!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψηφίστε σωστά να τελειώνουμε

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Re: Ψηφίστε σωστά να τελειώνουμε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Nandros έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:21
μίστερ μαξ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 13:23 Ενα μέτριο κομμα οπως ο Συριζα, που καταφερε ομως να βγαλει την ελλάδα απο τα μνημόνια ή
Το καζανι της διαπλοκής (μιζενς, χρηματηστήριο, βατοπεδι, νδ-σοκ με μια λέξη), νεποτισμου (Μητσοτακης, καραμανλής, κεφαλογιαννηδες...η λιστα ατελείωτη), με τελειωμένους ακροδεξιους (αδωνοβοριδες), υπερμαχους των τρομοκρατων (κοτσιφας), που θελουν να πυροβολαμε μεταναστες στα συνορα (πλεύρης)
Κοιμήσου και παρήγγειλα στην Πόλη τα προικιά σου! :g030:

Χοντρή μερίδα από την μεσαία τάξη έχει ληστευτεί από τους απανωτούς φόρους της ληστοσυμμορίας που προμοτάρεις και δεν θα πάνε διακοπές στις εκλογές.
Αυτοί θα βάλουν τα καρφιά στο καπάκι του φέρετρου σας.
.
Για τη κυβερνηση Σαμαρα Βενιζελου αναφερεσαι? Γιατι αυτη εβαλε τους απανωτους φορους στους οποιους αναφερεσαι. Και ποια ειναι η μεσαια ταξη? Αυτη που δηλωνουν πανω απο 25.000 το χρονο οπως λεει η Ντορα και ειναι το 10% των φορολογουμενων?
KRAKEN

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KRAKEN »

Πρετεντέρης έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:21
KRAKEN έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:17
Πρετεντέρης έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:13

Η συνεργασία θα ήταν επιθυμητή την περίοδο 2009-12. Κάποιος πολιτικός, όμως, είχε πει ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας είναι το αποκορύφωμα της διαφθοράς και της συναλλαγής.

Με υποθέσεις, όπως η Νοβάρτις, να εκκρεμούν μια συνεργασία ΝΔ- Σύριζα είναι, τώρα τουλάχιστον, αδύνατη. Το Κινάλ, επίσης, δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με τη ΝΔ. Επομένως, μετά από 2-3 εκλογές, θα παρακαλάτε να βγει ο Κυριάκος, για να κυβερνηθεί η χώρα. Άρα, γιατί να ταλαιπωρηθούμε;
Δεν ξέρω τι έχει πει αυτός ο πολιτικός, ξέρω όμως ότι αν συγκυβερνούν πρώτο-δεύτερο-τρίτο κόμμα, το ένα θα ελέγχει τις λοβιτούρες του άλλου.
Επίσης τα επίδοξα κομματόσκυλα δε θα μπορούν να ελπίζουν σε πλήρη πρόσβαση στις διάφορες καρέκλες, συνεπώς θα μειωθούν δραστικά.

Δεν είναι καθόλου αδύνατη, είναι υποχρέωση όλων σας σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία. Την ακυβερνησία τη χρεώνεται το κόμμα/τα κόμματα που δε δέχεται/ονται να συνεργαστεί/ουν για τους μικροκομματικούς του λόγους.
Μα αυτό σου λέω, ότι ο Σύριζα και το Κιναλ ΔΕ θέλουν να συνεργαστούν με τη ΝΔ. Θα τους κάνεις ντα γι' αυτό ή θα ψηφίσεις ΝΔ, για να έχει η χώρα κυβέρνηση με τον Ερντογάν να κάνει τα δικά του;
Όποιο κόμμα αρνηθεί να αναλάβει τις ευθύνες του, χρεώνεται αυτομάτως και την ακυβερνησία. Κάτι που σημαίνει ότι πολύ γρήγορα θα αναγκαστούν να συμμορφωθούν και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ.
Δε νομίζω πάντως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ είναι τόσο κάθετα αρνητικοί όσο λες.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

