Μια FMCG πολιτική χωρίς πολιτική ουσία.
Πατριωτικά και ρατσιστικά τσιτάτα, νερά και stressballs για να καλύψουν το κενό.

Φυσικά η ελληνική ιθαγένεια δε θα καθόριζε το πόσο Ελληνίδα νιώθω και ούτε θα επηρέαζε την αγάπη μου για την Ελλάδα. Εαν δεν τη λάμβανα πάλι το ίδιο Ελληνίδα θα ένιωθα, πάλι το ίδιο θα αγαπούσα την Ελλάδα.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:57 Μαθήτρια προς Κ. Μητσοτάκη: «Ο Γιάννης είναι Έλληνας και η συμπεριφορά σας υποκριτική»
ιλαροκωμωδία
ετσι μπράβο, να δίνουμε σωστή ανατροφή στα παιδιά μας.Παντογνώστης έγραψε: 28 Ιουν 2019, 08:50 Όταν από μικρός μεγαλώνεις σε σπίτι άθεων αριστερών και το μόνο που σε μαθαίνουν οι γονείς σου είναι για τον κακό καπιταλισμό
80% o ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές.Παντογνώστης έγραψε: 28 Ιουν 2019, 08:50
Δεν είναι τυχαίο που ο γιος του Βούτση λήστευε τράπεζες, η κόρη του Δραγασάκη ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά, οι γιοι του Κουράκη είχαν συλληφθεί με μολότοφ, ο Ρωμανός τρομοκράτης κ.τ.λ . Δεν έχω γνωρίσει στην ζωή μου αριστερό φανατικό αθεο που να μην είναι εγκληματίας ή που δεν στηρίζει εγκληματίες.
Όταν από μικρός μεγαλώνεις σε σπίτι άθεων αριστερών και το μόνο που σε μαθαίνουν οι γονείς σου είναι για τον κακό καπιταλισμό και για το πώς πρέπει να ανατραπεί με βία, στο τέλος γίνεσαι τρομοκράτης εγκληματίας.
Οι αριστεροί ποτέ δεν νοιάστηκαν για τους μετανάστες για αυτό και ποτέ δεν πρότειναν να δοθούν λεφτά στις χώρες τους για να αναπτυχθούν ώστε αυτοί να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Οι αριστεροί θέλουν δούλους που θα τους φιλούν τα χέρια για να ικανοποιήσουν το ΕΓΩ τους και να πιστεύουν ότι είναι ανθρωπιστές και ανώτεροι από τους άλλους
η εκκλησία έκανε τον Ατετοκούμπο Χριστιανό και Έλληνα, όχι οι μαρξιστικές πίπες
το tvxs άρχισε να πουστάρει πάλι τρολομαλακίεςΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 27 Ιουν 2019, 19:57 Μαθήτρια προς Κ. Μητσοτάκη: «Ο Γιάννης είναι Έλληνας και η συμπεριφορά σας υποκριτική»