Οι γονείς του Βορίδη ακροδεξιοί. Μλκ μου τι άλλο θα διαβασουμεNaida έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:34Δηλαδή δεν σας ενοχλεί κάποιος που ποτίστηκε με δηλητήριο από τους γονείς του,ακολούθησε ακροδεξιά πολιτική διαδρομή και τον κάνετε βουλευτή, υπουργό κτλ σας ενοχλεί μια μαλακία που έγραψαν μια ομάδα ανηλίκων; Αυτό μου λες;Πρετεντέρης έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:25Ε, αφού ο Βορίδης το έπαιζε Βίκινγκ πριν 30 χρόνια, μπορεί το κάθε τσογλάνι να γράφει ό,τι θέλει και οι γονείς τους να τα ποτίζουν δηλητήριο, αυτό μας λες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι
Re: Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ο Ανδρεας ειναι αβαταρ,μετενσαρκωνεται αεναα.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Εμείς να δεις τι διαβάζουμε εδώ μέσα.Ερμής έγραψε: 29 Ιουν 2019, 16:46Οι γονείς του Βορίδη ακροδεξιοί. Μλκ μου τι άλλο θα διαβασουμεNaida έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:34Δηλαδή δεν σας ενοχλεί κάποιος που ποτίστηκε με δηλητήριο από τους γονείς του,ακολούθησε ακροδεξιά πολιτική διαδρομή και τον κάνετε βουλευτή, υπουργό κτλ σας ενοχλεί μια μαλακία που έγραψαν μια ομάδα ανηλίκων; Αυτό μου λες;Πρετεντέρης έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:25
Ε, αφού ο Βορίδης το έπαιζε Βίκινγκ πριν 30 χρόνια, μπορεί το κάθε τσογλάνι να γράφει ό,τι θέλει και οι γονείς τους να τα ποτίζουν δηλητήριο, αυτό μας λες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και πως να κατάντησε ο Βορίδης ακροδεξιός; Να μου πεις κιόλας σιγά την απόσταση ΝΔ - φασιστοειδή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν έχω κάποια διάθεση υποστήριξης των Ελλήνων, μην τρελλαθούμε.Nero έγραψε: 29 Ιουν 2019, 16:21παρεξήγησες και δεν καταλαβαίνω πως αφού το διευκρίνισα. Εγω όταν έγραφα τα παραπάνω με τα οποία συμφωνεί ο φος, δεν έβαλα πουθενά θετικό ή αρνητικό πρόσημο και αν πας πίσω και ξαναδιαβάσεις θα το δεις. Ούτε πιστεύω όπως είπα ότι 'αυτοί είναι οι Έλληνες και δεν αλλάζουν'. Φυσικά και υπάρχει περιθώριο αλλαγής αν και αποδεδειγμένα είναι κοινωνία που αντανακλαστικά έχει το πω μια στάση άμυνας προς νέες εμπειρίες. Παρόλα αυτά σιγά σιγά και αθόρυβα επέρχονται αλλαγές όπως παντού. Πχ, τις τελυταίες δεκαετίες έχουμε καταφέρει, αυτός ο κατάφωρος φατριασμός να περιορίζεται στον διάλογο. Δεν βγαίνουν τόσο συχνά μαχαίρια όπως βγαίνανε για ψύλλου πήδημα παλιά...με τις όποιες εξαιρέσεις εδώ κι εκεί. Οι αλλαγές εξάλλου δεν είναι ποτέ κεραυνοβόλεςΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιουν 2019, 16:10Η αλήθεια είναι ότι σ' αυτά τα θέματα υπάρχει πληθώρα διασαφηνίσεων και προκύπτουν νέοι όροι για την ελληνική* πραγματικότητα.Nero έγραψε: 29 Ιουν 2019, 16:04
η αλήθεια είναι ψιλοκαύλωσα με το πόσες φορές επιβεβαιώθηκα απο τα γεγονότα σε ετούτο το νήμα μόνο
Οστόσο πρέπει να διευκρινίσω, δεν είμαι απαισιόδοξος σε ντετερμινιστικό βαθμό ούτε πιστεύω πιστεύω σε καμιά ανθρώπινη φύση ή ελληνική φύση
ή κάτι τέτοιο. Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει θεωρητικά αλλά χρειάζεται προσπάθεια και κυρίως πολύ χρόνο...και δε βλέπω φως στο τούνελ
*Μην το πάρετε ως προσβολή, έτσι;
Ως κρατικό όρο το αναφέρω, δεν σας έβρισα.![]()
![]()
επίσης δεν αποστασιοποιώ τον εαυτό μου τόσο πολύ όσο υπονοείς, παρά μόνο σε ένα βαθμό ώστε να μπορώ να δω τα πράγματα σφαιρικά.(αι όχι λόγω καμιά ξεχωριστής ικανότητας, κυρίως επειδή απλά με ενδιαφέρει να το κάνω) δεν βγάζω όμως τον εαυτό μου απ'έξω όταν λέω ότι όλοι είμαστε προϊόντα του περιβάλλοντός μας
Και τους αριστερούς Έλληνες τους θεωρώ. Οπότε ναι, σαφώς ως είδος, φυλή, ράτσα, νοοτροπία, πολιτισμική αντίληψη (πρόσθεσε και αφαίρεσε ό,τι θες) σαφώς και δεν μετράμε πλέον ως κάτι ιδιαίτερο.
Οπότε, το οτιδήποτε άλλο το αντιμετωπίζω με φιλελληνικό τουριστικό πνεύμα και τίποτα περισσότερο.
Δεν νομίζω πλέον ότι αξίζει τον κόπο για κάτι περισσότερο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μηδενική.Ο ένας είναι ο οδηγός του κ. Τραγάκη.Naida έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:08
Και πως να κατάντησε ο Βορίδης ακροδεξιός; Να μου πεις κιόλας σιγά την απόσταση ΝΔ - φασιστοειδή.

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Ο 15χρονος που θα παρει ενα σπρει για να παει να γραψει στο μνηνειο των νεκρων της θυρας 7 δεν ειναι το ιδιο πραγμα με τον 15χρονο που θα φωναξει γαμιεται ο θρυνος κι ο πειραιας.pal έγραψε: 29 Ιουν 2019, 16:00Δηλαδή, ένας 15χρονος μπετόστοκος χουλιγκάνος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας (εντελώς τυχαία θα πω τον ΟΣΦΠ), έγινε έτσι επειδή ο μπαμπάς του έτυχε να υποστηρίζει κι αυτός αυτή την ομάδα και διδάσκει το μίσος κι όλα αυτά?under έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:42 Προφανως και καποιος που μεγαλωνει σε περιβαλλον μισους και ηδη συμπεριφερεται ετσι ειναι ενας εν δυναμει επικινδυνος ανθρωπος.
Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη προσπαθεια να το αντιληφθει κανεις αυτο.
Ειναι κατι παραπανω και για να φτασει σε αυτο το σημειο προφανως εχει ευθυνες ο μπαμπας του.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μην το λες, δεν φταίει πάντα ο κακόμοιρος πατήρ ούτε η άμοιρη η μάνα. Κάπου πήγαν, κάποιον είδαν και κάτι τους είπε για την αντιαυταρχική εκπαίδευση, τους φάνηκε πολύ τρέντυ, την έκαναν (στο περίπου) και τώρα πληρώνουν τα σπασμένα. Μεταφορικώς. Όταν αρχίσουν να τα πληρώνουν κυριολεκτικώς, το πράγμα θα έρθει στα ίσα του πολύ πιο γρήγορα.under έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:18 Ειναι κατι παραπανω και για να φτασει σε αυτο το σημειο προφανως εχει ευθυνες ο μπαμπας του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ακόμα έξω είναι τα μαλακισμένα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τα καταδίκασαν σε εξορία στην Μακρόνησο. Όχι τώρα όμως. Μόλις βγει ο Κουλαρος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Μαυροβασίλης
δε διακρίνω τον προσήκοντα σεβασμό στα αγωνιστικά ένσημα του αντιστασιακού κ. Μαυρουδή
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Το ίδιο είναι. Απλά έτυχε να βρεθούν σε διαφορετικές παρέες. Πρέπει να τα βλέπουμε τα πράγματα σε ρεαλιστική βάση.under έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:18Ο 15χρονος που θα παρει ενα σπρει για να παει να γραψει στο μνηνειο των νεκρων της θυρας 7 δεν ειναι το ιδιο πραγμα με τον 15χρονο που θα φωναξει γαμιεται ο θρυνος κι ο πειραιας.pal έγραψε: 29 Ιουν 2019, 16:00Δηλαδή, ένας 15χρονος μπετόστοκος χουλιγκάνος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας (εντελώς τυχαία θα πω τον ΟΣΦΠ), έγινε έτσι επειδή ο μπαμπάς του έτυχε να υποστηρίζει κι αυτός αυτή την ομάδα και διδάσκει το μίσος κι όλα αυτά?under έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:42 Προφανως και καποιος που μεγαλωνει σε περιβαλλον μισους και ηδη συμπεριφερεται ετσι ειναι ενας εν δυναμει επικινδυνος ανθρωπος.
Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη προσπαθεια να το αντιληφθει κανεις αυτο.
Ειναι κατι παραπανω και για να φτασει σε αυτο το σημειο προφανως εχει ευθυνες ο μπαμπας του.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Κανονικά θα έπρεπε να τους δώσει μετάλλιο ή κάποιο τιμητικό τίτλο για την προσφορά τους στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματος.Naida έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:35Τα καταδίκασαν σε εξορία στην Μακρόνησο. Όχι τώρα όμως. Μόλις βγει ο Κουλαρος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-