!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
Archmage

Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Archmage »

seismic έγραψε: 30 Ιουν 2019, 20:50Δεν θέλω να μάθω στατική. Θέλω να διδάξω εμπειρική αντισεισμική τεχνολογία.
Και για να μην ξεχνιόμαστε:

«Κάθισα και διάβασα διατριβές, διδακτορικά μέσα στο ίντερνετ. Έφθασα σε ένα γνωστικό πεδίο που άρχισα να στριμώχνω τους πολιτικούς μηχανικούς με τις απαντήσεις μου. Μου τα έλεγαν αλλά έπαιρναν τάπα.» seismic
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Πιστευω ο πκνηρις σεισμικ σας τρολαρει για να σας κανει να του τελειοποιησετε το συστημα αμισθι. Μετα θα το πατενταρει.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

seismic έγραψε: 30 Ιουν 2019, 23:19
Μηχανικός έγραψε: 30 Ιουν 2019, 23:14
seismic έγραψε: 30 Ιουν 2019, 23:08

Αλλοδαπούς παίρνεις?
Έλληνες ντόπιους που κάνουν αποκλειστικά αυτή την δουλειά 20 - 30 - 40 - 50 χρόνια.
Το ένα συνεργείο είναι πατέρας 70 χρονών με γιό και γαμπρό 45 χρονών που κάνουν αυτή την δουλειά από παιδιά.
Δεν ξέρω Εγώ στην Ίο που ζω εδώ και 15 χρόνια αυτή είναι η τιμή μου και όποιος γουστάρει.
Στην Αγγλία το 1986 για τα 1000 διακοσμητικά τουβλα μόνο το κτίσιμο έκανε 180 λίρες. Μία μέρα σε κάτι μεγάλες βάσεις τους έκτισα 2600 τούβλα και έπαθαν κολούμπρα! :D και ήταν βαριά μπλε σιδερότουβλα συμπαγή.
θα ερθω στην Ιο να βγαλω μεροκαματο.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:30
Υπό αυτούς τους όρους η επιστήμη στην Ελλάδα του αποκλεισμού δεν θα γκαστρωθεί ποτέ.
προσπαθεις να γαμησεις την επιστημη και δεν σου καθεται;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Μηχανικός έγραψε: 30 Ιουν 2019, 23:05 Βρε εσείς τους κλέβετε τους ιδιοκτήτες στην Ίο.
Γι αυτό είσαι άνετος και χαλάς χρόνο και λεφτά για σαχλαμάρες.

Τώρα έχω προσφορές για μια μικρή οικοδομή, χτίσιμο μονού εσωτερικού τοίχου 2,30 - 2,50 ευρώ/μ2 και διπλού με μόνωση 4,50 - 5,00 ευρώ/μ2.
Θα πάρουν και τα ένσημα του ΙΚΑ που βγάζει η άδεια.
σε ολα τα νησια, ολοι οι μαστοροι, ετσι ξηγιουνται.

πολλοι ιδιοκτητες φερνουν συνεργεια απο την ηπειρωτικη ελλαδα (και απο εδω ξερω που πηγαινουν), τους πληρωνουν 80 ευρω μεροκαματο + διαμονη +μεταφορικα και παλι φτηνοτερα τους βγαινει απο το να επαιρναν ντοπιο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Archmage

Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 10:29φτηνοτερα τους βγαινει απο το να επαιρναν ντοπιο
Α ώστε έτσι έχει χρηματοδοτηθεί η «έρευνα» του εφευρέτη :lol:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 10:29 σε ολα τα νησια, ολοι οι μαστοροι, ετσι ξηγιουνται.

πολλοι ιδιοκτητες φερνουν συνεργεια απο την ηπειρωτικη ελλαδα (και απο εδω ξερω που πηγαινουν), τους πληρωνουν 80 ευρω μεροκαματο + διαμονη +μεταφορικα και παλι φτηνοτερα τους βγαινει απο το να επαιρναν ντοπιο.
Και να σκεφτείς ότι υπάρχουν νέοι μηχανικοί που δουλεύουν για 600 ευρώ τον μήνα.
Προτιμούν να είναι υπάλληλοι και να πεινάνε, αντί να φτιάξουν ένα συνεργείο, να γίνουν εργολάβοι και να βγάλουν λεφτά.
Θα έχει όμως και σκόνη - χώμα - ήλιο - κρύο, δεν είναι γραφείο.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι η ζωή στην Ίο είναι πιο ακριβή από ότι στην πόλη. Από νοίκια μέχρι και φαγητό.
Για να σταθεί ένας εργάτης στην οικοδομή στην Ίο πρέπει να παίρνει το λιγότερο 50 ευρώ, γιατί τα 20 πάνε για το νοίκι.
Σπίτια 50 τετρ. μέτρα για 4 άτομα νοικιάζονται 250 ευρώ την ημέρα Ιούλιο και Αύγουστο.
Τα μαστορικά μεροκάματα είναι από 60 μέχρι 100 ευρώ.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