NewModelArmy έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:15 Προσοχη με τους υπερηλικες ψηφοφορους της ΝΔουλας παιδια γιατι θα επικρατουν υψηλες θερμοκρασιες.
Μην "ανησυχείτε", έχουν αιρκοντίσιον ή κλιματισμό τα αυτοκίνητα σήμερα! :smt077:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Arisvilla έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:32
μίστερ μαξ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 13:23 Ενα μέτριο κομμα οπως ο Συριζα, που καταφερε ομως να βγαλει την ελλάδα απο τα μνημόνια ή
Το καζανι της διαπλοκής (μιζενς, χρηματηστήριο, βατοπεδι, νδ-σοκ με μια λέξη), νεποτισμου (Μητσοτακης, καραμανλής, κεφαλογιαννηδες...η λιστα ατελείωτη), με τελειωμένους ακροδεξιους (αδωνοβοριδες), υπερμαχους των τρομοκρατων (κοτσιφας), που θελουν να πυροβολαμε μεταναστες στα συνορα (πλεύρης)

Χοντρή μερίδα από την μεσαία τάξη έχει ληστευτεί από τους απανωτούς φόρους της ληστοσυμμορίας που προμοτάρεις και δεν θα πάνε διακοπές στις εκλογές.
.
Για τη κυβερνηση Σαμαρα Βενιζελου αναφερεσαι? Γιατι αυτη εβαλε τους απανωτους φορους στους οποιους αναφερεσαι. Και ποια ειναι η μεσαια ταξη? Αυτη που δηλωνουν πανω απο 25.000 το χρονο οπως λεει η Ντορα και ειναι το 10% των φορολογουμενων?
Στους οποίους φόρους του Σαμαρά, ο Σύριζα έβαλε άλλους τόσους, για να έχει υπερπλεόνασμα, που της επιτρέπει να διορίζει Καρανίκες, αλλά που καταστρέφει την ανάπτυξη, ώστε τα παιδιά μας να μη βρουν δουλειές.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Nandros έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:28 Μόνο και μόνο για το υβρεολόγιο θα ανέβω Πειραιά και θα ρίξω μαύρο φούμο στους φασιστοσταλίνες της ληστοσυμμορίας! :g030:
Και όσοι "ανησυχούν" για την υγεία μου, έχει κλιματισμό το τουτού!
.
:smt023 Μην ξεχνάτε. Μην συγχωρείτε. Φορτώστε, ψηφίστε, τελειώστε τους
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Nandros

Arisvilla έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:32

Εικόνα

:g030:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

κάντε ρε οτι σας λέει ο Πρετεντέρης να τελειώνουμε!

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

dna replication έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:39 κάντε ρε οτι σας λέει ο Πρετεντέρης να τελειώνουμε!

Τίποτα για το θέμα έχεις να πεις, γιατί το τρολάρισμά σου είναι 2/10;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Nandros

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:36
Nandros έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:28 Μόνο και μόνο για το υβρεολόγιο θα ανέβω Πειραιά και θα ρίξω μαύρο φούμο στους φασιστοσταλίνες της ληστοσυμμορίας! :g030:
Πραγματικά το σκεφτόμουν αν θα ανέβω, αλλά το να με αποκαλέσει "χουντόγερο" το κομματογλάνι, εμένα που η χούντα μου άνοιξε φάκελο, με πείσμωσε και θα πάω! :g030:
.
Άβαταρ μέλους
vc15

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vc15 »

Nandros έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:33
NewModelArmy έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:15 Προσοχη με τους υπερηλικες ψηφοφορους της ΝΔουλας παιδια γιατι θα επικρατουν υψηλες θερμοκρασιες.
Μην "ανησυχείτε", έχουν αιρκοντίσιον ή κλιματισμό τα αυτοκίνητα σήμερα! :smt077:
.
Και μην ξεχνάτε μετά την ψήφο και μια επίσκεψη από dominos για πιτσουλα :003:
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

KRAKEN έγραψε: 30 Ιουν 2019, 13:57

Η απλή αναλογική θα είναι κάτι το θετικό και ο μόνος τρόπος εξευρωπαϊσμού της χώρας. Θα αναγκαστούν κάπου όλοι οι κομματικοί να βρουν κάποιο σημείο σύγκλισης, κάποιο σχετικά σοβαρό έντιμο πρόσωπο που να τους αντιπροσωπεύει όλους. Δε μου αρέσει καθόλου η τωρινή κατάσταση που οι εκλογές έχουν γίνει τρόπος βολέματος των κομματόσκυλων ενός κόμματος. Άμα κυβερνούν περισσότερα από ένα κόμματα δε θα κάνουν ό,τι θέλουν.

Η ΝΔ κάνει περίεργα παιχνίδια στη Θράκη με τους υποψηφίους που βάζει, συνεπώς δεν την κρίνω υπεύθυνη να πάρει αυτοδυναμία. Αφού βάζει τα ψηφαλάκια πάνω από τα εθνικά συμφέροντα.

Επίσης η ΝΔ έχει βεβαρημένο παρελθόν με χρέη, καραμανλήδες κλπ, το οποίο φυσικά και δεν εγκρίνω γιατί αποτελεί μία εκ των αιτιών διάλυσης της χώρας.
Η συνεργασία θα ήταν επιθυμητή την περίοδο 2009-12. Κάποιος πολιτικός, όμως, είχε πει ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας είναι το αποκορύφωμα της διαφθοράς και της συναλλαγής.

Με υποθέσεις, όπως η Νοβάρτις, να εκκρεμούν μια συνεργασία ΝΔ- Σύριζα είναι, τώρα τουλάχιστον, αδύνατη. Το Κινάλ, επίσης, δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με τη ΝΔ. Επομένως, μετά από 2-3 εκλογές, θα παρακαλάτε να βγει ο Κυριάκος, για να κυβερνηθεί η χώρα. Άρα, γιατί να ταλαιπωρηθούμε;
Δεν ξέρω τι έχει πει αυτός ο πολιτικός, ξέρω όμως ότι αν συγκυβερνούν πρώτο-δεύτερο-τρίτο κόμμα, το ένα θα ελέγχει τις λοβιτούρες του άλλου.
Επίσης τα επίδοξα κομματόσκυλα δε θα μπορούν να ελπίζουν σε πλήρη πρόσβαση στις διάφορες καρέκλες, συνεπώς θα μειωθούν δραστικά.

Δεν είναι καθόλου αδύνατη, είναι υποχρέωση όλων σας σε περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία. Την ακυβερνησία τη χρεώνεται το κόμμα/τα κόμματα που δε δέχεται/ονται να συνεργαστεί/ουν για τους μικροκομματικούς του λόγους.
Μακαρι φιλε μου να γινει ετσι!
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Ψηφιζουμε να φυγουν τα ταγάρια...
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Nandros έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:44
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:36
Πραγματικά το σκεφτόμουν αν θα ανέβω, αλλά το να με αποκαλέσει "χουντόγερο" το κομματογλάνι, εμένα που η χούντα μου άνοιξε φάκελο, με πείσμωσε και θα πάω! :g030:
.
Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που θα πατώσουν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
vc15

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vc15 »

Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:57

Η μεγάλη συνεργασία και εθνική πανστρατιά θα έπρεπε να γίνει τα πρώτα χρόνια της κρίσης ,τότε η πολιτική που μπορούσε να ακολουθηθεί ήταν μια (μνημόνιο) και η συστράτευση θα απαλύνε τα μέτρα. Τώρα όταν ο ένας λέει ότι η χώρα θέλει μείωση φόρων και επενδύσεις και ο άλλος μεγαλύτερο δημόσιο και παραμονή φορολογίας πως θα συνεργαστούν ? Άμα γίνει τέτοια κυβέρνηση ούτε ένα μέτρο δεν θα μπορεί να περασει
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

vc15 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 15:08
Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:57

Η μεγάλη συνεργασία και εθνική πανστρατιά θα έπρεπε να γίνει τα πρώτα χρόνια της κρίσης ,τότε η πολιτική που μπορούσε να ακολουθηθεί ήταν μια (μνημόνιο) και η συστράτευση θα απαλύνε τα μέτρα. Τώρα όταν ο ένας λέει ότι η χώρα θέλει μείωση φόρων και επενδύσεις και ο άλλος μεγαλύτερο δημόσιο και παραμονή φορολογίας πως θα συνεργαστούν ? Άμα γίνει τέτοια κυβέρνηση ούτε ένα μέτρο δεν θα μπορεί να περασει
μπα... τοτε χρειαζονταν οι πρωθυπουργοι που θα θυσιαζαν το κεφαλι τους για να περασουν τα μνημονια.

Τωρα ειναι που χρειαζεται η συνεργασια για να γινει το καινουριο και το δημιουργικο χωρις αναχωματα και ημετερους. Ας αναλαβει ο καθενας εναν τομεα και ας ειναι υπευθυνος για το εργο του. Θυμαμαι το Βασιλη Λεβεντη στα 90ς να μιλαω για τον γερμανικο πολυκομματισμο.

Ας δοκιμασουμε κατι καινουριο ρε αδερφε τωρα που πηραμε ανασα απ τα μνημονια. Πισω στα ιδια θα γυρισουμε;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”