15 ακατέβατο. Ρούκις είμαι όχι κορόιδο. Πρέπει να βγάλω κι εγώ κάτι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Milf
- Sid Vicious
Re: Milf
Τι αριθμοι ειναι αυτοι ρε, ετσι κάνετε δουλειές; Θα το κλείσετε το μαγαζί. Λοιπόν από 1 εως 3% είναι αρχικά το ποσοστό και αφου υπάρξει αμισθί δοκιμή πρώτα καθότι δεν κανουν όλοι για την δουλειά. Αν σας αρέσει, αυτοί είναι οι κανόνες, παζάρια όχι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Όχι ρε! Τον βάζεις στο παιγνίδι και μετα του βγάζεις μια λίστα πονταρισματων τα οποία είναι κλιμακούμενα ανάλογα με το ποσό πονταρίσματος. Αν χώσει δλδ ψιλολογια θα είναι στη χαμηλή κλίμακα. Αν θέλει να βάλει το παχύ χρήμα τότε ανεβαίνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τι γλώσσα μιλάτε; Τα διάβασα τρεις φορές μέχρι τώρα και δεν κατάλαβα λέξη. Χρειάζομαι φροντιστήριο. 
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Βρε βάλτε λεξικό για τους άσχετους.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μεταφραση: απλώς θα σας λέει "αγαπούλες". Αυτό είναι το πιο ευγενικό και πιο θηλυκό που μπορεί.Εσθήρ έγραψε: 29 Ιουν 2019, 14:01 Ποτε δεν μιλαω ασχημα οταν δεν μου μιλανε ασχημα,αλλα κυριως οταν ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.Μην λες ψεμματα,μιλα ωραια και θα μιλαω και εγω ωραια,Ετσι παει.![]()
Από μέσα απ' το πορτάκι τους την έδειξες (την ομοιότητα) μπρέ?
Ο τιρα μόλα είναι?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.