Archmage έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 10:57
Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 10:29φτηνοτερα τους βγαινει απο το να επαιρναν ντοπιο
Α ώστε έτσι έχει χρηματοδοτηθεί η «έρευνα» του εφευρέτη :lol:
Ο εφευρέτης έχει ξαδέλφια δισεκατομμυριούχους αυτοδημιούργητους και πολλά από τα έργα τους τα έκανα εγώ.
Το σπίτι αριστερά του ξενοδοχείου είναι το δικό μου https://www.youtube.com/watch?v=jgOGI7R ... ex=92&t=0s
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Archmage

seismic έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 16:20Ο εφευρέτης έχει ξαδέλφια δισεκατομμυριούχους
Και γιατί κανείς από αυτούς δε σου δίνει τίποτα ψιλά να χορτάσεις έρευνα;

Δε βλέπουν την απίστευτη ευκαιρία όχι μόνο να σώσουν την ανθρωπότητα αλλά να γίνουν και τρισεκατομυριούχοι;
seismic

Archmage έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 16:50
seismic έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 16:20Ο εφευρέτης έχει ξαδέλφια δισεκατομμυριούχους
Και γιατί κανείς από αυτούς δε σου δίνει τίποτα ψιλά να χορτάσεις έρευνα;

Δε βλέπουν την απίστευτη ευκαιρία όχι μόνο να σώσουν την ανθρωπότητα αλλά να γίνουν και τρισεκατομυριούχοι;
Όχι δεν το βλέπουν. Αυτοί που έχουν χρήματα τα αποκτούν με τον δικό τους τρόπο. Άλλον δεν ξέρουν.
Άβαταρ μέλους
Archmage

seismic έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 16:57
Archmage έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 16:50Και γιατί κανείς από αυτούς δε σου δίνει τίποτα ψιλά να χορτάσεις έρευνα; Δε βλέπουν την απίστευτη ευκαιρία όχι μόνο να σώσουν την ανθρωπότητα αλλά να γίνουν και τρισεκατομυριούχοι;
Όχι δεν το βλέπουν. Αυτοί που έχουν χρήματα τα αποκτούν με τον δικό τους τρόπο. Άλλον δεν ξέρουν.
Αν αυτοί που έχουν κτίρια δικά τους (και άρα έχουν άμεσο συμφέρον), ξέρουν τη δουλειά σου, είναι συγγενείς σου και είναι και πετυχημένοι δε θέλουν να σου δώσουν λεφτά, τότε εδώ στα φόρα τι ακριβώς ψάχνεις;

Δηλαδή εντάξει, πέρα από το καλαμπούρι και εντελώς σοβαρά, τι στο καλό θες ρε άνθρωπε; Οι δικοί σου δε σου δίνουν, περιμένεις να δώσει ο ξένος; Ειδικά όταν αρνείσαι πεισματικά να κάνεις μια στοιχειωδώς σοβαρή παρουσίαση;

(Α και μην αρχίσεις τα δε θέλω λεφτά το κάνω για τη δόξα, γιατί είναι φούμαρα. Αν είναι έτσι δώστα όλα free και παράτα το.)
seismic

Archmage έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 17:03
seismic έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 16:57
Archmage έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 16:50Και γιατί κανείς από αυτούς δε σου δίνει τίποτα ψιλά να χορτάσεις έρευνα; Δε βλέπουν την απίστευτη ευκαιρία όχι μόνο να σώσουν την ανθρωπότητα αλλά να γίνουν και τρισεκατομυριούχοι;
Αν αυτοί που έχουν κτίρια δικά τους (και άρα έχουν άμεσο συμφέρον), ξέρουν τη δουλειά σου, είναι συγγενείς σου και είναι και πετυχημένοι δε θέλουν να σου δώσουν λεφτά, τότε εδώ στα φόρα τι ακριβώς ψάχνεις;

Δηλαδή εντάξει, πέρα από το καλαμπούρι και εντελώς σοβαρά, τι στο καλό θες ρε άνθρωπε; Οι δικοί σου δε σου δίνουν, περιμένεις να δώσει ο ξένος; Ειδικά όταν αρνείσαι πεισματικά να κάνεις μια στοιχειωδώς σοβαρή παρουσίαση;

(Α και μην αρχίσεις τα δε θέλω λεφτά το κάνω για τη δόξα, γιατί είναι φούμαρα. Αν είναι έτσι δώστα όλα free και παράτα το.)
Φυσικά είμαι εδώ για τον λόγο που είστε και εσείς. Το ξέρω ότι δεν θα βρω χρήματα εδώ. Απλά κάποτε είχα την ελπίδα να βρω επιστημονικούς συνεργάτες. Και βρήκα. Όμως έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις και συνεργασίες που δεν ξέρετε και αποτέλεσμα μηδέν.
Σας μιλάω για εταιρείες κολοσσούς. Στην τελική ούτε εγώ ξέρω τι κάνω και που πάω. Θέλει την βοήθεια του κράτους μια εφεύρεση σαν αυτή.
Απλά συνεχίζω την έρευνα και περιμένω. Τι δεν ξέρω. Απλά το κεφάλι μου πάει να σπάσει από την έρευνα. Έχω κολλήσει.
alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alamo »

Daje έγραψε: 30 Ιουν 2019, 19:49 Tα 2οπα πού τα χρησιμοποιουμε?...
https://www.google.gr/imgres?imgurl=htt ... mrc&uact=8

αλλότριος παρεισφρήσας παράγων "αλ.πα.πα"
alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alamo »

Απλά το κεφάλι μου πάει να σπάσει από την έρευνα. Έχω κολλήσει. = Winston Wolf
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”