!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι
Re: Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι
Το "ναι, καλά" το έγραψα πριν να δω το μήνυμα του Nero. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dante Alighieri
Δεν θα ταιριαζε η λεξη "αυτοβουλως". Τυχαια εμαθαν αυτην την ιστορια οπως μαθαιναμε εμεις για τον Λαμπρακη η το πραξικοπημα του '67. Εγω δεν τα εμαθα απο τους γονεις μου.Nero έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:26Ναι, καλά. Είμαι σίγουρος ότι στα 15 τους έμαθαν αυτοβούλως και απο προσωπική προσπάθεια ποιος ήταν ο Παύλος Μπακογιάννης, που ήταν ήδη 15 χρόνια πεθαμένος όταν γεννήθηκαν, η 17Ν που ήταν ήδη στη φυλακή όταν γεννήθηκαν και ξέρουν ποια είναι και τι αντιπροσωπεύει η Ντόρα, που όταν έπαιζε για τελευταία φορά σημαντικό ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή αυτοί ήταν στις πρώτες τάξεις του δημοτικούDante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:22Σε αυτην την ηλικια δεν συμπερεφερεσαι συμφωνα με την κατηχηση. Το αντιθετο. Επισης το μίσος το εσπειρε η δεξια.Nero έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:16 Όπως είπα και στο ποστ του Σατανικού, αυτά ήταν αγέννητα της περίοδο που εξαρθρώθηκε η 17Ν, πόσο μάλλον την εποχή που δολοφονήθηκε ο Μπακογιάννης. Πρέπει να τους γίνεται κατήχηση απο πολύ μικρή ηλικία....
Hec est vipera versa in viscera genitricis
- Παντογνώστης
Μα δεν είναι τυχαίο που ο γιος του Βούτση έκανε ληστείες με όπλα, η κόρη του Δραγασάκη ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά, ο Ρωμανός τρομοκράτης κ.τ.λ. Όλοι οι αριστεροί είναι παρανοϊκοί και μεγαλώνουν τέρατα.under έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:10Συμφωνα με το αρθρο,η Ντορα απεσυρε τη μηνυση της οταν πληροφορηθηκε οτι ηταν ανηλικοι.ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ
Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι για τα συνθήματα εναντίον της Ντόρας -Ο ένας είναι ο γιος του γραμματέα της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων
https://www.iefimerida.gr/politiki/syne ... ata-ntoras
Σκεφτειτε σε τι οικογενειες μεγαλωνουν αυτα τα παιδια και τι μισος υπαρχει μεσα σε αυτια τα σπιτια.
Γονεις ορκς μεγαλωνουν παιδια για να γινουν κι αυτα ορκς.
Αυτη ειναι η αριστερα.Μεγαλωνουν μεσα στο μισος και πεθαινουν μεσα στο μισος.
Στα 15 μου εγώ διάβαζα και αν δεν ήμουν διαβασμενος έτρωγα τιμωρίες. Καλά για τσιγάρα, μηχανάκια και ποτά ούτε λόγος. Ήξερα τις συνέπειες. Οπότε τώρα είμαι ενεργό μέλος της κοινωνίας και δεν έχω ούτε κλήση από την αστυνομία. Αν η κοινωνία είχε άτομα σαν και μένα θα ήταν παράδεισος με μηδενική εγκληματικότητα. Με τους Ρωμανους όμως είναι χαβούζα
Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:22Σε αυτην την ηλικια δεν συμπερεφερεσαι συμφωνα με την κατηχηση. Το αντιθετο. Επισης το μίσος το εσπειρε η δεξια.Nero έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:16 Όπως είπα και στο ποστ του Σατανικού, αυτά ήταν αγέννητα της περίοδο που εξαρθρώθηκε η 17Ν, πόσο μάλλον την εποχή που δολοφονήθηκε ο Μπακογιάννης. Πρέπει να τους γίνεται κατήχηση απο πολύ μικρή ηλικία....
Τυχαια εμαθαν την ιστορια και η αγανακτηση τους οδηγησε στο να επιτεθουν στη χηρα του ΜπακογιαννηDante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:31 Δεν θα ταιριαζε η λεξη "αυτοβουλως". Τυχαια εμαθαν αυτην την ιστορια οπως μαθαιναμε εμεις για τον Λαμπρακη η το πραξικοπημα του '67. Εγω δεν τα εμαθα απο τους γονεις μου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Dante Alighieri
Κανεις δεν τους εβαλε. Η εφηβεια τους μονο θα μπορουσα να σκεφτω. Εχω δει αναλογα υβριστικα για το Φυσσα σε στασεις λεωφορειου και φαινοταν πως ειναι απο 15χρονους.Airman68 έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:28Μάλλον δεξιοί τους έβαλαν...Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:22Σε αυτην την ηλικια δεν συμπερεφερεσαι συμφωνα με την κατηχηση. Το αντιθετο. Επισης το μίσος το εσπειρε η δεξια.Nero έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:16 Όπως είπα και στο ποστ του Σατανικού, αυτά ήταν αγέννητα της περίοδο που εξαρθρώθηκε η 17Ν, πόσο μάλλον την εποχή που δολοφονήθηκε ο Μπακογιάννης. Πρέπει να τους γίνεται κατήχηση απο πολύ μικρή ηλικία....
- Dante Alighieri
Εσυ δεν ποσταρες ναζιστικα συνθηματα;nemo έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:32Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:22Σε αυτην την ηλικια δεν συμπερεφερεσαι συμφωνα με την κατηχηση. Το αντιθετο. Επισης το μίσος το εσπειρε η δεξια.Nero έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:16 Όπως είπα και στο ποστ του Σατανικού, αυτά ήταν αγέννητα της περίοδο που εξαρθρώθηκε η 17Ν, πόσο μάλλον την εποχή που δολοφονήθηκε ο Μπακογιάννης. Πρέπει να τους γίνεται κατήχηση απο πολύ μικρή ηλικία....![]()
- Dante Alighieri
Παντως η βρωμια που βγαζεις απο μεσα σου, δεν βγαινει απο τους αριστερους γονεις. Εσυ ειδικα που η συμπεριφορα σου ειναι εμμονικη ισως να σου πρεπει κριτικη στο επιπεδο υγειας και οχι πολιτικη.under έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:33Τυχαια εμαθαν την ιστορια και η αγανακτηση τους οδηγησε στο να επιτεθουν στη χηρα του ΜπακογιαννηDante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:31 Δεν θα ταιριαζε η λεξη "αυτοβουλως". Τυχαια εμαθαν αυτην την ιστορια οπως μαθαιναμε εμεις για τον Λαμπρακη η το πραξικοπημα του '67. Εγω δεν τα εμαθα απο τους γονεις μου.
- omg kai 3 lol
δεν ειναι απιθανο να ειναι παιδια πλουσιων γονων που συναναστρεφονται με την Ντορα και ξερουν το συναφι απο πρωτο χερι..
τοσο μισος ουτε αν διαβαζεις πχορουμ απο το πρωι ως το βραδυ επι 15 συναπτα ετη δεν εχεις
τοσο μισος ουτε αν διαβαζεις πχορουμ απο το πρωι ως το βραδυ επι 15 συναπτα ετη δεν εχεις
-
Δημοκράτης
είναι προβοκάτσια για να κατηγορηθει ο συριζαAirman68 έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:28Μάλλον δεξιοί τους έβαλαν...Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:22Σε αυτην την ηλικια δεν συμπερεφερεσαι συμφωνα με την κατηχηση. Το αντιθετο. Επισης το μίσος το εσπειρε η δεξια.Nero έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:16 Όπως είπα και στο ποστ του Σατανικού, αυτά ήταν αγέννητα της περίοδο που εξαρθρώθηκε η 17Ν, πόσο μάλλον την εποχή που δολοφονήθηκε ο Μπακογιάννης. Πρέπει να τους γίνεται κατήχηση απο πολύ μικρή ηλικία....
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:19Αυτη ειναι η αριστερα.Μεγαλωνουν μεσα στο μισος και πεθαινουν μεσα στο μισος.![]()
Αριστερά σημαίνει μισάνθρωπο δολοφονικό μίσος. Όσο πιο σύντομα γίνει αυτό το απλό πράγμα αντιληπτό, τόσο το καλύτερο για όλους
Ειπε αυτος που υποσχεται βιντέλα και πινοσετ!
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Dante Alighieri
omg kai 3 lol έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:40 δεν ειναι απιθανο να ειναι παιδια πλουσιων γονων που συναναστρεφονται με την Ντορα και ξερουν το συναφι απο πρωτο χερι..
Αν διαβαζες περισσοτερο τι ποσταρει κυριως ο νηματοθετης θα ειχες αλλη αποψη για το μισος που εκφραζεται εδω.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Γιατι ειναι χειρότερο να γραφει ενα σλογκαν ενας πιτσιρικάς σε ενα ανσανσερ, απο το ψηφιζει καποιος ΝΔ;Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:42ποια εφηβεία ρε ούφο; Νομίζεις ότι ο μέσος έφηβος δεν έχει άλλη δουλειάα από το να γράφει μαλακίες για τον Ψύσσα ή την Μπακογιάννη;Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:34Κανεις δεν τους εβαλε. Η εφηβεια τους μονο θα μπορουσα να σκεφτω. Εχω δει αναλογα υβριστικα για το Φυσσα σε στασεις λεωφορειου και φαινοταν πως ειναι απο 15χρονους.
Ή ενας αυνάνας 40κατι-χρονος να καλει τους μπατσους να δειρουν τους αναρχικους ή να τους πανε βολτα με αεροπλανάκια; Ποια η διαφορα δηλαδή του πχόρουμ με το ανσανσερ;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Χεσ' τον νηματοθέτη, εδω ολα τα ΝουΔουλικα σχεδόν, και τα νεοΝουΔουλικα ονειρεύονται και γραφουν καθημερινα για ελικοπτερακια, θανατους κτλ.Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:44
Αν διαβαζες περισσοτερο τι ποσταρει κυριως ο νηματοθετης θα ειχες αλλη αποψη για το μισος που εκφραζεται εδω.
Ποια η διαφορα να τα γραφει καποιος σε ενα πχόρουμ απο το να γράφει σλογκαν στο ανσανσερ;
Οι κοπρίτες της ΝουΔου δεν εχουν το ηθικο αναστημα για να κουνουν το δάκτυλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος μίστερ μαξ την 28 Ιουν 2019, 12:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dante Alighieri
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dante Alighieri την 28 Ιουν 2019, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-