στο ταμείο ανεργίας είναι επίσης κι ο Special One...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟΚ
-
Keyser Soze
Re: ΠΑΟΚ
Μιρτσέα Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ: «Δεν πήραν παίκτες για να μπουν στους ομίλους του Champions League»
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Παιδια σορρυ ξεχασα οτ ηρθε και το καλυτερο μπακ του Πορτογαλικου πρωταθληματος που τον αφησε ελευθερο μια ομαδα που τερματισε λιγο πανω απο την γραμμη του υποβιβασμου
Πως την ξεχασα αυτην την μεταγραφαρα επιπεδου τσουλου
Πως την ξεχασα αυτην την μεταγραφαρα επιπεδου τσουλου
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Δεν είναι λίγο αστείο να μιλάνε για τον παοκ τα σκουλίκια;ειδικά φέτος;
Σκουλήκια είναι, τι ψάχνεις;Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:17 Δεν είναι λίγο αστείο να μιλάνε για τον παοκ τα σκουλίκια;ειδικά φέτος;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Λογικο.Keyser Soze έγραψε: 30 Ιουν 2019, 01:18 Μιρτσέα Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ: «Δεν πήραν παίκτες για να μπουν στους ομίλους του Champions League»
Με Κουλη ερχεται συρρικνωση Νοτιας Μακεδονιασξαι επιστροφη στην κορυφη για την πουστρομαδα του στολου.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
arisordeath
εσυ ρε φλωρε βαζελε πως μιλας για τον γαυρο ενω αυτος σε εσωσε με την ψηφο του;οεο;Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:17 Δεν είναι λίγο αστείο να μιλάνε για τον παοκ τα σκουλίκια;ειδικά φέτος;
-
arisordeath
α σκασε βλακα..vagabondo έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:59Σκουλήκια είναι, τι ψάχνεις;Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:17 Δεν είναι λίγο αστείο να μιλάνε για τον παοκ τα σκουλίκια;ειδικά φέτος;
arisordeath έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:51α σκασε βλακα..vagabondo έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:59Σκουλήκια είναι, τι ψάχνεις;Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:17 Δεν είναι λίγο αστείο να μιλάνε για τον παοκ τα σκουλίκια;ειδικά φέτος;
Occasio facit furem
- Λευκός Λύκος
Αντέ εγώ μπορώ να μιλήσω γιατί έχω και λογο να μιλάω,εσύ ένας ανύπαρκτος βλάκας πως τολμάς και βγάζεις γλώσσα ρε φλωράκο;arisordeath έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:51εσυ ρε φλωρε βαζελε πως μιλας για τον γαυρο ενω αυτος σε εσωσε με την ψηφο του;οεο;Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:17 Δεν είναι λίγο αστείο να μιλάνε για τον παοκ τα σκουλίκια;ειδικά φέτος;
-
arisordeath
σαν τι λογο εχεις ρε φλωρε βαζελε να μιλας;σε κρατανε στην κατηγορια ενω χρωστας και της μιχαλους βρε πανυβλακα ασχετε..Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:16Αντέ εγώ μπορώ να μιλήσω γιατί έχω και λογο να μιλάω,εσύ ένας ανύπαρκτος βλάκας πως τολμάς και βγάζεις γλώσσα ρε φλωράκο;arisordeath έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:51εσυ ρε φλωρε βαζελε πως μιλας για τον γαυρο ενω αυτος σε εσωσε με την ψηφο του;οεο;Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:17 Δεν είναι λίγο αστείο να μιλάνε για τον παοκ τα σκουλίκια;ειδικά φέτος;
- Λευκός Λύκος
Ρε βλακακο εγώ μπορώ να μιλάω γιατί στην μπάλα είμαι η δευτερη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.arisordeath έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:26σαν τι λογο εχεις ρε φλωρε βαζελε να μιλας;σε κρατανε στην κατηγορια ενω χρωστας και της μιχαλους βρε πανυβλακα ασχετε..Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:16Αντέ εγώ μπορώ να μιλήσω γιατί έχω και λογο να μιλάω,εσύ ένας ανύπαρκτος βλάκας πως τολμάς και βγάζεις γλώσσα ρε φλωράκο;arisordeath έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:51
εσυ ρε φλωρε βαζελε πως μιλας για τον γαυρο ενω αυτος σε εσωσε με την ψηφο του;οεο;
Φέτος ποιος είναι ο στοχος σου στην μπάλα ρε ερπετό;να κόψεις βαθμούς από τον παοκ;
Σε ψάχνει η Δόξα Δράμας κι η Προοδευτική, ασανσέρarisordeath έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:26σαν τι λογο εχεις ρε φλωρε βαζελε να μιλας;σε κρατανε στην κατηγορια ενω χρωστας και της μιχαλους βρε πανυβλακα ασχετε..Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:16Αντέ εγώ μπορώ να μιλήσω γιατί έχω και λογο να μιλάω,εσύ ένας ανύπαρκτος βλάκας πως τολμάς και βγάζεις γλώσσα ρε φλωράκο;arisordeath έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:51
εσυ ρε φλωρε βαζελε πως μιλας για τον γαυρο ενω αυτος σε εσωσε με την ψηφο του;οεο;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 910 Απαντήσεις
- 29931 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης
-