!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φοβος για την ΝΔ 2

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
KRAKEN

Re: Φοβος για τη Νεα Δημοκρατια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από KRAKEN »

Νομίζω ότι πρόκειται για καταφανές τρολονήμα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Τι λες ρε, έχουμε χεστεί πάνω μας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
KRAKEN

Υδράργυρος έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:08 Ο κουλης εχει υποσχεθει παρα πολλα, εχουν καλλιεργηθει υψηλες προσδοκιες, και δεν προκειται να γινει τιποτα. Το διεθνες περιβαλλον ειναι πολυ δυσμενες και μπορει να εχουμε καμια λημαν μπραδερς παλι. Ο κοσμος θα απογοητευτει πολυ γρηγορα και μπορει να επιστρεψει στις πλατειες
Arisvilla έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:29
Υδράργυρος έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:08 Ο κουλης εχει υποσχεθει παρα πολλα, εχουν καλλιεργηθει υψηλες προσδοκιες, και δεν προκειται να γινει τιποτα. Το διεθνες περιβαλλον ειναι πολυ δυσμενες και μπορει να εχουμε καμια λημαν μπραδερς παλι. Ο κοσμος θα απογοητευτει πολυ γρηγορα και μπορει να επιστρεψει στις πλατειες
Ο Κουλης βγαίνει γιατι η ετεροκλητη αντισυριζα συμμαχια ειναι τερμα συσπειρωμενη παραμεριζοντας προς το παρον τις τεραστιες διαφορες που υπαρχουν μεταξυ της. Ετσι βγηκε και ο Συριζα με τους Ανελ το 2015. Ομως εχει υποσχεθει αρκετα για μειωσεις φορων κτλ τα οποια σε ενα περιβαλλον με υψηλα πρωτογενη πλεονασματα πολυ απλα δεν μπορουν να γινουν χωρις να κοπουν δραστικα οι δημοσιες δαπανες. Οποτε νομοτελειακα θα εχει σοβαρα θεματα συνοχης και κινδυνευει να την πατησει οπως ο Γαπ. Γιατι το θα μειωσουμε τους φορους και τα λεφτα θα τα βρουμε απο την αναπτυξη δεν διαφερει και πολυ απο τα λεφτα υπαρχουν του Γαπ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε τα δεκαπλάσια και σε ακόμη πιο δυσμενές περιβάλλον, λόγω μεγαλύτερης εγγύτητας στο 2008.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 13:37
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 30 Ιουν 2019, 10:44
Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 10:36 Φοβαμαι οτι οι μονοι πανω στους οποιους μπορουν να ξεσπασουν οι νεοδημοκρατες ειναι ανθρωπακια σαν εμενα.
Αυτο θα γινει. Θα ειμαι σκληρος απεναντι σου,αλλα θα ειναι και δικαιο. Ετρεξες να στηριξεις Μπακογιαννη, να μην κλαις καθολου απο εδω και περα το προκαλεσες.Εισαι σαν τον αφελη ηρωα ταινιας τρομου,που ανοιξε λογο βλακειας το κουτι και βγηκαν βαμπιρ.
Το μονο κομμα που μπορει να ξορκισει το απολυτο κακο ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ, εστω και σαν δυνατη αντιπολιτευση.
Ποια αντιπολιτευση βρε; Συνελθετε! Αυτοδυναμη ΝΔ θα ειναι καταστροφη. Εγω δεν ειμαι απο αυτους που παθαινουν αμνησια καθε 4 χρονια. Καποιοι εχουν μιλησει για τον μεγαλο συνασπισμο, τη συγκυβερνηση Κουλη-Τσιπρα. Αυτα τα πραγματα μαλλον δεν οδηγουν πουθενα. Η λιγοτερο καταστροφικη λυση για τη χωρα θα ειναι η συνεργασια της ΝΔ με ενα κομμα προοδευτικο που θα της βαζει φρενο στις πραξεις αλαζονειας. Παντου στο δρομο βλεπω αφισες του Κουλη.Ισχυρη παρασταση νικης. Ποση αλαζονεια και καθεστωτισμο θα βγαλουν 4 χρονια; Ας μην ξεχναμε οτι τα μισα κοπροσκυλα του δημοσιου ειναι διορισμενα απο το Μητσοτακη και τον Καραμανλη.Θα διορισουν και τις γατες τους τωρα.
Η νεα κυβερνηση ειναι ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, που ειναι το ιδιο και το αυτο. Αυτοδυναμη ΝΔ δεν υπαρχει, πιο πιθανον να ειναι πρωτος ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια γιατι η Φωφη ειναι εδω.
Ο μονος που ασχοληθηκε με λουμπεν περιθωριακα στοιχεια,εκ γενετης ή λογο κρισης, ηταν ο Αγιος Αλεξης και το πληρωνει, γιατι απο αυτους δεν πηρε τιποτα.
Get over with it, δεν υπαρχει αλλος που θα σε βαλει κατω απο την φτερουγα του, παρακαλα να ειναι πρωτος ή τοσο κοντα στον πρωτο που να μπορει να σε φροντιζει.
Με αγαπη στα λεω, οχι για να σε αγχωσω. Και ο Μπουμπουκος με τον Λοβερδο να επιστρεψουν, θα σου βρω plan b για να την βγαζεις, αλλα να ξες και ρασο θα βαλεις αν χρειαστει, πιθανον και να το σηκωσεις αμα λαχει. Τι να κανουμε, τα επιδοματα και ο σοσιαλισμος για τους πολλους τελειωνουν, μονο για λιγους πλεον. Επιβιωση με καθε μεσον τωρα :-?
Υ.Γ. Αν και κατι μου λεει ρε Δασκαλε, πως εισαι ματσο Δεξιός και θες υπουλα να στρεψεις κεντροαριστερο κοσμο προς τους συνεταιρους
Θα σε αγαπω και θα σε θαυμαζω παντα,γιατι οτι κανεις,το κανεις καλα! Στην ουσια οτι γραφω, στους αλλους απευθυνεται :P
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Υδράργυρος έγραψε: 30 Ιουν 2019, 13:46
Arisvilla έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:29
Ο Κουλης βγαίνει γιατι η ετεροκλητη αντισυριζα συμμαχια ειναι τερμα συσπειρωμενη παραμεριζοντας προς το παρον τις τεραστιες διαφορες που υπαρχουν μεταξυ της. Ετσι βγηκε και ο Συριζα με τους Ανελ το 2015. Ομως εχει υποσχεθει αρκετα για μειωσεις φορων κτλ τα οποια σε ενα περιβαλλον με υψηλα πρωτογενη πλεονασματα πολυ απλα δεν μπορουν να γινουν χωρις να κοπουν δραστικα οι δημοσιες δαπανες. Οποτε νομοτελειακα θα εχει σοβαρα θεματα συνοχης και κινδυνευει να την πατησει οπως ο Γαπ. Γιατι το θα μειωσουμε τους φορους και τα λεφτα θα τα βρουμε απο την αναπτυξη δεν διαφερει και πολυ απο τα λεφτα υπαρχουν του Γαπ.
:goodpost:
Συμφωνω μαζι σου. Πολλα θυμηζουνε γαπ. Απο το +10, το κλιμα αισιοδοξιας, τα λεφτα υπαρχουν, ακομα και το πλανο στο καστελοριζο. ΔΝΤ μυριζει
Δυστυχως δεν αποκλείεται να ερθει το λεγομενο "ΔΝΤ του Συριζα " λογω της καταστροφικής 5ετιας ΣΥΡΙΖΑ
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες επιμένουν ότι στα υπόγεια της Πειραιώς κρύβεται ο Γκοτζίλα που θα εξαπολυθεί από το βράδυ των εκλογών αναζητώντας αίμα και κρέας ζαίων.

