Ενταξει τωρα εχετε αρχηγο πολιτικο κρατουμενο επι χουντας. Δεν ειστε χουντικοι. Ο Βοριδης που ηταν στην ΕΠΕΝ, ο Αδωνις που καλουσε τον Παττακο στις εκπομπες του , ο Σκαλουμπακας κτλ κτλ ειναι ελαχιστες εξαιρεσεις.sys3x έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:03Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που θα πατώσουν.Nandros έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:44Πραγματικά το σκεφτόμουν αν θα ανέβω, αλλά το να με αποκαλέσει "χουντόγερο" το κομματογλάνι, εμένα που η χούντα μου άνοιξε φάκελο, με πείσμωσε και θα πάω!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:36Μην ξεχνάτε. Μην συγχωρείτε. Φορτώστε, ψηφίστε, τελειώστε τους
![]()
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίστε σωστά να τελειώνουμε
Re: Ψηφίστε σωστά να τελειώνουμε
Ανασφάλιστο το έχεις μωρή ξεφτιλισμένη;
Αυτή είναι η δεξιά.
Συμφωνώ.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:12μπα... τοτε χρειαζονταν οι πρωθυπουργοι που θα θυσιαζαν το κεφαλι τους για να περασουν τα μνημονια.vc15 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:08Η μεγάλη συνεργασία και εθνική πανστρατιά θα έπρεπε να γίνει τα πρώτα χρόνια της κρίσης ,τότε η πολιτική που μπορούσε να ακολουθηθεί ήταν μια (μνημόνιο) και η συστράτευση θα απαλύνε τα μέτρα. Τώρα όταν ο ένας λέει ότι η χώρα θέλει μείωση φόρων και επενδύσεις και ο άλλος μεγαλύτερο δημόσιο και παραμονή φορολογίας πως θα συνεργαστούν ? Άμα γίνει τέτοια κυβέρνηση ούτε ένα μέτρο δεν θα μπορεί να περασει
Τωρα ειναι που χρειαζεται η συνεργασια για να γινει το καινουριο και το δημιουργικο χωρις αναχωματα και ημετερους. Ας αναλαβει ο καθενας εναν τομεα και ας ειναι υπευθυνος για το εργο του. Θυμαμαι το Βασιλη Λεβεντη στα 90ς να μιλαω για τον γερμανικο πολυκομματισμο.
Ας δοκιμασουμε κατι καινουριο ρε αδερφε τωρα που πηραμε ανασα απ τα μνημονια. Πισω στα ιδια θα γυρισουμε;
-
Ορέστης 35
Θα ηταν ασχημη 5κομματικη συνεργασια; Νομιζω οχι, αν γινοταν με συστημα που το καθε κομμα θα ηταν υπευθυνο για εναν τομεα αποκλειστικα ωστε να ειναι υπολογο για την επιτυχια ή την αποτυχια.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Η οποία χούντα, να μην ξεχνάμε, την ίδια ώρα που φακέλωνε τον νάνδρο και χιλιάδες δημοκρατικούς πολίτες, επροίκιζε τον ποκοπίκο μέσω των δημοσίων έργων που παραχωρούσε στον χουντοεργολάβο παύλο τσίπραArisvilla έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:13Ενταξει τωρα εχετε αρχηγο πολιτικο κρατουμενο επι χουντας. Δεν ειστε χουντικοι. Ο Βοριδης που ηταν στην ΕΠΕΝ, ο Αδωνις που καλουσε τον Παττακο στις εκπομπες του , ο Σκαλουμπακας κτλ κτλ ειναι ελαχιστες εξαιρεσεις.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Προσοχή ότι τα εκλογικά τμήματα ΔΕΝ είναι απαραίτητα τα ίδια με τις ευρωεκλογές.
Κι εγώ συμφωνώ με 035, ας δοκιμάσουμε, εδώ δοκιμάσαμε πειράματα με Μπαρούφ, πανάκριβα βίτσια, με σίγουρη αποτυχία εξασφαλισμένηKRAKEN έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:17Συμφωνώ.Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:12μπα... τοτε χρειαζονταν οι πρωθυπουργοι που θα θυσιαζαν το κεφαλι τους για να περασουν τα μνημονια.vc15 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:08
Η μεγάλη συνεργασία και εθνική πανστρατιά θα έπρεπε να γίνει τα πρώτα χρόνια της κρίσης ,τότε η πολιτική που μπορούσε να ακολουθηθεί ήταν μια (μνημόνιο) και η συστράτευση θα απαλύνε τα μέτρα. Τώρα όταν ο ένας λέει ότι η χώρα θέλει μείωση φόρων και επενδύσεις και ο άλλος μεγαλύτερο δημόσιο και παραμονή φορολογίας πως θα συνεργαστούν ? Άμα γίνει τέτοια κυβέρνηση ούτε ένα μέτρο δεν θα μπορεί να περασει
Τωρα ειναι που χρειαζεται η συνεργασια για να γινει το καινουριο και το δημιουργικο χωρις αναχωματα και ημετερους. Ας αναλαβει ο καθενας εναν τομεα και ας ειναι υπευθυνος για το εργο του. Θυμαμαι το Βασιλη Λεβεντη στα 90ς να μιλαω για τον γερμανικο πολυκομματισμο.
Ας δοκιμασουμε κατι καινουριο ρε αδερφε τωρα που πηραμε ανασα απ τα μνημονια. Πισω στα ιδια θα γυρισουμε;Μάλλον στον Λεβέντη θα το ρίξω στις εκλογές
ΥΓ: είχα ψήσει την πεθερά στις Ευρώ να ψηφίσει τον κ. Λεβέντη
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Θέλω να δω τί θα κάνει ο Μητσοτακης με τους τουρκους. Δεν λέω για τα αλλα σοβαρά θεματα. Μόνο αυτό περιμένω να δω.
"Άχρι καιρού..."
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
και γω Nandros το σκεφτόμουν για νδ αλλά μόνο και μόνο επειδή το ζητάει ο Πρετεντέρης πείσμωσα και δεν θα ψηφίσω
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Σε αυτές τις εκλογές εκτυπώνουμε την εικόνα και την ρίχνουμε στην κάλπη.

[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Ποτέ δεν θα μας δωσουν το δικαίωμα για αμεση δημοκρατία. Θα πρέπει να το παρουμε μόνοι μας...Σπύρος έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:42 Σε αυτές τις εκλογές εκτυπώνουμε την εικόνα και την ρίχνουμε στην κάλπη.
![]()
"Άχρι καιρού..."
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Τι θα ψηφίσεις Νατάσσα;Natasha έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:37 Θέλω να δω τί θα κάνει ο Μητσοτακης με τους τουρκους. Δεν λέω για τα αλλα σοβαρά θεματα. Μόνο αυτό περιμένω να δω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καλά, προς το παρόν πάρτε μια δεύτερη μερίδα ουζομεζέδες, ΜΟΝΟ εάν έχετε μετρητό όμως. Βερεσέ δεν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Otto Weininger
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Διακρίνω ένα άγχος στις τάξεις της μεγάλης νεοφίλ παράταξης ή με φαίνεται;
Παίδες αν είστε απολιτίκ ή συγχισμένοι ή δεν ξέρω εγώ τι, ρίξτε το Λεβέντη να βγει Βουλή οχτακομματική να γελάμε με τους ΝΔούληδες όλο το καλοκαίρι!
Παίδες αν είστε απολιτίκ ή συγχισμένοι ή δεν ξέρω εγώ τι, ρίξτε το Λεβέντη να βγει Βουλή οχτακομματική να γελάμε με τους ΝΔούληδες όλο το καλοκαίρι!
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 367 Απαντήσεις
- 13365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-