!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οχι ρε τη γυναικα! - ΜΕΡΚΕΛ
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: Οχι ρε τη γυναικα! - ΜΕΡΚΕΛ
Guys come from every city
Just to shake her shaky hands
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Υδράργυρος
Για να τρέμει έτσι σαν το ψάρι φαντάζεται κανείς τι πιέσεις δέχεται, άρα σε τι κατάσταση είναι η Γερμανική οικονομία.
- nik_killthemall
ε ναι, με δημόσιο χρέος 60% του ΑΕΠ είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση από τις πιέσεις που δέχεται ... Ε δεν είναι και σαν την ελλάδα με δημόσιο χρέος 180% ΑΕΠ για να είναι χαλαρή.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Προφανώς το τρέμουλο ήταν παρενέργεια κάποιου φαρμάκου που θα είχε πάρει.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Υδράργυρος
Το 60 γινεται ευκολα 180, το αντιθετο ειναι δυσκολο. Σκασιμο φουσκας λεγεται.nik_killthemall έγραψε: 28 Ιουν 2019, 08:47 ε ναι, με δημόσιο χρέος 60% του ΑΕΠ είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση από τις πιέσεις που δέχεται ... Ε δεν είναι και σαν την ελλάδα με δημόσιο χρέος 180% ΑΕΠ για να είναι χαλαρή.
Τεσπα υπαρχουν προβληματα στη γερμανια. Αναπτυξη, βιομηχανικη παραγωγη κλπ ειναι σε σταθερη πτωση. Και το διεθνες κλιμα δεν ειναι αισιοδοξο
μίστερ μαξ έγραψε: 18 Ιουν 2019, 20:57 Μαζι με τον Αλέξη, ηταν ο άξονας της Ευρώπης απο το 15 (Ιουνης) ως το 18. Μαζι περάσανε πολλά.
τι έγινε σας έπιασε ο σεβασμός
χρειάζεστε να σας διαβάσω λίγο Φύσσα να στανιάρετε
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- nik_killthemall
το 60 γίνεται ευκολα 100-110 (όχι 180) ΕΦΟΣΟΝ είσαι εισαγωγική οικονομία (αυτή ακριβώς είναι η φούσκα, να είσαι εισαγωγική οικονομια και επακόλουθα να) έχεις εμπορικό έλλειμμα ! Η γερμανία ΔΕΝ είναι εισαγωγική οικονομία.Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιουν 2019, 09:31Το 60 γινεται ευκολα 180, το αντιθετο ειναι δυσκολο. Σκασιμο φουσκας λεγεται.nik_killthemall έγραψε: 28 Ιουν 2019, 08:47 ε ναι, με δημόσιο χρέος 60% του ΑΕΠ είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση από τις πιέσεις που δέχεται ... Ε δεν είναι και σαν την ελλάδα με δημόσιο χρέος 180% ΑΕΠ για να είναι χαλαρή.
Τεσπα υπαρχουν προβληματα στη γερμανια. Αναπτυξη, βιομηχανικη παραγωγη κλπ ειναι σε σταθερη πτωση. Και το διεθνες κλιμα δεν ειναι αισιοδοξο
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Υδράργυρος
Αμα κανει ο τραμπ αυτα που λεει θα γινουν εισαγωγικη οικονομια. Σε καθε περιπτωση τα παλια εχουν τελειωσει. Για αυτο τρεμει η μανταμnik_killthemall έγραψε: 28 Ιουν 2019, 09:35το 60 γίνεται ευκολα 100-110 (όχι 180) ΕΦΟΣΟΝ είσαι εισαγωγική οικονομία (αυτή ακριβώς είναι η φούσκα, να είσαι εισαγωγική οικονομια και επακόλουθα να) έχεις εμπορικό έλλειμμα ! Η γερμανία ΔΕΝ είναι εισαγωγική οικονομία.Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιουν 2019, 09:31Το 60 γινεται ευκολα 180, το αντιθετο ειναι δυσκολο. Σκασιμο φουσκας λεγεται.nik_killthemall έγραψε: 28 Ιουν 2019, 08:47 ε ναι, με δημόσιο χρέος 60% του ΑΕΠ είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση από τις πιέσεις που δέχεται ... Ε δεν είναι και σαν την ελλάδα με δημόσιο χρέος 180% ΑΕΠ για να είναι χαλαρή.