Διαδωστε!!!!!!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

argouen έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:17
Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 10:36 Φοβαμαι οτι οι μονοι πανω στους οποιους μπορουν να ξεσπασουν οι νεοδημοκρατες ειναι ανθρωπακια σαν εμενα. Αν αποκλεισουμε οσους δεν μπορουν να αγγιξουν, εμεις μενουμε. :/

Δλδ τί σκέφτεσαι- φαντάζεσαι ότι θα (σου) συμβεί σε περίπτωση αυτοδυναμίας?? :roll:
Οταν ο δημοσιος υπαλληλος, ο διορισμενος απο τον Απεθαντο, μου λεει εγω εχω παιδια (γιατι βολευτηκα ως κομματοσκυλο) και ειμαι ανωτερος απο εσενα που εχεις σκυλια και δε θα μπορεσεις να κανεις οικογενεια, γιατι εμεις τα ΝΔΣΟΚ τα φαγαμε ολα, οταν επιστρεφει στην εξουσια το κομμα που επι Καραμανλη ξεκωλιασε-χρεωκοπησε την Ελλαδα και επι Σαμαρα, με την επιεικεστερη κριτικη, δεν εκανε τιποτα απο αυτα που επρεπε για να παμε μπροστα, οταν βλεπω τον κομματικο στρατο των ημετερων γκαβλωμενους που επιστρεφουν στην εξουσια, τοτε νομιζω οτι πολυ καλα κανω και φοβαμαι για τη ζωη μου και πολυ καλα κανω και ανησυχω στα σοβαρα για την επομενη των εκλογων. Ολοι εσεις που μου κανετε πλακα εχετε τα προβληματα σας λυμενα, οικονομικα και οχι μονο ή μηπως κανω λαθος;
KRAKEN

Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 13:37 Ποση αλαζονεια και καθεστωτισμο θα βγαλουν 4 χρονια;
Όση όλα τα κομματόσκυλα όλων των κομμάτων.
Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 13:37 Ας μην ξεχναμε οτι τα μισα κοπροσκυλα του δημοσιου ειναι διορισμενα απο το Μητσοτακη και τον Καραμανλη.Θα διορισουν και τις γατες τους τωρα.
Ναι, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δε διόρισε κανέναν στο δημόσιο. :lol:
KRAKEN

Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:04
argouen έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:17
Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 10:36 Φοβαμαι οτι οι μονοι πανω στους οποιους μπορουν να ξεσπασουν οι νεοδημοκρατες ειναι ανθρωπακια σαν εμενα. Αν αποκλεισουμε οσους δεν μπορουν να αγγιξουν, εμεις μενουμε. :/

Δλδ τί σκέφτεσαι- φαντάζεσαι ότι θα (σου) συμβεί σε περίπτωση αυτοδυναμίας?? :roll:
Οταν ο δημοσιος υπαλληλος, ο διορισμενος απο τον Απεθαντο, μου λεει εγω εχω παιδια (γιατι βολευτηκα ως κομματοσκυλο) και ειμαι ανωτερος απο εσενα που εχεις σκυλια και δε θα μπορεσεις να κανεις οικογενεια, γιατι εμεις τα ΝΔΣΟΚ τα φαγαμε ολα, οταν επιστρεφει στην εξουσια το κομμα που επι Καραμανλη ξεκωλιασε-χρεωκοπησε την Ελλαδα και επι Σαμαρα, με την επιεικεστερη κριτικη, δεν εκανε τιποτα απο αυτα που επρεπε για να παμε μπροστα, οταν βλεπω τον κομματικο στρατο των ημετερων γκαβλωμενους που επιστρεφουν στην εξουσια, τοτε νομιζω οτι πολυ καλα κανω και φοβαμαι για τη ζωη μου και πολυ καλα κανω και ανησυχω στα σοβαρα για την επομενη των εκλογων. Ολοι εσεις που μου κανετε πλακα εχετε τα προβληματα σας λυμενα, οικονομικα και οχι μονο ή μηπως κανω λαθος;
Το κατεξοχήν κόμμα των διορισμών στο δημόσιο ήταν το ΠΑΣΟΚ που έχει μετεξελιχθεί σε ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος ομολογουμένως τήρησε άριστα την παράδοση).
Η ΝΔ ήταν πιο μετριοπαθής σε αυτό το κομμάτι, με εξαίρεση την καταστροφική περίοδο Καραμανλή.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 07:12 Εχω αγχος. Νιωθω φοβο για οσα ρεβανσιστικα θα κανει η ΝΔ μετα την εκλογη της, ειδικα αν ειναι αυτοδυναμη. Διαισθανομαι οτι παλι εγω θα φαω το ξυλο. Αυτοι θελουν καποιον να τιμωρησουν. Θελουν σε καποιον να κυριαρχησουν. Καποιοι θα γινουν εξιλαστηρια θυματα και αυτοι δεν μπορουν να ειναι ουτε πολλοι, ουτε ισχυροι. Παντα ο αδυναμος την πληρωνει. Η συνεργασια με ενα κομμα που θα τους βαζει φρενο ειναι απαραιτητο αναχωμα για να γλιτωσουμε απο τη δεξια.
Ποιος ρεβανσισμός βρε;
Αυτοί δεν έχουν μάτια παρά μόνο για φαΐ και βόλεμα.
Τους περνάς απαρατήρητος. Τελείως όμως.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Μην το κουράζεις παραπάνω.

Ακριβώς γι' αυτά που αναφέρεις, σε συμφέρει να ψηφίσεις σύριζα. :)

Οπότε, καν' το και σταμάτα να μουρμουρίζεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Η κα Περιστέρα είπε "έχουμε την κυβέρνηση αλλά δεν έχουμε την εξουσία".
Πολύ σοφό απόφθεγμα, εφάμιλλο του πχόρουμ.gr.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Otto Weininger έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:57 Πόσοι κρυφοζαιοι θα εμφανιστούν ακόμα δω μέσα;
Εγω τα εχωνα και στον συριζα. Εσεις οι φαρμακοποιοι και με τα 2 κομματα βολεμενοι ειστε. Κανεις δεν πειραζει τις συντεχνιες.

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:11

Δεν ψηφιζω συριζοκ αγαπη μου. Ψηφισε εσυ νδσοκ, κακο δε θα παθεις ετσι ή αλλιως.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Αυτα φοβομαστε
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ορέστης 35 έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:20
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 14:11

Δεν ψηφιζω συριζοκ αγαπη μου. Ψηφισε εσυ νδσοκ, κακο δε θα παθεις ετσι ή αλλιως.
Κακώς καρδγιά μου.
Πρέπει να αντιληφθείς ότι είναι το μόνο κόμμα που σε εκφράζει και να πάρεις στα χέρια σου τη ζωή σου.

Εικόνα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”