!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Με ποιο δικαιωμα Κουλη?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Re: Με ποιο δικαιωμα Κουλη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Περί «λαϊκισμού» ο λόγος.
Μια FMCG πολιτική χωρίς πολιτική ουσία.
Πατριωτικά και ρατσιστικά τσιτάτα, νερά και stressballs για να καλύψουν το κενό.

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ο ορισμός του λαικισμού είνια οταν ένας υποψήφιος τάζει στους ψηφοφόρους ευχάριστα πράματα που δε μπορούν να υλοποιηθούν. Άρα κούλης = λαικιστής.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Φυσικά η ελληνική ιθαγένεια δε θα καθόριζε το πόσο Ελληνίδα νιώθω και ούτε θα επηρέαζε την αγάπη μου για την Ελλάδα. Εαν δεν τη λάμβανα πάλι το ίδιο Ελληνίδα θα ένιωθα, πάλι το ίδιο θα αγαπούσα την Ελλάδα.

Άσε μας ρε μπούμπη με την σαβουροπροπαγάνδα σου!

Ήμουν νομιμότατος μετανάστης στην Βραζιλία και δεν είχα δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Πλάκωσε τώρα ο/η κάθε πικραμένος/η και απαιτεί τα πάντα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Και ο Μπούμπης - και ο κάθε αριστερός Μπούμπης - είναι ικανοί να του προσφέρουν τα πάντα, ακόμα και να στηθούν στα 4, αρκεί να είναι "αντιφασίστες και αντιρατσιστές"... :011:

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

ιλαροκωμωδία
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Παντογνώστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παντογνώστης »

μίστερ μαξ έγραψε: 28 Ιουν 2019, 08:29
ιλαροκωμωδία

Δεν είναι τυχαίο που ο γιος του Βούτση λήστευε τράπεζες, η κόρη του Δραγασάκη ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά, οι γιοι του Κουράκη είχαν συλληφθεί με μολότοφ, ο Ρωμανός τρομοκράτης κ.τ.λ . Δεν έχω γνωρίσει στην ζωή μου αριστερό φανατικό αθεο που να μην είναι εγκληματίας ή που δεν στηρίζει εγκληματίες.

Όταν από μικρός μεγαλώνεις σε σπίτι άθεων αριστερών και το μόνο που σε μαθαίνουν οι γονείς σου είναι για τον κακό καπιταλισμό και για το πώς πρέπει να ανατραπεί με βία, στο τέλος γίνεσαι τρομοκράτης εγκληματίας.

Οι αριστεροί ποτέ δεν νοιάστηκαν για τους μετανάστες για αυτό και ποτέ δεν πρότειναν να δοθούν λεφτά στις χώρες τους για να αναπτυχθούν ώστε αυτοί να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Οι αριστεροί θέλουν δούλους που θα τους φιλούν τα χέρια για να ικανοποιήσουν το ΕΓΩ τους και να πιστεύουν ότι είναι ανθρωπιστές και ανώτεροι από τους άλλους
σύντροφος διαβάτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σύντροφος διαβάτης »

Παντογνώστης έγραψε: 28 Ιουν 2019, 08:50 Όταν από μικρός μεγαλώνεις σε σπίτι άθεων αριστερών και το μόνο που σε μαθαίνουν οι γονείς σου είναι για τον κακό καπιταλισμό
ετσι μπράβο, να δίνουμε σωστή ανατροφή στα παιδιά μας.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Παντογνώστης έγραψε: 28 Ιουν 2019, 08:50
ιλαροκωμωδία

Δεν είναι τυχαίο που ο γιος του Βούτση λήστευε τράπεζες, η κόρη του Δραγασάκη ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά, οι γιοι του Κουράκη είχαν συλληφθεί με μολότοφ, ο Ρωμανός τρομοκράτης κ.τ.λ . Δεν έχω γνωρίσει στην ζωή μου αριστερό φανατικό αθεο που να μην είναι εγκληματίας ή που δεν στηρίζει εγκληματίες.

Όταν από μικρός μεγαλώνεις σε σπίτι άθεων αριστερών και το μόνο που σε μαθαίνουν οι γονείς σου είναι για τον κακό καπιταλισμό και για το πώς πρέπει να ανατραπεί με βία, στο τέλος γίνεσαι τρομοκράτης εγκληματίας.

Οι αριστεροί ποτέ δεν νοιάστηκαν για τους μετανάστες για αυτό και ποτέ δεν πρότειναν να δοθούν λεφτά στις χώρες τους για να αναπτυχθούν ώστε αυτοί να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Οι αριστεροί θέλουν δούλους που θα τους φιλούν τα χέρια για να ικανοποιήσουν το ΕΓΩ τους και να πιστεύουν ότι είναι ανθρωπιστές και ανώτεροι από τους άλλους
80% o ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ιλαροκωμωδία
η εκκλησία έκανε τον Ατετοκούμπο Χριστιανό και Έλληνα, όχι οι μαρξιστικές πίπες
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση