!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τιμωρία - Εφιάλτης

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Τιμωρία - Εφιάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

bluerose έγραψε: 17 Σεπ 2018, 15:11

Σουβλίτσα: Να της απαγορευτεί μια μέρα να σκέφτεται (το αξίζει - αποτοξίνωση)
Αμην! Αυτό δεν είναι τιμωρία, ο Παράδεισος είναι τα σκληρά όμως δεν κόβονται τα ρημάδια!

@ Ίφιδα: κάπως έτσι πρέπει να μοιάζω όταν σεληνιάζομαι, τις υπόλοιπες ημέρες προσπαθώ να είμαι ΧΟ

Θα ήθελα πολύ να σκεφτώ τιμωρίες για συμφορουμίτες αλλά είμαι εκζοστεντ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Σουβλίτσα έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:02
bluerose έγραψε: 17 Σεπ 2018, 15:11

Σουβλίτσα: Να της απαγορευτεί μια μέρα να σκέφτεται (το αξίζει - αποτοξίνωση)
Αμην! Αυτό δεν είναι τιμωρία, ο Παράδεισος είναι τα σκληρά όμως δεν κόβονται τα ρημάδια!

Ωραίο το αμέριμνο
Απλά δε σκεφτεσε
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Δεν το 'χω ρε Μπλού μου, κλαψ
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

bluerose έγραψε: 18 Σεπ 2018, 23:09
Απλά δε σκεφτεσε
Δε παίζει αυτό.

Σουβλίτσα σε νιώθω
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Λυπάμαι που με νοιώθεις, έχεις και την δική μου συμπαράσταση στο δράμα :P
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Yochanan έγραψε: 18 Σεπ 2018, 09:58
Juno έγραψε: 17 Σεπ 2018, 10:43 Τέτοια θέματα τα έχει λύσει όχι μόνον η οικογένειά μου, αλλά και τα δύο σόγια (από μπαμπά και από μαμά).
Μας έλεγαν από μικρά και οι γονείς μας και οι θείοι στα ξαδέλφια, πως αν φέρουμε κουμούνι γαμπρό (ή νύφη οι άρρενες) θα μας πετάξουν από το σπίτι και θα φύγουμε μόνον με τα ρούχα που φοράμε.
Μια φορά στο Γυμνάσιο είχα πει για πλάκα στον πατέρα μου, τι θα γίνει αν μου αρέσει αριστερός και μου είπε, θα φύγεις όπως είσαι και κοίτα όταν μου το πεις, αυτά που θα φοράς να τα έχεις πληρώσει εσύ.
Moυ είχε συμβεί - σε αυτή περίπου την ηλικία - τέτοιο ακριβώς σκηνικό στην πραγματικότητα. Οι δικοί μου ούτε που να ακούσουν για Αριστερά κλπ. Με τίποτα...Μου είπανε: "Μα καλά, τον Μήτσο, αυτόν τον παλικουμουνιστή;;;" και τέλειωσε εκει το πραμα. :a040:
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Nero έγραψε: 18 Σεπ 2018, 09:16
Juno έγραψε: 17 Σεπ 2018, 10:43
Deja έγραψε: 16 Σεπ 2018, 07:37 Juno να κάνει γαμπρό η νύφη Αφγανο μετανάστη από τη Μόρια
Τέτοια θέματα τα έχει λύσει όχι μόνον η οικογένειά μου, αλλά και τα δύο σόγια (από μπαμπά και από μαμά).
Μας έλεγαν από μικρά και οι γονείς μας και οι θείοι στα ξαδέλφια, πως αν φέρουμε κουμούνι γαμπρό (ή νύφη οι άρρενες) θα μας πετάξουν από το σπίτι και θα φύγουμε μόνον με τα ρούχα που φοράμε.
Μια φορά στο Γυμνάσιο είχα πει για πλάκα στον πατέρα μου, τι θα γίνει αν μου αρέσει αριστερός και μου είπε, θα φύγεις όπως είσαι και κοίτα όταν μου το πεις, αυτά που θα φοράς να τα έχεις πληρώσει εσύ.
Καλή τακτική γιατί είναι γεγονός πως ο καθηγητής-κουμούνι είναι σχεδόν πάντα ο πιο συμπαθής, κάνει χαβαλέ με τα παιδιά, τα αφήνει χύμα και κάπως έτσι παρασύρονται από μικρά και μετά άντε να τα μαζέψεις.
Το χειρότερο που μας έχει συμβεί είναι ξάδελφος υβρίδιο κεντρώος-φιλελέ.
Και καναδυό ψήφισαν ΠΑΣΟΚ σε κάτι εκλογές γιατί είχαν θυμώσει με κάτι, δεν ξέρω τι ακριβώς, αλλά δεν το ξανακαναν.
Μέχρι εκει, δεν έχει πιο πέρα.

Ε, κάτι ανάλογο και με τους λαθρομεταναστες, Déjà (γραφ'το σωστά τρομάρα σου).
θύμα καταπιεστικών γονέων λοιπόν με υποψία ενδοοικογενειακής βίας. Τώρα εξηγούνται πολλά
Όχι, μια χαρά, σε τέτοια θέματα ποτέ δεν τους πήγα κόντρα γιατί συμφωνούσα 1000% μαζί τους.
Σε κάτι άλλα (πενθήμερη, κάπνισμα, τι είναι αυτό που φοράς;) έπεσαν άγριοι καυγάδες, αλλά όχι ξύλο.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Juno- να έχουμε λαϊκή κυριαρχία και ότι αυτό συνεπάγεται για την ατομική ιδιοκτησία και τα μέσα παραγωγής :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Naida έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:01 Juno- να έχουμε λαϊκή κυριαρχία και ότι αυτό συνεπάγεται για την ατομική ιδιοκτησία και τα μέσα παραγωγής :lol:
Εικόνα

:giggle: :giggle: :giggle:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Juno έγραψε: 17 Σεπ 2018, 10:43
Deja έγραψε: 16 Σεπ 2018, 07:37 Juno να κάνει γαμπρό η νύφη Αφγανο μετανάστη από τη Μόρια
Τέτοια θέματα τα έχει λύσει όχι μόνον η οικογένειά μου, αλλά και τα δύο σόγια (από μπαμπά και από μαμά).
Καλή τακτική γιατί είναι γεγονός πως ο καθηγητής-κουμούνι είναι σχεδόν πάντα ο πιο συμπαθής, κάνει χαβαλέ με τα παιδιά, τα αφήνει χύμα και κάπως έτσι παρασύρονται από μικρά και μετά άντε να τα μαζέψεις.
Το χειρότερο που μας έχει συμβεί είναι ξάδελφος υβρίδιο κεντρώος-φιλελέ.
Και καναδυό ψήφισαν ΠΑΣΟΚ σε κάτι εκλογές γιατί είχαν θυμώσει με κάτι, δεν ξέρω τι ακριβώς, αλλά δεν το ξανακαναν.
Μέχρι εκει, δεν έχει πιο πέρα.

Ε, κάτι ανάλογο και με τους λαθρομεταναστες, Déjà (γραφ'το σωστά τρομάρα σου).
.
Γιαυτό πρέπρι νά υπάρξει μιά έρευνα άν η ψήφος...είναι ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ.....

Η καί ένα νήμα γιά τούς γονείς τού καθενός κσί τί ψήφίζουν--ανε.....

Νά δούμε αν είναι ελευθερη επιλογή ή κληρονομική ΑΡΡΩΣΤΙΑ......

. :a108:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Σεπ 2018, 04:53 Ηρακλειτος:Να μην ειναι συντονιστης
Να ανακυρηχθει ο νομος Ηλειας σαν προτυπος νομος τξς χωρας και να υποχρεωθει να δουλευει στην Αμαλιαδα. :003:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Juno έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:43
Naida έγραψε: 19 Σεπ 2018, 18:01 Juno- να έχουμε λαϊκή κυριαρχία και ότι αυτό συνεπάγεται για την ατομική ιδιοκτησία και τα μέσα παραγωγής :lol:
Εικόνα

:giggle: :giggle: :giggle:
:+1: :smt023
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”