Αυτην την ειχα δει απο κοντα, σε μια συγκεντρωση της ΛΑ.Ε. περιποιημενη με μινι φουστα και τακουνακι.
Θα το ομολογησω, πως κατι αισθανθηκα!
Αυτην την ειχα δει απο κοντα, σε μια συγκεντρωση της ΛΑ.Ε. περιποιημενη με μινι φουστα και τακουνακι.
Μπα δε νομίζω. Τιν έχω δει τον Καρατζαφέρη μια φορά από κοντά και μου είχε κάνει εντύπωση το ύψος του. Και είχε και δυο μαζί του μάλλον σωματοφύλακες.Drexler έγραψε: 30 Ιουν 2019, 19:59O Kαρατζαφερης κινει τα νηματα να ξερεις.Naida έγραψε: 30 Ιουν 2019, 19:41Εμένα μου άρεσε όταν παρουσίαζε το τηλεπαιχνιδι "η στιγμή της αλήθειας" πολύ σοβαρή και κλασσάτη. Και στα άλλα ταλεντ σοου που παρουσίαζε ήταν σοβαρή. Είναι ωραίο ζευγάρι με τον Άδωνι. Εκπροσωπούν επαξια τον χώρο. Νομίζω τους έχει παντρέψει ο Καρατζαφέρης.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 16:19 Τί πας και συγκρίνεις τώρα ρε;Τσάμπιονς λιγκ με τοπικά ερασιτεχνικά
ναυτια;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 30 Ιουν 2019, 20:16Αυτην την ειχα δει απο κοντα, σε μια συγκεντρωση της ΛΑ.Ε. περιποιημενη με μινι φουστα και τακουνακι.
Θα το ομολογησω, πως κατι αισθανθηκα!
ΕλξηRocco Siffredi έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:48ναυτια;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 30 Ιουν 2019, 20:16Αυτην την ειχα δει απο κοντα, σε μια συγκεντρωση της ΛΑ.Ε. περιποιημενη με μινι φουστα και τακουνακι.
Θα το ομολογησω, πως κατι αισθανθηκα!![]()
Είναι πολύ πολύ πολύ πολύ δυνατό.Naida έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:32 Αντροφέρνει λίγο στο πρόσωπο αλλά είναι ωραία γενικά. Έχει και λίγο αυτό το "μπιτσι" στυλ.
Από τις πιο ωραίες του χώρου.
Καλά γούστα είναι αυτά.

Εχει πολυ δυνατο μπροστινο συστημα.Naida έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:32 Αντροφέρνει λίγο στο πρόσωπο αλλά είναι ωραία γενικά. Έχει και λίγο αυτό το "μπιτσι" στυλ.
Εντάξει έχουμε δει και καλύτερα.stergiosbik έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 00:07Εχει πολυ δυνατο μπροστινο συστημα.Naida έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:32 Αντροφέρνει λίγο στο πρόσωπο αλλά είναι ωραία γενικά. Έχει και λίγο αυτό το "μπιτσι" στυλ.
4χ4 ειναι και μάλιστα σα να το έχει σχεδιάσει ο pinfarinastergiosbik έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 00:07Εχει πολυ δυνατο μπροστινο συστημα.Naida έγραψε: 01 Ιούλ 2019, 12:32 Αντροφέρνει λίγο στο πρόσωπο αλλά είναι ωραία γενικά. Έχει και λίγο αυτό το "μπιτσι" στυλ.