Αν θες να έχεις μία επαφή με την πεζή πραγματικότητα, κάνε μου μήνυση μπέμπη.DIOMEDESGR έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:30
Εσείς πάλι όταν ξεπεζέψετε από το Ακροδεξιό συννεφάκι που έχετε καβαλήσει, και προσγειωθείτε στην πεζή πραγματικότητα που ούτε φαντάζεστε,έ έλα να τα ξανασυζητήσουμε.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξακριβωση στοιχειων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εξακριβωση στοιχειων
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Δηλαδή, τι να μηνύσω?ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:33
Αν θες να έχεις μία επαφή με την πεζή πραγματικότητα, κάνε μου μήνυση μπέμπη.![]()
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Εμένα, για προσβολή των θεσμών.DIOMEDESGR έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:34Δηλαδή τι να μηνύσω?ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:33
Αν θες να έχεις μία επαφή με την πεζή πραγματικότητα, κάνε μου μήνυση μπέμπη.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
1976, πήγα σε αστυνομικό τμήμα γιά βεβαίωση του γνήσιου τής υπογραφής. Εκεί είχαν μαζέψει κάποιον γιά εξακρίβωση στοιχείων. Τον ρωτά ο αξιωματικός υπηρεσίας: Μήτσο δεν σε φωνάζουν εσένα; Και απαντάει ο ύποπτος: Που, στα Πετράλωνα;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- DIOMEDESGR
- DIOMEDESGR
Leporello έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:36 1976, πήγα σε αστυνομικό τμήμα γιά βεβαίωση του γνήσιου τής υπογραφής. Εκεί είχαν μαζέψει κάποιον γιά εξακρίβωση στοιχείων. Τον ρωτά ο αξιωματικός υπηρεσίας: Μήτσο δεν σε φωνάζουν εσένα; Και απαντάει ο ύποπτος: Που, στα Πετράλωνα;
Έλα καλό μου, ξέρεις καλά ότι τα θέματα ανωνυμίας, είναι πισοφκέικ όταν αφορούν σε θέματα ηλεκτρονικών εγκλημάτων.
Αν θεωρείς ότι παραβαίνω το νόμο και εκφράζω μισαλλοδοξία ή αμφισβήτηση των ενεργειών του υπουργείου προστασίας του πολίτη, ο δρόμος είναι ανοικτός.
Χρησιμοποίησε το τζιντιπιάρ όπως κρίνεις, το ίδιο θα κάνω κι εγώ.
Είναι πολύ απλά τα πράγματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- DIOMEDESGR
Καταρχήν ΑΝ υπάρχει κάποιος που παραβιάζει τους κανόνες του phorum (για την δημοσίευση Δημόσιου εγγράφου δεν με αφορά είναι δουλειά του Εισαγγελέα), αυτός είναι ο akirav. Εσύ τι σχέση έχεις με τον akirav? Μήπως είναι δεύτερό σου avatar? Δεύτερος λογαριασμός?ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:46 Έλα καλό μου, ξέρεις καλά ότι τα θέματα ανωνυμίας, είναι πισοφκέικ όταν αφορούν σε θέματα ηλεκτρονικών εγκλημάτων.
Αν θεωρείς ότι παραβαίνω το νόμο και εκφράζω μισαλλοδοξία ή αμφισβήτηση των ενεργειών του υπουργείου προστασίας του πολίτη, ο δρόμος είναι ανοικτός.
Είναι πολύ απλά τα πράγματα.![]()
Γενικά τα τελευταία σου σχόλια δεν συνάδουν με λογικό ειρμό, θύμωσες και συμπεριφέρεσαι έτσι?
τραβα ποσταρε κατι "επιστημονικο"DIOMEDESGR έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:04 Ποιός ο λόγος φίλε akirav να ποστάρεις ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ έγγραφα της ΕΛΑΣ στο phorum?
Δεν το ξέρεις ότι αυτό μπορεί να έχει ποινικές κυρώσεις για τους moderators?
γιατι με τα νομικα δεν εχεις ιδεα.
Κυκλοφορει απο γνωστο πολιτικο
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- DIOMEDESGR
ΟΚ!akirav έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:02 τραβα ποσταρε κατι "επιστημονικο"
γιατι με τα νομικα δεν εχεις ιδεα.
Κυκλοφορει απο γνωστο πολιτικο
Στην τρυπα σου τωρα κα τσιριζεις για ραγιαδες,
οταν το να χρησιμοποιεις νομικιστικες μαλακιες ειναι η επιτομη του ραγιαδισμου
- DIOMEDESGR
Αυτήν την χαζομάρα που έγραψες μπορείς να την αναπτύξεις? Είναι οι "νομικίστικες μαλακίες" επιτομή του Ραγιαδισμού?akirav έγραψε: 30 Ιουν 2019, 12:07 Στην τρυπα σου τωρα κα τσιριζεις για ραγιαδες,
Αν τραβήξω δηλαδή το δίκαννο και δώσω λύση σε μια διαφωνία τότε πράττω "λεβέντικα" και "ραγιαδίστικα" αν ακολουθήσω την Νομική οδό?
Έλα μουνί στον τόπο σου!
μαλακα μου
εισαι επενδυση για το φορουμ
Τα σχόλια μου έχουν πάντα λογικό ειρμό. Για την ακρίβεια, ξέρω τι ενέχει κίνδυνο μήνυσης και τι όχι.DIOMEDESGR έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:55Καταρχήν ΑΝ υπάρχει κάποιος που παραβιάζει τους κανόνες του phorum (για την δημοσίευση Δημόσιου εγγράφου δεν με αφορά είναι δουλειά του Εισαγγελέα), αυτός είναι ο akirav. Εσύ τι σχέση έχεις με τον akirav? Μήπως είναι δεύτερό σου avatar? Δεύτερος λογαριασμός?ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:46 Έλα καλό μου, ξέρεις καλά ότι τα θέματα ανωνυμίας, είναι πισοφκέικ όταν αφορούν σε θέματα ηλεκτρονικών εγκλημάτων.
Είναι πολύ απλά τα πράγματα.![]()
Γενικά τα τελευταία σου σχόλια δεν συνάδουν με λογικό ειρμό, θύμωσες και συμπεριφέρεσαι έτσι?
![]()
Εσείς ζείτε στον κόσμο σας.
Τα δικά σου σχόλια για τον akirav και τις υποθέσεις που επιχειρείς, είναι όντως μια παιδιάστικη συνηθισμένη αντίδραση (πλήρως συνηθισμένη και σε ενήλικες ομολογώ) που απλώς στοιχειοθετεί τον προσδιορισμό "μπέμπη" που σου έχω αποδώσει.
Μάζεψε λοιπόν τα γκατζετοκουβαδάκια σου και άντε να παίξεις σε άλλη παραλία. Κακομαθημένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν κρίνω από τον αριθμό πρωτοκόλου, μάλλον δεν είναι διαβαθμισμένο...DIOMEDESGR έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:04 Ποιός ο λόγος φίλε akirav να ποστάρεις ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ έγγραφα της ΕΛΑΣ στο phorum?
Δεν το ξέρεις ότι αυτό μπορεί να έχει ποινικές κυρώσεις για τους moderators?
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium