Από πού να βγούνε ακριβώς οι στρέητ; Είναι κλεισμένοι κάπου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Homophobic Pride
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Homophobic Pride
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
γιατι οι γκέη είναι κλεισμένοι; πάνε γκάζι ένα σαββατόβραδο
Και gay friendly.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Δεν μπορώ να μπουτάρω λουμπούντου φορ αρμ σε ένα πάη 2 που με δώσανε, το ράσμπιαν τρέχει κανονικά αλλά εγώ θέλω λουμπούντου, γιατί ρε πούστη μου, γιατί;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ντέμπιαν;sys3x έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:10Δεν μπορώ να μπουτάρω λουμπούντου φορ αρμ σε ένα πάη 2 που με δώσανε, το ράσμπιαν τρέχει κανονικά αλλά εγώ θέλω λουμπούντου, γιατί ρε πούστη μου, γιατί;
![]()
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Το ράσμπιαν ναι σε ντέμπιαν βασίζεται, το λουμπούντου σε εχμ ουμπούντου, απλά με φαίνεται ότι το λουμπούντου θα είναι λίιιιιγο πιο ελαφρύ, δεν έχει σημασία, θέλω λουμπούντου, ειδικά τώρα που δεν μπουτάρει με την μια.
.
.
γκουντ λακ γουιθ δατsys3x έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:19Το ράσμπιαν ναι σε ντέμπιαν βασίζεται, το λουμπούντου σε εχμ ουμπούντου, απλά με φαίνεται ότι το λουμπούντου θα είναι λίιιιιγο πιο ελαφρύ, δεν έχει σημασία, θέλω λουμπούντου, ειδικά τώρα που δεν μπουτάρει με την μια.
![]()
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Στο παλιό είχα βρει και παραθέσει 3 διαφορετικές μελέτες, που έλεγαν ότι οι σκληροί και φανατικοί αντι-homo, ίσως να είναι οι ίδιοι homo, που απλά αρνούνται να το αποδεχτούν. Είχε γίνει ο κακός χαμός τότε!Λεγεών έγραψε: 29 Ιουν 2019, 16:03Οι ομοφυλόφιλοι καλώς έχουν την ανάγκη να κάνουν πράιντ, από τη στιγμή που είναι μειονότητα και δεν αισθάνονται πως αντιπροσωπεύονται ξεκάθαρα.pal έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:57 Ε, τώρα, επειδή νιώθουν οι gay την ανάγκη να κάνουνε πράιντ (που μου φαίνεται χαζό), πρέπει να κάνουν και οι στρέητ? Κι αυτό χαζό μου φαίνεται.
Οι στρέητ έχουν τέτοιο ζήτημα ή απλά είναι ομοφοβικοί;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Νομίζω ότι φταίει που δεν πέρασα το ίματζ κατευθείαν από το καρντ ρήντερ (για κάποιο λόγο δεν την έβλεπε την εσντί κατευθείαν, τώρα την βλέπει) και χρησιμοποίησα ένα γιουσεμπί ανταπτοράκι, θα σε πω σε λίγο.
.
.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
τέτοιο νήμα σκεφτόμουνα να ανοίξω εγώ πριν λίγες μέρες και έψαχνα επιστημονικές πηγές.Nandros έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:25Στο παλιό είχα βρει και παραθέσει 3 διαφορετικές μελέτες, που έλεγαν ότι οι σκληροί και φανατικοί αντι-homo, ίσως να είναι οι ίδιοι homo, που απλά αρνούνται να το αποδεχτούν. Είχε γίνει ο κακός χαμός τότε!Λεγεών έγραψε: 29 Ιουν 2019, 16:03Οι ομοφυλόφιλοι καλώς έχουν την ανάγκη να κάνουν πράιντ, από τη στιγμή που είναι μειονότητα και δεν αισθάνονται πως αντιπροσωπεύονται ξεκάθαρα.pal έγραψε: 29 Ιουν 2019, 15:57 Ε, τώρα, επειδή νιώθουν οι gay την ανάγκη να κάνουνε πράιντ (που μου φαίνεται χαζό), πρέπει να κάνουν και οι στρέητ? Κι αυτό χαζό μου φαίνεται.
Οι στρέητ έχουν τέτοιο ζήτημα ή απλά είναι ομοφοβικοί;![]()
.
Κατέβασες εκείνο που είναι ειδικό για το Pi2 και χρησιμοποίησες προτεινόμενη κάρτα SD?sys3x έγραψε: 29 Ιουν 2019, 17:10Δεν μπορώ να μπουτάρω λουμπούντου φορ αρμ σε ένα πάη 2 που με δώσανε, το ράσμπιαν τρέχει κανονικά αλλά εγώ θέλω λουμπούντου, γιατί ρε πούστη μου, γιατί;
![]()
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση