!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρεάλ Μαδρίτης
Re: Ρεάλ Μαδρίτης
Ναμ, ευχαριστούμε για την αναμετάδοση! Έχεις φλογερό ταμπεραμέντο ρε μαν! 
- Alexander the Great
Σε αρκετά καλή κατάσταση η ομάδα λίγο πριν τον τελικό. Μέχρι και το ουαλικό σαπάκι έχει αναστηθεί, ακόμα και ο Μαγιοράλ διάολε.
Καλή μπαλίτσα και σήμερα στην πρόβα τζενεράλε.
Καλή μπαλίτσα και σήμερα στην πρόβα τζενεράλε.
Πόσο σίγουρο ήταν ότι θα χαλαρώσουν μετά το 0-2;;; 500%.
Τέσπα, το ματς ήταν αδιάφορο. Πάμε να κεράσουμε τη Λίβερπουλ τώρα, μόνο αυτό έχει σημασία.
Τέσπα, το ματς ήταν αδιάφορο. Πάμε να κεράσουμε τη Λίβερπουλ τώρα, μόνο αυτό έχει σημασία.
-
Συριζαίος
Είσαι Ισπανός;Namrail έγραψε: 19 Μάιος 2018, 23:38 Πόσο σίγουρο ήταν ότι θα χαλαρώσουν μετά το 0-2;;; 500%.
Είμαι κάποιος, που έχει ίσαμε 1000 φορές περισσότερη σχέση με τη Ρεάλ απ' ότι θα έχει ποτέ ο μέσος ελλ οπαδός με την ομάδα που υποστηρίζει. Περνάω το τεστ γιατρέ μου;
-
Συριζαίος
Είσαι Ισπανός λέμε;Namrail έγραψε: 19 Μάιος 2018, 23:43 Είμαι κάποιος, που έχει ίσαμε 1000 φορές περισσότερη σχέση με τη Ρεάλ απ' ότι θα έχει ποτέ ο μέσος ελλ οπαδός με την ομάδα που υποστηρίζει. Περνάω το τεστ γιατρέ μου;
- MiGiSukhoI
Namrail ελπίζω να μην πας στο φασιστοΚίεβο...
Έχει κλάμα...
Να το θυμάσαι.
Έχει κλάμα...
Να το θυμάσαι.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Όλη τη Ρεάλ πήρε ο άλλος για το Μουντιάλ. Μέχρι και τους Νάτσο και Βάσκεζ.
Τι να κάνει; Εμπιστεύεται το μέταλλο του πρωταθλητή Ευρώπης.
ο μορατα όμως διακοπές στη μυκονοNamrail έγραψε: 21 Μάιος 2018, 21:04 Όλη τη Ρεάλ πήρε ο άλλος για το Μουντιάλ. Μέχρι και τους Νάτσο και Βάσκεζ.
ασπας-ροντριγκο μορενο

Ο Μοράτα έφυγε μακριά γιατί δεν άντεχε τον παραγκωνισμό. Τώρα δεν τον χάλασε που θα πάνε μουντιάλ ο βάσκεζ και ο νάτσο και εκείνος θα είναι στη μύκονο, πηγαίνοντας τοίχο τοίχο!
καποτε οταν σου λεγα ότι είναι κουραδα έλεγες έπρεπε να μείνει αντί για μπενζεμαNamrail έγραψε: 21 Μάιος 2018, 22:54 Ο Μοράτα έφυγε μακριά γιατί δεν άντεχε τον παραγκωνισμό. Τώρα δεν τον χάλασε που θα πάνε μουντιάλ ο βάσκεζ και ο νάτσο και εκείνος θα είναι στη μύκονο, πηγαίνοντας τοίχο τοίχο!
απντον ζιρου τρώει πάγκο πλέον
Ρε μλκ, από τον Μπενζεμά είναι καλύτερος και ο Λάζαρος. Ποιος λάζαρος; Ακόμα και ο Πρίγιοβιτς είναι καλύτερος.
ο μπενζεμα ήταν στα καλά του τότε και γρινιαζες γιατί η κουραδα κάρφωνε κάτι ιντερουλες και μπολονιεςNamrail έγραψε: 21 Μάιος 2018, 23:02 Ρε μλκ, από τον Μπενζεμά είναι καλύτερος και ο Λάζαρος. Ποιος λάζαρος; Ακόμα και ο Πρίγιοβιτς είναι καλύτερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 554 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi