!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Το "ναι, καλά" το έγραψα πριν να δω το μήνυμα του Nero. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dante Alighieri »

Nero έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:26
Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:22
Nero έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:16 Όπως είπα και στο ποστ του Σατανικού, αυτά ήταν αγέννητα της περίοδο που εξαρθρώθηκε η 17Ν, πόσο μάλλον την εποχή που δολοφονήθηκε ο Μπακογιάννης. Πρέπει να τους γίνεται κατήχηση απο πολύ μικρή ηλικία....
Σε αυτην την ηλικια δεν συμπερεφερεσαι συμφωνα με την κατηχηση. Το αντιθετο. Επισης το μίσος το εσπειρε η δεξια.
Ναι, καλά. Είμαι σίγουρος ότι στα 15 τους έμαθαν αυτοβούλως και απο προσωπική προσπάθεια ποιος ήταν ο Παύλος Μπακογιάννης, που ήταν ήδη 15 χρόνια πεθαμένος όταν γεννήθηκαν, η 17Ν που ήταν ήδη στη φυλακή όταν γεννήθηκαν και ξέρουν ποια είναι και τι αντιπροσωπεύει η Ντόρα, που όταν έπαιζε για τελευταία φορά σημαντικό ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή αυτοί ήταν στις πρώτες τάξεις του δημοτικού
Δεν θα ταιριαζε η λεξη "αυτοβουλως". Τυχαια εμαθαν αυτην την ιστορια οπως μαθαιναμε εμεις για τον Λαμπρακη η το πραξικοπημα του '67. Εγω δεν τα εμαθα απο τους γονεις μου.
Hec est vipera versa in viscera genitricis
Άβαταρ μέλους
Παντογνώστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παντογνώστης »

under έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:10
ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ
Συνελήφθησαν τρεις 15χρονοι για τα συνθήματα εναντίον της Ντόρας -Ο ένας είναι ο γιος του γραμματέα της Τ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

Εικόνα

https://www.iefimerida.gr/politiki/syne ... ata-ntoras
Συμφωνα με το αρθρο,η Ντορα απεσυρε τη μηνυση της οταν πληροφορηθηκε οτι ηταν ανηλικοι.

Σκεφτειτε σε τι οικογενειες μεγαλωνουν αυτα τα παιδια και τι μισος υπαρχει μεσα σε αυτια τα σπιτια.
Γονεις ορκς μεγαλωνουν παιδια για να γινουν κι αυτα ορκς.
Αυτη ειναι η αριστερα.Μεγαλωνουν μεσα στο μισος και πεθαινουν μεσα στο μισος.
Μα δεν είναι τυχαίο που ο γιος του Βούτση έκανε ληστείες με όπλα, η κόρη του Δραγασάκη ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά, ο Ρωμανός τρομοκράτης κ.τ.λ. Όλοι οι αριστεροί είναι παρανοϊκοί και μεγαλώνουν τέρατα.

Στα 15 μου εγώ διάβαζα και αν δεν ήμουν διαβασμενος έτρωγα τιμωρίες. Καλά για τσιγάρα, μηχανάκια και ποτά ούτε λόγος. Ήξερα τις συνέπειες. Οπότε τώρα είμαι ενεργό μέλος της κοινωνίας και δεν έχω ούτε κλήση από την αστυνομία. Αν η κοινωνία είχε άτομα σαν και μένα θα ήταν παράδεισος με μηδενική εγκληματικότητα. Με τους Ρωμανους όμως είναι χαβούζα
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Nero έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:16 Όπως είπα και στο ποστ του Σατανικού, αυτά ήταν αγέννητα της περίοδο που εξαρθρώθηκε η 17Ν, πόσο μάλλον την εποχή που δολοφονήθηκε ο Μπακογιάννης. Πρέπει να τους γίνεται κατήχηση απο πολύ μικρή ηλικία....
Σε αυτην την ηλικια δεν συμπερεφερεσαι συμφωνα με την κατηχηση. Το αντιθετο. Επισης το μίσος το εσπειρε η δεξια.
:c020:
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:31 Δεν θα ταιριαζε η λεξη "αυτοβουλως". Τυχαια εμαθαν αυτην την ιστορια οπως μαθαιναμε εμεις για τον Λαμπρακη η το πραξικοπημα του '67. Εγω δεν τα εμαθα απο τους γονεις μου.
Τυχαια εμαθαν την ιστορια και η αγανακτηση τους οδηγησε στο να επιτεθουν στη χηρα του Μπακογιαννη
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

Airman68 έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:28
Μάλλον δεξιοί τους έβαλαν...
Κανεις δεν τους εβαλε. Η εφηβεια τους μονο θα μπορουσα να σκεφτω. Εχω δει αναλογα υβριστικα για το Φυσσα σε στασεις λεωφορειου και φαινοταν πως ειναι απο 15χρονους.
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

nemo έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:32
:c020:
Εσυ δεν ποσταρες ναζιστικα συνθηματα;
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

under έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:33
Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:31 Δεν θα ταιριαζε η λεξη "αυτοβουλως". Τυχαια εμαθαν αυτην την ιστορια οπως μαθαιναμε εμεις για τον Λαμπρακη η το πραξικοπημα του '67. Εγω δεν τα εμαθα απο τους γονεις μου.
Τυχαια εμαθαν την ιστορια και η αγανακτηση τους οδηγησε στο να επιτεθουν στη χηρα του Μπακογιαννη
Παντως η βρωμια που βγαζεις απο μεσα σου, δεν βγαινει απο τους αριστερους γονεις. Εσυ ειδικα που η συμπεριφορα σου ειναι εμμονικη ισως να σου πρεπει κριτικη στο επιπεδο υγειας και οχι πολιτικη.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

δεν ειναι απιθανο να ειναι παιδια πλουσιων γονων που συναναστρεφονται με την Ντορα και ξερουν το συναφι απο πρωτο χερι..

τοσο μισος ουτε αν διαβαζεις πχορουμ απο το πρωι ως το βραδυ επι 15 συναπτα ετη δεν εχεις
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

είναι προβοκάτσια για να κατηγορηθει ο συριζα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:19
Αυτη ειναι η αριστερα.Μεγαλωνουν μεσα στο μισος και πεθαινουν μεσα στο μισος.
:+1:

Αριστερά σημαίνει μισάνθρωπο δολοφονικό μίσος. Όσο πιο σύντομα γίνει αυτό το απλό πράγμα αντιληπτό, τόσο το καλύτερο για όλους

Ειπε αυτος που υποσχεται βιντέλα και πινοσετ! :smt023
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

omg kai 3 lol έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:40 δεν ειναι απιθανο να ειναι παιδια πλουσιων γονων που συναναστρεφονται με την Ντορα και ξερουν το συναφι απο πρωτο χερι..

τοσο μισος ουτε αν διαβαζεις πχορουμ απο το πρωι ως το βραδυ επι 15 συναπτα ετη δεν εχεις

Αν διαβαζες περισσοτερο τι ποσταρει κυριως ο νηματοθετης θα ειχες αλλη αποψη για το μισος που εκφραζεται εδω.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:42
Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:34

Κανεις δεν τους εβαλε. Η εφηβεια τους μονο θα μπορουσα να σκεφτω. Εχω δει αναλογα υβριστικα για το Φυσσα σε στασεις λεωφορειου και φαινοταν πως ειναι απο 15χρονους.
ποια εφηβεία ρε ούφο; Νομίζεις ότι ο μέσος έφηβος δεν έχει άλλη δουλειάα από το να γράφει μαλακίες για τον Ψύσσα ή την Μπακογιάννη;
Γιατι ειναι χειρότερο να γραφει ενα σλογκαν ενας πιτσιρικάς σε ενα ανσανσερ, απο το ψηφιζει καποιος ΝΔ;

Ή ενας αυνάνας 40κατι-χρονος να καλει τους μπατσους να δειρουν τους αναρχικους ή να τους πανε βολτα με αεροπλανάκια; Ποια η διαφορα δηλαδή του πχόρουμ με το ανσανσερ;
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Dante Alighieri έγραψε: 28 Ιουν 2019, 12:44
Αν διαβαζες περισσοτερο τι ποσταρει κυριως ο νηματοθετης θα ειχες αλλη αποψη για το μισος που εκφραζεται εδω.
Χεσ' τον νηματοθέτη, εδω ολα τα ΝουΔουλικα σχεδόν, και τα νεοΝουΔουλικα ονειρεύονται και γραφουν καθημερινα για ελικοπτερακια, θανατους κτλ.

Ποια η διαφορα να τα γραφει καποιος σε ενα πχόρουμ απο το να γράφει σλογκαν στο ανσανσερ;

Οι κοπρίτες της ΝουΔου δεν εχουν το ηθικο αναστημα για να κουνουν το δάκτυλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος μίστερ μαξ την 28 Ιουν 2019, 12:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dante Alighieri

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dante Alighieri την 28 Ιουν 2019, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”