 09:47 Βέβαια κάτι φίλες μου δεν έχουν πρόβλημα χοχοχο, βλέπουν τη φωτό, εγκρίνουν, φτιάχνονται με μερικές κουβέντες στο ιντερνετ, συναντιούνται, δεν απογοητεύονται και γίνονται τα κονέ. Αλλά από όσο ακούω αυτή η φάση είναι ευκαιριακή.
Βέβαια η διαφορά σε αυτή την περίπτωση είναι ότι εκείνες ψάχνουν, εγώ δεν έχω λογαριασμό ούτε ιντερνετικά ούτε μεταφορικά, δεν ψάχνομαι, απλά έχω μάτια και κοιτάω τα ωραία μωράκια![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 09:30Ναι σ' αυτό ίσως έχεις δίκιο. Τώρα πραγματικά να δω κάποιον πολύ ωραίο και να σκεφτώ κάτι σεξουαλικό δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει. Πρέπει οπωσδήποτε να παίξει κάτι αλλο πιο σύνθετο να γίνει σύναψη στον εγκέφαλο κτλ κτλAthina__P έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 09:25 Ναι, μα άλλο το τιντερ και άλλο η πραγματική ζωήΑπλά οι άντρες έχουν εξελίξει το θέμα φωτογένεια, αλλά όταν είναι δίπλα σου και λες θα πήγαινα στην αγκαλιά αυτουνού, αλλάζει το θέμα, δεν είναι τόσο ελκυστικοί, δεν εννοώ γενικά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, αλλά υποκειμενικά.
Χμ
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Δεν έχει νόημαν, στο λέω εγώ.Feindflug έγραψε: 20 Απρ 2019, 17:03Να βγάλετε άκρη στο νήμα με το νόημα της ύπαρξης, να ξέρουμε και μεις τι να κάνουμε σ' αυτήν την ζωή.Cloud87 έγραψε: 20 Απρ 2019, 15:30 Οι ρηχοί μόνο βλέπουν τις γυναίκες σαν τρόπαιο. Οτι δήθεν αν πάνε μαζί τους θα αποδειχθεί οτι είναι οι καλύτεροι του κόσμου...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πολύ δύσκολη
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
Ορέστης 35
πιστευω δεν ειναι η εμφανιση καθαρα ο λογος που δε σου φαινονται ακαταμαχητοι. η γοητεια ειναι και εγκεφαλικη εκτος απο οπτικη.Athina__P έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 09:07Το βασικό είναι ότι δεν θέλω να χαλάσω το σπίτι μου και δεν είναι θέμα αν θα μαθευτεί ένα καλό σεξ ή όχι. Μπορεί να μη μπορώ μετά να γυρίσω στο σπίτι μου και δεν θέλωΟρέστης 35 έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 02:32Ισως σου φαινονται λιγοι λογω φοβου.Athina__P έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 00:57 Σε κανέναν; Χαζεύω κορμιά, αραιά και πού μπορεί να μου την πέσει και κανένας όχι πολύ κακός, αλλά δεν ξέρω, μάλλον δεν το ψάχνω το θέμα. Ο καλός μου έχει αφήσει τον εαυτό του, αλλά δεν μου πάει να κάνω και κάτι άλλοΑν και κατά κάποιον τρόπο θα το ήθελα
Τέλος πάντων αν το ήθελα πραγματικά θα το είχα κάνει. Κάθε γυναίκα μπορεί αυτό.
Μα να μου την πέφτουν μια χαρά παιδιά και να μου πέφτουν λίγοι; Πολύ μπερδευτικό αυτό.![]()
Κατά τα άλλα μια χαρά άντρες εννοώ ότι μερικοί είναι πάρα πολύ καλοί, αλλά τι να πω, μάλλον συγκρίνω με όταν ήμουν ελεύθερη, κάτι αιώνες πριν, και στη σύγκριση πάντα χάνει. Δηλαδή εγώ δεν θέλω τόσο, δεν βρίσκω ελκυστικούς / ακαταμάχητους άντρες που παλιά υπήρχαν εκεί έξω, τώρα είναι σαν να μην υπάρχουν τόσο ωραίοι; Δεν μπορεί δηλαδή!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο σκοπός είναι να μην αφήσει εσένα.Athina__P έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 00:57 Σε κανέναν; Χαζεύω κορμιά, αραιά και πού μπορεί να μου την πέσει και κανένας όχι πολύ κακός, αλλά δεν ξέρω, μάλλον δεν το ψάχνω το θέμα. Ο καλός μου έχει αφήσει τον εαυτό του, αλλά δεν μου πάει να κάνω και κάτι άλλοΑν και κατά κάποιον τρόπο θα το ήθελα
Τέλος πάντων αν το ήθελα πραγματικά θα το είχα κάνει. Κάθε γυναίκα μπορεί αυτό.
Μα να μου την πέφτουν μια χαρά παιδιά και να μου πέφτουν λίγοι; Πολύ μπερδευτικό αυτό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν ειμαι δύσκολη. Άμα είχε γίνει η σύναψη δε θα σε άφηνα σε ησυχία, θα σε κυνηγούσα με πμ,αφιερώσεις,γράμματα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό, αυτό... Είχα 4 - τους μέτρησα! συνεργάτες που είχαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να με κάνουν να τους σκέφτομαι περισσότερο από διάφορους ωραίους περαστικούςNaida έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 09:30Ναι σ' αυτό ίσως έχεις δίκιο. Τώρα πραγματικά να δω κάποιον πολύ ωραίο και να σκεφτώ κάτι σεξουαλικό δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει. Πρέπει οπωσδήποτε να παίξει κάτι αλλο πιο σύνθετο να γίνει σύναψη στον εγκέφαλο κτλ κτλAthina__P έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 09:25 Ναι, μα άλλο το τιντερ και άλλο η πραγματική ζωήΑπλά οι άντρες έχουν εξελίξει το θέμα φωτογένεια, αλλά όταν είναι δίπλα σου και λες θα πήγαινα στην αγκαλιά αυτουνού, αλλάζει το θέμα, δεν είναι τόσο ελκυστικοί, δεν εννοώ γενικά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, αλλά υποκειμενικά.
Είναι θέμα χρόνου να απατήσεις τον σύζυγό σου, τύπισσα.Athina__P έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 18:02Αυτό, αυτό... Είχα 4 - τους μέτρησα! συνεργάτες που είχαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να με κάνουν να τους σκέφτομαι περισσότερο από διάφορους ωραίους περαστικούςNaida έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 09:30Ναι σ' αυτό ίσως έχεις δίκιο. Τώρα πραγματικά να δω κάποιον πολύ ωραίο και να σκεφτώ κάτι σεξουαλικό δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει. Πρέπει οπωσδήποτε να παίξει κάτι αλλο πιο σύνθετο να γίνει σύναψη στον εγκέφαλο κτλ κτλAthina__P έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 09:25 Ναι, μα άλλο το τιντερ και άλλο η πραγματική ζωήΑπλά οι άντρες έχουν εξελίξει το θέμα φωτογένεια, αλλά όταν είναι δίπλα σου και λες θα πήγαινα στην αγκαλιά αυτουνού, αλλάζει το θέμα, δεν είναι τόσο ελκυστικοί, δεν εννοώ γενικά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, αλλά υποκειμενικά.
![]()
![]()
Φυσικά όλα είναι σε θεωρητικό επίπεδο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μπα τύπε! Χρόνο και ευκαιρίες ουουουFeindflug έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 18:05Είναι θέμα χρόνου να απατήσεις τον σύζυγό σου, τύπισσα.Athina__P έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 18:02Αυτό, αυτό... Είχα 4 - τους μέτρησα! συνεργάτες που είχαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να με κάνουν να τους σκέφτομαι περισσότερο από διάφορους ωραίους περαστικούςNaida έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 09:30
Ναι σ' αυτό ίσως έχεις δίκιο. Τώρα πραγματικά να δω κάποιον πολύ ωραίο και να σκεφτώ κάτι σεξουαλικό δεν θυμάμαι να μου έχει τύχει. Πρέπει οπωσδήποτε να παίξει κάτι αλλο πιο σύνθετο να γίνει σύναψη στον εγκέφαλο κτλ κτλ![]()
![]()
Φυσικά όλα είναι σε θεωρητικό επίπεδο.
Απλά φιλοσοφώ λίγο πώς γίνεται να σε κερδίζει κάποιος. Δεν αρκεί να είναι περαστικός. Είναι να βρεθεί η ευκαιρία να κάνετε μαζί κάτι, να τον γνωρίσεις κάπως.
Φταίω; δε φταίω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 163 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-