Να το κρατήσουμε αυτό ως μία αποστασιοποιημένη θεώρηση ή ισχύει μόνον για τη Μέρκελ;pal έγραψε: 28 Ιουν 2019, 01:41 Αναφορικά με την αρρώστια, δεν είναι φίλη μου ούτε είναι είναι κάνα αγαπητό δημόσιο πρόσωπο για να με αφορά. Το θεωρώ χαζό και κάλπικο να παθαίνω τάχα θλίψεις και συμπόνιες και να χύνω κροκοδείλια δάκρυα για άτομα για τα οποία στην πραγματικότητα δε μου καίγεται καρφί αν ζουν, πέθαναν, αρρώστησαν, έγιναν καλά, παντρεύτηκαν, χώρισαν ή ο,τιδήποτε τέτοιο.
Ξέρω γω, περαστικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- nik_killthemall
Άμα κάνει ο τραμπ όσα λέει την επόμενη στιγμή θα καταβροχθιστεί απ'την κίνα. Η κίνα είναι ο ρυθμιστής όχι ο τραμπ. Κοινώς, πίπες πόθοι από κόκκους άμμου.Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιουν 2019, 09:41Αμα κανει ο τραμπ αυτα που λεει θα γινουν εισαγωγικη οικονομια. Σε καθε περιπτωση τα παλια εχουν τελειωσει. Για αυτο τρεμει η μανταμnik_killthemall έγραψε: 28 Ιουν 2019, 09:35το 60 γίνεται ευκολα 100-110 (όχι 180) ΕΦΟΣΟΝ είσαι εισαγωγική οικονομία (αυτή ακριβώς είναι η φούσκα, να είσαι εισαγωγική οικονομια και επακόλουθα να) έχεις εμπορικό έλλειμμα ! Η γερμανία ΔΕΝ είναι εισαγωγική οικονομία.Υδράργυρος έγραψε: 28 Ιουν 2019, 09:31
Το 60 γινεται ευκολα 180, το αντιθετο ειναι δυσκολο. Σκασιμο φουσκας λεγεται.
- nik_killthemall
Βασικά κράτα το ώς αποστασιοποίηση κατά βούληση ... έτσι κι αλλιώς εκ φύσεως ο ανθρώπινος οίκτος ας τον πούμε, είναι ιδιοτελής και η μόνη του σκοπιμότητα είναι η απενοχοποίηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2019, 09:46Να το κρατήσουμε αυτό ως μία αποστασιοποιημένη θεώρηση ή ισχύει μόνον για τη Μέρκελ;pal έγραψε: 28 Ιουν 2019, 01:41 Αναφορικά με την αρρώστια, δεν είναι φίλη μου ούτε είναι είναι κάνα αγαπητό δημόσιο πρόσωπο για να με αφορά. Το θεωρώ χαζό και κάλπικο να παθαίνω τάχα θλίψεις και συμπόνιες και να χύνω κροκοδείλια δάκρυα για άτομα για τα οποία στην πραγματικότητα δε μου καίγεται καρφί αν ζουν, πέθαναν, αρρώστησαν, έγιναν καλά, παντρεύτηκαν, χώρισαν ή ο,τιδήποτε τέτοιο.
Ξέρω γω, περαστικά.
Υπογλυκαιμία λένε βέβαια, παρενέργεια από αγωγή ή καμιά δίαιτα αλλά δε μαμείς, για τις ζέστες του καλοκαιριού πιο καλό ακούγεται το δικό σου σενάριοΥδράργυρος έγραψε: 28 Ιουν 2019, 09:41 Αμα κανει ο τραμπ αυτα που λεει θα γινουν εισαγωγικη οικονομια. Σε καθε περιπτωση τα παλια εχουν τελειωσει. Για αυτο τρεμει η μανταμ
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Ισχύει εν γένει τώρα. Πιο παλιά δεν ήμουνα έτσι όμως.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2019, 09:46Να το κρατήσουμε αυτό ως μία αποστασιοποιημένη θεώρηση ή ισχύει μόνον για τη Μέρκελ;pal έγραψε: 28 Ιουν 2019, 01:41 Αναφορικά με την αρρώστια, δεν είναι φίλη μου ούτε είναι είναι κάνα αγαπητό δημόσιο πρόσωπο για να με αφορά. Το θεωρώ χαζό και κάλπικο να παθαίνω τάχα θλίψεις και συμπόνιες και να χύνω κροκοδείλια δάκρυα για άτομα για τα οποία στην πραγματικότητα δε μου καίγεται καρφί αν ζουν, πέθαναν, αρρώστησαν, έγιναν καλά, παντρεύτηκαν, χώρισαν ή ο,τιδήποτε τέτοιο.
Ξέρω γω, περαστικά.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
Συμφωνώ. Και ακριβώς γι' αυτό ρώτησα.nik_killthemall έγραψε: 28 Ιουν 2019, 09:59Βασικά κράτα το ώς αποστασιοποίηση κατά βούληση ... έτσι κι αλλιώς εκ φύσεως ο ανθρώπινος οίκτος ας τον πούμε, είναι ιδιοτελής και η μόνη του σκοπιμότητα είναι η απενοχοποίηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2019, 09:46Να το κρατήσουμε αυτό ως μία αποστασιοποιημένη θεώρηση ή ισχύει μόνον για τη Μέρκελ;pal έγραψε: 28 Ιουν 2019, 01:41 Αναφορικά με την αρρώστια, δεν είναι φίλη μου ούτε είναι είναι κάνα αγαπητό δημόσιο πρόσωπο για να με αφορά. Το θεωρώ χαζό και κάλπικο να παθαίνω τάχα θλίψεις και συμπόνιες και να χύνω κροκοδείλια δάκρυα για άτομα για τα οποία στην πραγματικότητα δε μου καίγεται καρφί αν ζουν, πέθαναν, αρρώστησαν, έγιναν καλά, παντρεύτηκαν, χώρισαν ή ο,τιδήποτε τέτοιο.
Ξέρω γω, περαστικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δε συμφωνώ μαζί σας. Δεν πιστεύω ότι το ενδιαφέρον σας για την υγεία της Μέρκελ είναι πραγματικό. Είναι ενοχικό, για να μη νιώθετε ότι είστε κακοί άνθρωποι και να νιώθετε οτι είστε καλοί άνθρωποι, ώριμοι, ανώτεροι κι όλα αυτά. Στην πραγματικότητα όμως κι εσάς δε σας καίγεται καρφί.
Όταν όμως είναι ένας άνθρωπος που ξέρω ή ένας άνθρωπος που έχω μπροστά μου, τότε μπορεί να είναι εκεί και να είναι αληθινό και να μην έχει καμία σχέση με ενοχές ή ο,τιδήποτε. Οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι να νιώθουν οίκτο ο ένας για τον άλλο και να βοηθάνε ο ένας τον άλλο είναι μέρος της φύσης τους. Αλλά αυτό με το να νιώθω οίκτο για άγνωστους που δεν σημαίνουν τίποτε για εμένα, είναι μεγάλος βαθμός αφαίρεσης και δεν πυροδοτεί καθόλου τους αρχέγονους αυτούς μηχανισμούς
Όταν όμως είναι ένας άνθρωπος που ξέρω ή ένας άνθρωπος που έχω μπροστά μου, τότε μπορεί να είναι εκεί και να είναι αληθινό και να μην έχει καμία σχέση με ενοχές ή ο,τιδήποτε. Οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι να νιώθουν οίκτο ο ένας για τον άλλο και να βοηθάνε ο ένας τον άλλο είναι μέρος της φύσης τους. Αλλά αυτό με το να νιώθω οίκτο για άγνωστους που δεν σημαίνουν τίποτε για εμένα, είναι μεγάλος βαθμός αφαίρεσης και δεν πυροδοτεί καθόλου τους αρχέγονους αυτούς μηχανισμούς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pal την 28 Ιουν 2019, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση